Memphis vs. Houstonin ennuste, kertoimet, leviäminen: 2022 AAC Tournamentin lopulliset valinnat, vedot todistetusta mallista

Memphis Tigers (21-9) ja Houston Cougars (28-5) kohtaavat 2022 AAC Championship -ottelussa Fort Worthissa, Texasissa sunnuntai-iltapäivällä. Memphis on voittanut kuusi ottelua peräkkäin, mikä on SMU:ta parempi välierissä. Houston on voittanut kahdeksan viimeisestä 10 ottelustaan, mukaan lukien 86-66 voitto Tulanesta viimeisessä kilpailussaan. Tämän pelin voittaja pääsee automaattisesti vuoden 2022 NCAA-turnaukseen.

Vihje on klo 15.15 ET Dickies Arenalta. Houstonia suosii 3,5 pistettä viimeisimmässä Memphis vs. Houstonin kertoimet Caesarsin urheiluvedonlyönnistä, kun taas kokonaispisteiden yli-alle on 133,5. Ennen kuin lukitset mihinkään Houston vs. Memphis valitsee, muista nähdä korkeakoulujen koripalloennusteet ja vedonlyöntiohjeet SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLine Projection Model simuloi jokaista Division I korkeakoulukoripallopeliä 10 000 kertaa. Yli viiden viime vuoden aikana patentoitu tietokonemalli on tuottanut vaikuttavaa, lähes 1 600 dollarin voittoa 100 dollarin pelaajaa kohden suosituimmillaan korkeakoulukoripalloilla leviämistä vastaan. Jokainen, joka on sitä seurannut, on nähnyt valtavan tuoton.

Nyt malli on kohdistanut huomionsa Memphis vs. Houston ja paljasti halutut valintansa ja ennusteensa. Voit suunnata SportsLinen sivulle nähdäksesi kaikki mallin korkeakoulukoripallovalinnat. Tässä on useita korkeakoulukoripallon kertoimia ja trendejä Houston vs. Memphis:

  • Memphis vs. Houstonin leviäminen: Cougars -3,5
  • Memphis vs. Houston yli-alle: 133,5 pistettä
  • Memphis vs. Houstonin rahalinja: Tigers +140, Cougars -160
  • MEM: Tigers on 10-2 ATS viimeisissä 12 pelissään
  • HOU: Cougars on suosikkina 4-0 ATS viimeisissä neljässä neutraalissa pelissään

Miksi Houston voi peittää

Senior center Josh Carlton tekee keskimäärin 11,8 pistettä ja 6,5 ​​levypalloa per ottelu. Carlton on erittäin tehokas ja sijoittuu AAC:n ensimmäiseksi maaliprosentteissa (.625). Pohjois-Carolinalainen on napannut kaksinumeroisia tauluja kuudessa pelissä. Helmikuussa 20 Wichita Statea vastaan ​​Carlton teki 23 pistettä ja 11 levypalloa, kun hän laukoi kentältä 9-14.

Vanhempi vartija Taze Moore on pelintekijä Cougarsin takakentällä. Moorella on urheilullisuutta viimeisteltyä vahvana vanteen ympärillä. Mississippiläinen tekee 10,2 pistettä, 4,7 levypalloa ja 2,7 syöttöä per ottelu. Hän on tehnyt vähintään 16 pistettä neljässä viimeisestä seitsemästä ottelustaan. Välierissä Moore kirjasi 17 pistettä, seitsemän syöttöä ja kaksi syöttöä.

Miksi Memphis voi kattaa

Fuksi keskus Jalen Duren on ollut johdonmukainen voima etukentällä. Hän sijoittuu AAC:n ensimmäiseksi levypalloissa (8) ja ensimmäiseksi blokeissa (2,2) ja tekee samalla 12,2 pistettä per peli. Duren on kirjannut kuusi tuplatuplaa vuoden aikana. 11. maaliskuuta UCF:ää vastaan ​​pennsylvanialainen pelasi hirviöpelin. Hän teki 21 pistettä ja 20 levypalloa. Duren puolustaa myös vannetta hyvin, kirjaamalla vähintään kolme lohkoa 10 pelissä.

Nuorempi maalivahti Lester Quinones tekee keskimäärin 10,2 pistettä, 3,5 levypalloa ja 1,2 syöttöä ottelua kohden. New Yorkin syntyperäinen on luotettava vaihtoehto syvältä, ja se ampuu 39 prosenttia kolmen pisteen maasta. Quinones on tehnyt kaksinumeroisia maaleja yhdeksässä viimeisestä 10 ottelustaan. Puolivälieräottelussa UCF:ää vastaan ​​hän teki 22 pistettä ja meni 5-8 keskustasta.

Kuinka tehdä Houston vs. memphis poimii

SportsLinen malli nojaa pistemäärän yläpuolelle ja ennustaa joukkueiden yhdistävän 141 pistettä. Mallin mukaan leviämisen toinen puoli osuu reilusti yli 70 prosenttiin simulaatioista. Mallin valinnan näet vain SportsLinen sivuilta.

Joten kuka voittaa Memphis vs. Houston? Ja mikä puoli leviämisestä osuu reilusti yli 70 prosenttia ajasta? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt saadaksesi selville, kummalle puolelle leviämistä sinun on hypättävä, kaikki mallista, joka on murskaanut yliopistokoripallon valintansa, ja ota selvää.

Leave a Comment