Onko Putinilla “roidiraivoa”? Lähteet uskovat, että terveys voi selittää despootin käyttäytymisen: raportti

Uuden raportin mukaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin “yhtyväisemmäksi muuttuva käytös” voi johtua “roidiraivosta” tai aivosairaudesta, kuten dementiasta.

Kremlin lähellä olevat ihmiset ja korkeat länsimaiset tiedustelulähteet kertoivat Mail on Sunday -lehdelle, että heidän mielestään on sairaus, joka selittää Venäjän despootin holtittoman hyökkäyksen Ukrainaan ja hänen omituisen muun käytöksensä.

“Hänen päätöksenteossa on tapahtunut havaittavissa oleva muutos viimeisen viiden vuoden aikana”, tuntematon tietoturvalähde kertoi Mailille.

“Hänen ympärillä olevat näkevät selvän muutoksen hänen sanojensa vakuuttavuudessa ja selkeydessä ja miten hän näkee ympäröivän maailman”, lähde sanoi ja lisäsi, että Putinille “ei yksinkertaisesti tiedoteta” nyt Venäjän armeijan epäonnistumisista.

Lähteet arvelivat, että Putinilla, 69, voisi olla dementia, Parkinsonin tauti tai “roidiraivo” mahdollisesta syövän hoidosta, johon liittyy runsasta steroidien käyttöä. He mainitsevat myös hänen äskettäisen turvonneen ulkonäkönsä todisteena, että hän saattaa olla sairas.

Putin on tunnettu luulotauti ja mennyt äärimmäisyyksiin – mukaan lukien istuminen äärimmäisen pitkän pöydän toisessa päässä ja toisessa maailman johtajien tai hänen korkeimpien avustajiensa kanssa – välttääkseen COVID-19-tartunnan. Hänen tiedetään myös pukeutuneen täyteen hazmat-pukuun käydäkseen Moskovan sairaalassa koronaviruspotilaiden kanssa.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ottaa aurinkoa lomallaan syrjäisellä Tuvan alueella Etelä-Siperiassa vuonna 2017.
ALEXEY NIKOLSKY/SPUTNIK/AFP Getty Imagesin kautta
Raportin mukaan Vladimir Putin on tunnettu luulotauti ja mennyt äärimmäisyyksiin - mukaan lukien istuminen äärimmäisen pitkän pöydän toisessa päässä ja toisessa maailman johtajien tai hänen huippuapulaisensa kanssa.
Raportin mukaan Vladimir Putin on tunnettu luulotauti ja on mennyt äärimmäisyyksiin suojellakseen terveyttään – muun muassa istunut äärimmäisen pitkän pöydän toisessa päässä muiden maailman johtajien tai hänen huippuapulaisensa toisessa päässä.
Mihail Klimentyev, Sputnik, Kremlin allas Kuva AP:n kautta
Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu tapaamiseen hallituksen jäsenten kanssa videolinkin kautta Moskovassa 10.3.2022.
Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu tapaamiseen hallituksen jäsenten kanssa videolinkin kautta Moskovassa 10.3.2022.
Sputnik/Mihail Klimentjev/Kremlin REUTERSin kautta
Jotkut lähteet arvelivat, että Putinilla voisi olla dementia, Parkinsonin tauti tai
Jotkut lähteet arvelivat, että Putinilla voisi olla dementia, Parkinsonin tauti tai “roidiraivo” mahdollisesta syövän hoidosta.

Jotkut lähteet kertoivat Mailille uskovansa hänen COVID-19-turvatoimenpiteensä johtuvan hänen mahdollisista liitännäissairauksista.

Putinin vahva fyysinen rakenne ja fyysinen terveys ovat aiemmin olleet tärkeä osa sitä, miten hän esittelee itsensä Venäjän kansalle ja maailmalle. Hän esiintyy tunnetusti paidattomana ratsastaessaan hevosella yrittäessään virkistää elinvoimaansa.

.

Leave a Comment