SC-museo avaa Prisma Health -lastensairaalan uudistetun näyttelyn

Teetä Yläosan lastenmuseo on yhteistyössä Prisma Health sen terveysnäyttelyn uudistamiseksi. Näyttely avattiin yleisölle 12. maaliskuuta.

otsikolla “Terve vartalosi” näyttely kattaa 1 600 neliöjalkaa museosta ja sisältää sisäänkäytäviä malleja sydämestä, aivoista, keuhkoista ja mahasta. Näytöt ovat käytännönläheisiä, joten lapset voivat osallistua mielikuvitukselliseen ja interaktiiviseen leikkiin.

Lapset voivat myös kokeilla lääkärin ammattia, jolloin he voivat tutkia nallekarhuja – ja hankaamaan leikkausta. He oppivat yleisistä lääketieteellisistä toimenpiteistä ja työkaluista.

Kalliokiipeilyseinä ja tasapainopalkki olivat siellä ennenkin, mutta ne on saanut täysin uuden ilmeen kannustamaan lapsia pysymään fyysisesti aktiivisina.

“Yläosan lastenmuseo on äärettömän kiitollinen Prisma Healthin tuesta tämän uskomattoman remontin mahdollistamiseksi”, sanoi Lauren Luneckas, TCMU:n toiminnanjohtaja. Näyttely on suunniteltu auttamaan lapsia tutustuttamaan terveisiin tapoihin ja lääketieteellisiin toimenpiteisiin vaarattomassa ympäristössä, jotta he sopeutuivat terveydenhuoltojärjestelmään.

Prisma Health -sertifioitu lastenelämän asiantuntija Taylor Stathes sanoi, että koska lääketieteen ammattilaiset käyttävät suuria sanoja, heidän on usein kehitettävä vaihtoehtoinen terminologia, jonka lapset voivat ymmärtää. Siitä oli paljon inspiraatiota näyttelyiden suunnittelussa.

“Väärintulkinnoilla on paljon tilaa”, hän sanoi. Hän toivoo, että näyttely vähentää lasten stressiä, kun he pääsevät lääkärin vastaanotolle.

“Yläosan lastenmuseo on äärettömän kiitollinen Prisma Healthin tuesta tämän uskomattoman remontin mahdollistamiseksi”, sanoi Lauren Luneckas, TCMU:n toiminnanjohtaja.

“Olemme innoissamme voidessamme yhdistää lastenlääkäreiden, lasten lastenelämän asiantuntijoiden ja lastenmuseon suunnittelutiimin asiantuntemuksen opettaaksemme lapsille heidän kehoaan ja kuinka pitää itsensä terveinä”, sanoi Dr. Robin LaCroix, Prisma Health Children’s Hospital-Upstaten lääketieteellinen johtaja. .

Prisman kanssa monet ihmiset kokoontuivat ideoimaan, suunnittelemaan, rakentamaan ja järjestämään näyttelyitä, Luneckas sanoi. Museolla on oma tiimi, joka kehittää näyttelyitä, mutta näyttelyiden suunnittelu ja valmistus menee yrityksille Ohiossa ja Nebraskassa.

“Päätimme, että haluamme todella, että lapset ymmärtävät kehonsa ja kuinka he voivat huolehtia kehostaan”, Luneckas sanoi.

Lisätietoja on The Children’s Museum of the Upstate -sivustossa osoitteessa tcmupstate.org.

Leave a Comment