Laajakaista on terveyspolitiikka toisella nimellä

Mainen ja New Hampshiressa lisensoituna kardiologina olen innoissani mahdollisuuksista, joita terveysteknologiat tuovat kotiin. Nämä järjestelmät ovat riippuvaisia ​​monipuolisen asiantuntemuksen ja nopean tiedonsiirron yhdistelmästä. Jos tämä seos on saatavilla, nykyaikaisilla innovaatioilla on potentiaalia elvyttää amerikkalaista terveydenhuoltoa.

Sisätautilääkäri Lisa Ravindra tekee etävalvontakäynnin potilas Jenny Thomasin kanssa näytön yläosassa lokakuussa 2020 Rush River North Clinicissä Chicagossa. Mainessa emme voi taata rutiininomaista nykyaikaista, tekniikkaa hyödyntävää hoitoa. Antonio Perez/Chicago Tribune/TNS

Olen jumissa hakkuuauton takana numerossa 113, ja minua kiusasi tämä kysymys: Voimmeko taata, että Mainen asukkailla on rutiini pääsy moderniin, tekniikkaan perustuvaan hoitoon? Totuus on, että emme voi juuri nyt. Mainen infrastruktuuri ei ole varusteltu tukemaan tätä siirtymää.

Useita vuosia sitten perustin paikallisen innovaatioryhmän, jossa nautin eturivin paikasta alueellamme ihmisistä huolehtivien kollegoideni kekseliäisyyden ansiosta. Eräs ryhmämme jäsen, Michael, suuttui siitä, että äitisi postinumero ennustaa syntymän komplikaatioiden riskin. Hän rakensi työkalun maaseudun synnytysryhmien virtuaaliseen kouluttamiseen ja lisäsi asiantuntemusta kustannuksia nostamatta. Heidi kehitti ohjelmistotyökalun perheen synnytyskeskusten henkilöstön seurantaan. Hänen työkalunsa käsittelee ongelmia, jotka myötävaikuttavat siihen, että Yhdysvalloilla on pahimmat äitiysterveyden tulokset kehittyneessä maailmassa. Meghan kehitti verkkoalustan yhdistääkseen harvinaisia ​​sairauksia sairastavat maaseudulla asuvat ihmiset, jotka eivät olleet koskaan tavanneet muita saman ongelman kanssa tekemisissä olevia ihmisiä. Nämä projektit muuttavat elämää, mutta niillä oli yhteinen todellisuus: ne eivät vaikuta terveystuloksiin Mainessa ilman luotettavaa Internet-yhteyttä. Ajattelijamme kehittävät uraauurtavia ideoita ja viljelevät uusia teknologioita Mainen rajojen sisällä, jotta ne toimitetaan muihin, enemmän yhteydessä oleviin valtioihin.

Nykyään työskentelen suuressa teknologiayrityksessä tulevaisuuden teknologioiden näkökulmasta, jotka voivat mullistaa yksilön ja kansanterveyden tuloksia. Laajakaista mahdollistaa suurimman harppauksen terveyspalveluissa, jonka tulen näkemään elämässäni. Yhteydellä on suora vaikutus pitkän aikavälin terveytesi tärkeimpiin ennustajiin. Terveydenhuoltoyhteisössä on hyvin tunnettu “salaisuus”, että lääkäreilläsi tai terveydenhuoltojärjestelmilläsi on vähän tekemistä asian kanssa. Hyvinvointisi liittyy selvimmin sosiaaliseen tukiverkostoosi ja tuloihisi, joita kutakin tukee yhteys. Tekniikka ei koskaan vastaa todellista elämää, mutta se tukee elämää kaikissa vaiheissa.

Esimerkiksi Main Streetiä ei voi korvata, mutta hakijat löytävät sieltä töitä internetin kautta. Veteraanit tarvitsevat henkilökohtaista hoitoa, mutta heidän terveyshyötynsä toimitetaan verkossa. Nuoret tarvitsevat katon päänsä päälle, mutta he ostavat vain koteja, joissa on laajakaistayhteys. Et ole periaatteessa kelvollinen etätyötöihin ilman laajakaistaa. Laajakaista on kaikkien yhteisön terveyttä ja taloutta koskevien suunnitelmien kulmakivi. Maine on jäljessä Yhdysvaltain kansallisesta keskiarvosta ja muusta Uudesta Englannista nopean Internet-yhteyden suhteen.

Olemme Mainen laajakaistakehityksen tienhaarassa. Liittovaltion ja osavaltiotason lainsäädäntö on vapauttanut valtavia resursseja, mutta vain yhteisöille, jotka ovat valmiita toteuttamaan suunnitelman. Organisaatiot, kuten ConnectME ja Maine Connectivity Authority, ovat valmiita toimittamaan varoja valmisteltuihin kaupunkeihin ja maakuntiin.

Epäonnistuminen järjestäytymisessä ja laajakaistaan ​​investoinnissa nyt haittaa Mainen asukkaita heidän pyrkiessään rakentamaan terveellistä, vauraaa elämää. Lääkärina tarvitsen laajakaistan vannomaan valani. Kansalaisena tarvitsen laajakaistan toimiakseni yhteisöni kanssa. Vain yhteisön toimilla voimme rakentaa selkärangan, joka yhdistää jokaisen ihmisen lupaukseensa ja jokaisen paikan sen potentiaaliin.

Kun olet lukenut tämän, soita kaupungintaloon ja kysy: “Kuka työskentelee saadakseen hyvän laajakaistayhteyden kotiini?” Jos vastaaja ei tiedä, ota yhteyttä [email protected] tai mene osoitteeseen mainebroadbandcoalition.org päästäksesi heidän hyödyllisten resurssiensa kirjastoon. Jos kukaan ei käsittele tätä aihetta alueellasi, harkitse laajakaistakomitean perustamista. Liity käsi kädessä työskentelevien ihmisten verkostoon vetääksesi Mainen tulevaisuuteen.


Käytä alla olevaa lomaketta vaihtaaksesi salasanasi. Kun olet lähettänyt tilisähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostin palautuskoodilla.

” Edellinen

Leave a Comment