Kolmannen erän maali ei riitä, sillä Maine Mariners hävisi Thunderille

JÄÄKIEKKO

Marek Mitens torjui 43 kertaa ja Adirondack Thunder sai maaleja Joe Masoniukselta ja Nick Riveralta, kun hän voitti 2-1 Maine Marinersin Glens Fallsissa New Yorkissa.

Rivera teki Masoniuksen maalin, kun ensimmäistä erää oli jäljellä 12 sekuntia, ja teki sitten 2-0 toisella jaksolla ilman syöttöä 5:52.
Liam Folkes teki Mainen maalin 8:07 jäljellä. Marinersin maalivahti Stefanos Lekkas torjui 28 kertaa.

NAISTEN KIEKKI: Olympiakultaa ei tällä kertaa tavoiteltu Marie-Philip Poulinille, joka lisäsi toisen kytkinmaalin Yhdysvaltoja vastaan ​​tekemällä 2:13 jatkoajalle Kanadan 4-3-voitossa “Rivalry Rematch” -kilpailussa Pittsburghissa.

JALKAPALLO

NFL: Cleveland Browns suostui ostamaan Amari Cooperin kaupassa Dallas Cowboysin kanssa, neuvotteluihin perehtynyt henkilö kertoi Associated Pressille.

Browns lähettää viidennen ja kuudennen kierroksen luonnoksen valinnan Dallasille Cooperille vuonna 2022, AP:lle nimettömänä pysyneen henkilön mukaan, koska joukkueet eivät voi saada sopimusta päätökseen ennen kuin uusi liigavuosi alkaa keskiviikkona. ESPN ilmoitti ensimmäisenä ehdotetusta kaupasta.

JALKAPALLO

VALIOLIIGA: Cristiano Ronaldo teki vasta toisen Manchester Unitedin hattutempun ja voitti Tottenhamin 3-2 ja nosti joukkueensa Valioliigan neljänneksi.

Ronaldo teki välittömän iskun palattuaan loukkaantumisestaan ​​ja iski 25 jaardista (metristä) 12. minuutilla eläkkeellä olevan NFL-urheilijan Tom Bradyn edessä Old Traffordilla.

Luis Diaz ja Mohamed Salah johtivat Liverpoolin 2-0-voittoon Brightonista, pitäen yllä yrityksen jahtaa Valioliigan johtajaa Manchester Cityä.

Valioliiga määräsi ennennäkemättömällä seuran omistajaa vastaan ​​tehdyllä päätöksellä Roman Abramovitšin lopettamaan Chelsean pyörittämisen ja myymään itsensä sen jälkeen, kun Britannian hallitus määräsi hänelle sanktioita Venäjän Ukrainaa vastaan ​​käymästä sodasta ja hänen läheisistä yhteyksistään presidentti Vladimir Putiniin.

Liigan hallituksen päätös sulkea Abramovitš johtajan tehtävästä nopeuttaa venäläisen oligarkin 19-vuotisen hallitsevan maailman- ja Euroopan mestarin hallinnan päättymistä, mutta hänen sijoituksellaan monivuotiseksi pokaalin voittajaksi muuttunut seura pääsee pelaamaan.

MLS: Tate Schmitt teki maalin toisen puoliajan peliajan kolmannella minuutilla ja päätti Real Salt Laken hurjan paluun lumisessa 3-2-voitossa New England Revolutionista Foxboroughissa, Massachusettsissa.

The Revolution siirtyi 1-0-johtoon puoliajalla, kun Emmanuel Boateng teki maalin ensimmäisen puoliajan peliajan kolmannella minuutilla. Jozy Altidore, joka allekirjoitti sopimuksen New Englandin kanssa vapaana agenttina, tuli peliin 60. minuutilla ja teki maalin 62. minuutilla työntäen Revolutionin johdon 2-0.

Sergio Córdova, joka teki sopimuksen RSL:n kanssa lainalla FC Augsburgista, puolitti alijäämän 78 minuutin kohdalla ensimmäisellä MLS-maalillaan. Justen Glad teki maalin 88. minuutilla ja solmi ottelun 2:een ja loi Schmittin näyttämön. Jasper Loffelsend avusti pelin voittajaa.

• Alex Callens teki maalin – ensimmäisen tällä kaudella puolustavalle MLS Cupin mestarille – ja New York City FC voitti New Yorkissa 4-1 CF Montrealin.

Santiago Rodriguez lisäsi NYCFC:n voittomaaliksi osoittautuneen maalin 20. minuutilla (1-1-1).

RALLIAUTOILU

XFINITY: Noah Gragson ravisteli joitain turhauttavia lopputuloksia viime viikkoina kilpaillakseen kauden ensimmäiseen voittoonsa dominoivassa suorituksessa Xfinity-sarjassa Phoenix Racewaylla Avondalessa, Arizonassa.

Gragson ohitti Brandon Jonesin 14 kierrosta jäljellä ja veti uransa kuudennen Xfinity-voittonsa. 23-vuotiaalla miehellä on ollut nopea auto koko vuoden, hän sijoittui kolmanneksi Daytonassa ja toiseksi sekä Fontanassa että Las Vegasissa ennen kuin hän pääsi voittoon.

HIIHTO

MAAILMANCUP: Mikaela Shiffrin ja Petra Vlhová ovat valmistautuneet hermoja raastavaan kaksintaisteluun maailmancupin finaalin kokonaistittelistä ensi viikolla, kun molemmat jäivät palkintokorokkeelle toiseksi viimeisessä pujottelussa Aressa, Ruotsissa.

Shiffrin ottaa 56 pisteen etumatkan puolustavaan Slovakian finaaliin, jossa on yksi kilpailu jokaisessa neljässä lajissa.

Neljättä kokonaistitteliään jahtaava Shiffrin tuli viikonloppuun 117 pisteen edulla, mutta menetti siitä 40 jo perjantaina, kun hän sijoittui kolmanneksi Vlhován voittamassa suurpujottelussa.

Lauantaina Vlhová oli toinen avauksen jälkeen, mutta putosi neljänneksi, kun taas Shiffrin menetti viisi asemaa viimeisessä juoksussa ja sijoittui yhdeksänneksi kilpailussa, jonka voitti Itävallan Katharina Liensberger.

Olympiavoittaja Marco Odermatt sijoittui toiseksi Henrik Kristoffersenille miesten maailmancupin suurpujottelussa Kranjska Gorassa, Sloveniassa ja lukitsi lajikauden tittelin kahdella kilpailulla jäljellä.

GOLF

LPGA: Nanna Koerstz Madsen putosi kahdesta viimeisestä reiästä päästäkseen yhden laukauksen johtoon kolmen kierroksen jälkeen Chonburissa, Thaimaassa.

55. sijalla olevan tanskalaisen virheettömät 6-alle 66-vuotiaat antoivat hänelle 54-reiän 21-alle 195 kosteissa olosuhteissa salaman ja sateen häiriöiden jälkeen 90 minuutin ajan iltapäivällä Siam Country Club Pattaya Old Course -kentällä.

Kiinan Lin Xiyu (66) ja ranskalainen Celine Boutier (67) jäljessä yhdellä vedolla.

TENNIS

MIAMI AUKI: Rafael Nadalista on tullut uusin suuri veto Miami Openista.

Nadal on viisinkertainen finalisti tapahtumassa, mutta ei ole pelannut Miamissa vuoden 2017 jälkeen. Hänen poissaolonsa tarkoittaa, että kumpikaan tämän vuoden ensimmäisen Grand Slam -tapahtuman voittaja ei ole turnauksessa. hän voitti Australian avoimet ennätyksestään 21. major-tittelinsä, ja myös naisten mestari Ashleigh Barty vetäytyi aiemmin tässä kuussa.

BNP PARIBAS AUKI: Daniil Medvedev voitti Tomas Machacin 6-3, 6-2 Indian Wellsissä, Kaliforniassa, BNP Paribas Openin toisella kierroksella, joka on venäläisen ensimmäinen turnaus sen jälkeen, kun hän nousi maailman ykköseksi.


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin palautuskoodilla.

” Edellinen

Seuraava ”

Leave a Comment