MLB Free Agency Tracker: Dodgers jahtaavat Freemania

Iloitse, baseball-fanit!

Kuukausien jatkuvien keskustelujen ja neuvottelujen jälkeen Major League BaseballTyökiista päättyi torstaina. MLB ja pelaajaliitto sopivat uudesta työehtosopimuksesta, joka kestää vuoteen 2026, mikä vastineeksi tarkoittaa, että baseball on jälleen avoinna liiketoiminnalle.

Alle neljä kuukautta sitten, pian sen jälkeen, kun Atlanta Braves kruunattiin World Series -mestariksi, vapaa agentuurimarkkinat lähtivät liikkeelle ja liikkeet tehtiin kaikkialla MLB:ssä. Max Scherzer allekirjoitti sopimuksen New York Metsin kanssa, jota seurasi Javy Báez Detroit Tigersiin ja Corey Seager Texas Rangersiin. Nimelliset pelaajat lensivät pois markkinoilta, ja nyt työsulku on tullut päätökseen, on aika toivottaa tervetulleeksi takaisin tuo vapaan agentuurin kaaos.

Pysy täällä ajan tasalla kaikista suurimmista franchising-muutoksista.

Dodgers kohdistaa tietonsa Freemaniin Cruzissa

MLB.com-sivuston Juan Toribio kertoo, että Dodgers pyrkii pääsemään vapaaseen agentuuriin, ja heidän pääkohteensa on yksi markkinoiden suurimmista nimistä – slugging baseman ja Etelä-Kalifornian syntyperäinen Freddie Freeman.

Atlantan viime syksyn World Series -mestaruuden jälkeen useimmat tarkkailijat uskoivat, että Freeman tekisi todennäköisesti uudelleen sopimuksen Bravesin kanssa, joukkueessa, jossa hän on pelannut sen jälkeen, kun hän pääsi pääsarjaan vuonna 2010. Mutta Toribion ​​mukaan “mitä kauemmin Freeman on pysynyt markkinoilla, enemmän Dodgers uskoo, että heillä on mahdollisuus varastaa hänet pois joukkueesta, joka eliminoi heidät jatkokaudelta.”

Dodgersin manageri Dave Roberts sanoi: “Haluaisin nähdä Freddie Freemanin Dodger-univormussa. Kukapa ei?”

Ja ensimmäinen baseman Max Muncy, joka havaittiin nousevan toisessa tukikohdassa lauantaina, sanoi: “Mielestäni hän olisi melko uskomaton tässä kokoonpanossa. Hän on yksi pelin parhaista lyöjistä, ei ole epäilystäkään. … Mikä tahansa joukkue olisi iloinen saadessamme hänet, varsinkin me. Hän sopisi tähän kokoonpanoon todella hyvin, ja olisimme erittäin vaarallisia, se on varma.”

Mutta se ei ole kaikki meneillään Dodgersin kanssa, sillä he ovat myös kuulemma käyneet keskusteluja veteraani slugger Nelson Cruzin kanssa, pelaaja, joka voisi hyötyä nimetyn hyökkääjän lisäämisestä NL:ään.

Poikaset suosivat Correan maihinnousua?

MLB.com-sivuston Jon Paul Morosin mukaan Chicago Cubs on yksi suosikeista, jotka pääsevät tähtihoitoon Carlos Correaan, vedoten palkkasumman joustavuuteen.

“Cubs oli yksi niistä joukkueista, joilla oli raskain vuoropuhelu Correan leirin kanssa tuntia ennen työsulun alkamista joulukuun alussa, ja on täysi syy uskoa, että keskustelut jatkuvat”, Morosi kirjoitti.

Astrot eivät ole aivan valmiita luopumaan entisen ykkösvalintansa säilyttämisestä, mutta Houstonin omistaja Jim Crane sanoi äskettäin palaavansa takaisin nyt, kun markkinat on avattu uudelleen.

“Olen varma, että olemme tekemisissä vielä kerran ja katsomme mitä tapahtuu”, Crane sanoi. “Carlos on loistava pelaaja. Hän on ainutlaatuinen pelaaja. Luulin, että teimme hyvän tarjouksen aiemmin. Katsotaan, missä he ovat puolellaan. Olen varma, että puhumme heidän kanssaan pian.”

Rodon matkalla San Franciscoon

Hallitsevan kauden 2021 alussa Carlos Rodón vie kykyjään Golden Cityyn, ja hänen pitäisi vahvistaa Giantsin jo ennestään vaikuttavaa pitching-henkilöstöä.

Mukaan ESPN:n Jeff Passan, Rodón ja Giants ovat sopineet kaksivuotisesta 44 miljoonan dollarin sopimuksesta. 29-vuotias vasenkätinen liittyy kiertoon, johon kuuluvat jo Logan Webb, Anthony DeSclafani, Alex Wood ja Alex Cobb. Giants sijoittui MLB:ssä toiseksi vuonna 2021 joukkueen ERA-arvolla 3,24.

Rodón oli ensimmäistä kertaa All-Star vuonna 21 ja sijoittui viidenneksi AL Cy Young Award -äänestyksessä. Hän meni 13-5 moundilla 2,37 ERA:lla ja 185 strikeoutilla 132 2/3 sisävuorossa White Soxille.

FOX Sports MLB Writerilta Jordan Shusterman:

Jättiläisistä: Ennen työsulkua Giants näytti keskittyneen säilyttämään hyvä osa joukkueesta, joka voitti 107 peliä vuosi sitten yhdessä lähihistorian järkyttävimmistä runkosarjan esityksistä. Brandon Belt, DeSclafani ja Wood tuotiin kaikki takaisin, kun taas Cobb oli merkittävin ulkoinen lisäys. Suhteellisen yllättävä Buster Poseyn eläkkeelle jääminen on saattanut jättää Hall of Fame -kokoisen reiän kiinnijään, mutta myös todennäköisesti avannut entistä enemmän palkkasumman joustavuutta mennä ulos ja täyttää aukon Kevin Gausmanin jättämän kierron huipulla.

Rodónin seuraaminen – varsinkin lyhytaikaisella, korkealla AAV-sitoumuksella – on Farhan Zaidin ja Co.:n taitava näytelmä, jonka listalla on tällä hetkellä paljon hyviä pelaajia, mutta ei monia tyyppejä, jotka voisivat olla mahtavia. , All-Star-tason nastat. Terveenä Rodón on ehdottomasti sitä, ja hänen pitäisi liittyä Webbiin San Franciscon kiertoradan huipulle luodakseen pelottavan yksi-kaksi-iskun.

Jättiläisen arvosana: AT

Rodonissa: Ainoa merkki Rodónille tätä vastaan ​​on sopimuksen lyhyys verrattuna Kevin Gausmanille ja Robbie Raylle jaettuihin sopimuksiin. Voit kohtuudella lukea sen heijastuksena Rodónin loukkaantumishistoriasta verrattuna Rayn ja Gausmanin kestävyyden historiaan, mutta emme tiedä varmasti, eikö hän saanut pidemmän aikavälin tarjouksia. Todennäköisempää on, että Rodón lyö vetoa pysyvänsä terveenä ja suorittavansa toisen (tai kaksi) erinomaisen kauden. Opt-out sisältyi mahdollisuuteen ansaita rahaa ensi talvena, jos hän toistaa vuoden 2021 suorituksensa vielä useammalla vuoroparilla vuonna 2022.

Rodónin esitys vuonna 2021 ei ollut kovinkaan erilainen kuin Cy Youngin voittaja Ray, se tuli vain paljon harvemmissa vuoroparissa. Lisäksi, vaikka sopimus on kolme vuotta lyhyempi, 22 miljoonan dollarin AAV on linjassa Rayn ja Gausmanin kanssa. Mikä yllätys – hänen agenttinsa Scott Boras on saattanut tehdä kunnollista työtä täällä.

Rodon luokka: A-

Kershaw palaa Dodgersiin

Clayton Kershaw pysyy paikallaan ja pysyy Los Angeles Dodgersin jäsenenä. Ken Rosenthalin mukaan Kershaw on sopinut vuoden ja 17 miljoonan dollarin sopimuksen palatakseen joukkueeseen, jossa hän on viettänyt koko 14-vuotisen MLB-uransa.

Kershaw vietti suuren osan kaudesta 2021 loukkaantuneiden listalla vasemman kyynärpään tulehduksen vuoksi. Lyhyen paluun jälkeen hän poistui neljännestä pelistään vasemman kyynärvarren epämukavuuden vuoksi, mikä lopulta piti hänet sivussa Dodgersin kauden jälkeisessä juoksussa.

Kahdeksankertainen MLB All-Star -voittaja ja kolminkertainen Cy Young Award -voittaja päätti kauden 2021 ennätyksellä 10-8 ja ERA-arvolla 3,55.

FOX Sports MLB Writerilta Pedro Moura:

The Dodgersissa: Dodgers antoi Kershawn päättää omalla aikajanallaan, halusiko hän jatkaa baseballin pelaamista ja jatkaa pelaamista heille. Hänellä oli viimeiset kolme kuukautta aikaa pohtia näitä kysymyksiä, joten hän ymmärtää täysin, että hänen päätöksensä on yksi ensimmäisistä työsulun jälkeisistä liiketoimista. Kun hän esiintyi “The Dan Patrick Show” -ohjelmassa viime kuussa keskustelemassa lapsuuden joukkuetoveristaan ​​Matthew Staffordista, hän viittasi Dodgersin Walker Buehleriin, joukkueen pelaajayhdistyksen edustajaan, “meidän” pelaajaedustajaksemme.

Kun avauspäivä on neljä viikkoa perjantaista, Kershawin päätös antaa Dodgereille kaivattua selkeyttä aloituskierroksensa selvittämisessä. Kershaw voisi päästä joukkueen kolmanneksi aloittajaksi nuorempien, nousevien tähtien Julio Uríasin ja Walker Buehlerin jälkeen.

Tämän trion takana Dodgers toimii edelleen epävarmuudessa. Trevor Bauer määrättiin hallinnolliselle vapaalle perjantaina, ja häntä voi odottaa liigakielto. Mutta he allekirjoittivat vasenkätisen Andrew Heaneyn välikauden alussa, ja heillä on talon sisällä muun muassa lahjakas oikeakätinen Tony Gonsolin.

Arvosana: A

Kershawssa: Kershawin vuoden 2021 tilastot näyttävät paremmalta pinnan alla kuin ensi silmäyksellä. Hän aloitti vain 22, kirjasi ERA:n 3,50 ja jätti kauden väliin kyynärpäävamman vuoksi. Mutta hänen ylilyöntiprosenttinsa oli hänen korkein kuuteen vuoteen, hänen kävelytiheytensä oli paljon parempi kuin hänen uransa normit, ja useimmat taustatiedot osoittavat, että hän hämmentyi edelleen vastustajia. Jos hän on terve, hän voi osoittautua paljon enemmän kuin keskikierroksen aloittaja.

Ja hänen paluunsa merkitsee tietysti franchising-yhtiölle enemmän kuin mikään muu vapaa agentti, joka on allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen. Hän on luonnosteltu kuusitoista vuotta sitten, ja hän on kasvanut aikuiseksi, menestynyt, päihittynyt jälkikaudella ja lopulta voittanut World Seriesin, kaikki samassa organisaatiossa. He ajavat sen takaisin ainakin vielä kerran.

Arvosana: A


Ota enemmän irti Major League Baseballista Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment