Nancy Pelosi vierailee Cambridge Health Alliancessa pyöreän pöydän ääressä

CAMBRIDGE – Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi esitti lauantaina näkemyksensä kaasun hinnan noususta, Floridan “Don’t Say Gay” -lakista ja nuorten käyttäytymisterveyskriisistä sairaaloiden ensiapuhuoneissa Cambridgen vierailun aikana.

Demokraatti Pelosi puhui pyöreän pöydän tapahtumassa Cambridge Health Alliancessa Yhdysvaltain edustajan Katherine Clarkin, talon apulaispuhujan, kutsusta, jonka piiriin kuuluu osa Cambridgesta. Heihin liittyi kaksi muuta Massachusettsin kongressin valtuuskunnan jäsentä, Ayanna Pressley – joka edustaa myös osaa Cambridgesta – ja Lori Trahan.

Pelosin vierailu oli tilaisuus keskustella 1,9 biljoonan dollarin Yhdysvaltain pelastussuunnitelmalain vaikutuksista terveydenhuoltoon ja sen kustannuksiin. Viime maaliskuussa allekirjoitetussa laissa suunnitelmassa varattiin noin 5,3 miljardia dollaria Massachusettsille auttamaan osavaltiota toipumaan COVID-19-pandemiasta. Joulukuussa kuvernööri Charlie Baker allekirjoitti 4 miljardin dollarin menolain näiden varojen hajauttamiseksi.

Vuosi massiivisen menolain allekirjoittamisen jälkeen kaasun hinnan nousu ja inflaatio ovat dominoineet talousuutisia. Pelosi syytti kaasun hinnan noususta Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja hänen hyökkäystään Ukrainaan. Vastauksena Venäjän hyökkäykseen presidentti Biden on asettanut Venäjää vastaan ​​joukon taloudellisia pakotteita, mukaan lukien öljyntuontikiellon Venäjältä.

Edustajat Ayanna Pressley ja Katherine Clark liittyivät Pelosiin Cambridgessa. Erin Clark / Globen henkilökunta

“Juuri nyt meillä on Putinin kaasun hinnankorotus”, Pelosi vastasi toimittajan kysymykseen.

Käsitellessään nousevia hintoja Pelosi sanoi, että liittovaltion hallituksen tulisi keskittyä siirtymään vaihtoehtoisiin energialähteisiin ja vastustaa vaatimuksia sallia enemmän porausta julkisilla mailla.

“Tämä ei ole tekosyy planeetan tuhoamiseen”, Pelosi sanoi.

Kääntyen äskettäin republikaanien hallitseman Floridan lainsäätäjän hyväksymään lakiin, joka kieltäisi seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin opettamisen päiväkodissa kolmannelle luokalle asti, Pelosi puhui lesbojen, homojen, biseksuaalien, transsukupuolisten ja queer-nuorten määrästä San Franciscossa. kaupunginosassa, joka asuu kaduilla.

Floridan lainsäädäntö, jonka osavaltion republikaanikuvernöörin Ron DeSantisin odotetaan allekirjoittavan laiksi, syrjäyttää LGBTQ-yhteisön jäsenet entisestään, Pelosi sanoi.

“Ihmisten on tiedettävä aiheuttamansa vahingot”, hän sanoi.

Pressley kutsui lakiesitystä “valtion hyväksymäksi vihaksi” ja sanoi, että lainsäädäntö voi muuttaa sen.

“Jos voit säädellä vihaa, voimme säätää oikeudenmukaisuudesta. Voimme säätää oikeutta. Voimme säädellä parantamista”, hän sanoi.

Ennen keskustelua Floridan lakiehdotuksesta kongressin valtuuskunnan jäsenet kuulivat Cambridge Health Alliancen virkamiehiltä käyttäytymisterveystarpeita omaavien nuorten kamppailuista. He joutuvat odottamaan päiviä sairaaloiden ensiapuosastoilla, jotta potilassänky aukeaa. Viranomaisten mukaan pandemia on lisännyt lasten ja nuorten suurta mielenterveyshuollon kysyntää.

“Olemme ehdottomasti vaikeassa tilanteessa”, sanoi Janine M. Hogan, Cambridgen sairaalan ensiapupalvelujen sairaanhoitajapäällikkö.

Joka kuukausi Hogan sanoi, että hänen osastollaan näkee 25–50 laitoshoitoa tarvitsevaa nuorta, joiden on pysyttävä päivystysyksikössä pidemmän aikaa, ennen kuin sairaalasänky tulee saataville. Viime kuussa sängyn odotusajan mediaani oli neljä ja puoli päivää, ja viime viikolla teini odotti 15 päivää päivystyspoliklinikalla sänkyä, hän kertoi.

”Kuvittele olevasi vanhempi ja istut ensiapupoliklinikalla. Ja lapsen elämä on pysähdyksissä sen ajan”, sanoi tohtori Jacob Venter, Cambridge Health Alliancen psykiatrian varapäällikkö ja lasten ja nuorten psykiatrian osastopäällikkö.

Kun lapset lopulta päätyvät hoitoon, lääkärit näkevät “kivun ja kärsimyksen metsätulen”, sanoi tohtori Sharmila Mehta, terveydenhuoltojärjestelmän lasten ja nuorten sairaalapsykologian johtaja.

“Se näkyy valtavana aggressiona, valtavana epätoivona, masennuksena, itseään vahingoittavana käyttäytymisenä”, hän sanoi.

Tohtori Assaad Sayah, Cambridge Health Alliancen toimitusjohtaja, sanoi toivovansa keventää taakkaa avaamalla 69 psykiatrista sänkyä lapsille Somervillen sairaalassa. Sairaala aikoo avata ensimmäisen osastonsa nuorille psykiatrisille potilaille lähipäivinä, hän sanoi.

Clarkin toimiston mukaan American Rescue Plan Act asetti 4 miljardia dollaria mielenterveys- ja käyttäytymisterveyspalveluihin.

“Meillä on miljoonia ja miljoonia dollareita Commonwealthiin vastaamaan tähän kasvavaan käyttäytymisterveystarpeeseen. Tiedämme, että se on kriisipisteessä. Kuulimme tänään odotusajoista”, Clark, Revere Democrat, sanoi haastattelussa. “Tämä rahoitus tulee auttamaan vastaamaan tähän tarpeeseen ja varmistamaan, että pidämme huolta koko ihmisestä, erityisesti nuorista, joihin tämä pandemia on vaikuttanut niin paljon.”


Laura Crimaldi tavoittaa osoitteesta laura.crimaldi@globe.com. Seuraa häntä Twitterissä @lauracrimaldi.

Leave a Comment