Kyrie Irving osallistuu Nets-Knicksiin Barclays Centerissä; LeBron repii säännön, joka estää Brooklyn-tähtiä pelaamasta

Myöhään ensimmäisellä puoliskolla sunnuntai-iltapäivällä Barclays Centerin ympärillä oli vilinää. Ei siksi, että mitään kentällä tapahtuisi, vaan koska paljastamaton Kyrie Irving oli juuri saapunut istumaan kentällä Brooklyn Netsin otteluun New York Knicksin kanssa.

Tämän kauden mittaisen saagan viimeisimmässä jaksossa Irving on saanut luvan osallistua kotiotteluihin huolimatta siitä, että hän on edelleen rokottamaton COVID-19-virusta vastaan. Mutta vaikka hän voi nyt päästä Barclays Centeriin, hän ei silti saa pelata, mikä on johtanut paljon hämmennystä ja hämmennystä sekä franchisingin sisällä että sen ulkopuolella.

Myöhään helmikuussa New Yorkin pormestari Eric Adams ilmoitti aikovansa poistaa kaupungin julkisen sektorin rokote- ja maskivaltuutukset. Näitä sääntöjä lievennettiin virallisesti 7. maaliskuuta, mikä tarkoitti, että rokottamattomia ihmisiä – mukaan lukien Irving – ei enää kielletty julkisista tiloista, kuten baareista, kuntosaleista ja suurista paikoista, kuten Barclays Centeristä.

Joten jos hän pääsee rakennukseen, miksi hän ei saa leikkiä? New York Cityllä on myös yksityisen sektorin rokotevaltuutus, joka on ollut voimassa 27. joulukuuta lähtien, ja Adams ilmoitti, että se pysyy voimassa. Jos työskentelet New Yorkissa sijaitsevassa yrityksessä, sinun on oltava rokotettu, jotta voit tulla töihin. Näimme tämän toiminnassa helmikuussa, kun Adams irtisanoi yli 1 000 kaupungin työntekijää, jotka kieltäytyivät ottamasta rokotetta.

Lyhyesti sanottuna Irving voi olla Barclays Centerissä omana aikanaan, mutta hän ei voi olla siellä työntekijänä, joka sopii Netsiin.

“Lähettäisi väärän viestin vain poikkeuksen tekeminen yhdelle pelaajalle, kun sanomme lukemattomille New Yorkin työntekijöille: “Jos et noudata sääntöjä, et voi työllistyä”. Adams sanoi äskettäin esiintyessään CNBC:n “Squawk on the Street” -ohjelmassa.

“Yrityksillä on rokotevaltuutuksensa”, Adams jatkoi. “Kaupungin työntekijöillä on rokotevaltuutuksensa. Minun on noudatettava sääntöjä. Ja luota minuun, haluan Kyrien kentälle. Olemme täällä juuri nyt avaamassa kaupunkiamme rokotevaltuuksien takia. Emme voi sulkea toimintaamme uudelleen.”

Saattaa tuntua oudolta, että Irving voi olla Barclays Centerissä, kävellä vapaasti ilman maskia, istua pihalla ja viettää aikaa joukkuetovereidensa kanssa pukuhuoneessa, mutta ei pelaa. Tämä näyttää olevan seikka, jonka Irving ja Nets yrittävät todistaa saamalla hänet esiintymään kansallisessa TV-pelissä, ja puhtaan turvallisuuden näkökulmasta he ovat oikeassa.

LeBron James, Irvingin entinen joukkuetoveri Clevelandissa, painoi sunnuntaina ja sanoi, että säännössä on “täysin nolla järkeä”.

Adams ei kuitenkaan ole osoittanut kiinnostusta porsaanreiän luomiseen, jotta Irving voisi pelata, eikä aio poistaa koko kaupungin valtuuksia yhden (erittäin korkean profiilin) ​​henkilön sijoittamiseksi. Kun Adams puhui toimittajille sunnuntaina, fani kiukutteli siitä, että Irving ei saanut pelata.

“Olet oikeassa, poika” Adams sanoi. “Kiitos. Kuuntele, olet oikeassa. Kyrie voi pelata huomenna. Ota rokote.”

Leave a Comment