Steve Cohen sanoo, että Mets “todennäköisesti” ylittää MLB:n uuden 290 miljoonan dollarin luksusverotason vuonna 2022

Lauantaina New York Mets osti oikeankätisen aloittelijan Chris Bassittin Oakland Athleticsista, mikä jatkoi kiireistä väliaikaa. Ennen MLB:n työsulkua Mets allekirjoitti useita tuttuja nimiä, mukaan lukien ässä Max Scherzer, ulkokenttäpelaaja Starling Marte sekä hyötypelaajat Mark Canha ja Eduardo Escobar. Viime talven lisäykset, kuten Francisco Lindor ja Carlos Carrasco, ja Mets ovat toteuttaneet omistajan Steve Cohenin lupauksen käyttäytyä enemmän kuin suurten markkinoiden behemotti.

Arvattavasti Cohen vastasi myöntävästi, kun häneltä kysyttiin sunnuntaina, ylittääkö Mets tällä kaudella kilpailukykyisen tasapainoveron uuden neljännen tason. “Todennäköisesti tulemme” hän kertoi MLB.comin Anthony DiComolle.

Uuden työehtosopimuksen alin taso asetti tämän vuoden kynnysarvoksi 230 miljoonaa dollaria. Joukkueiden on maksettava ylitysmaksu jokaisesta kynnyksen ylittämästä dollarista, ja nämä rangaistukset kasvavat jokaisella ylimääräisellä 20 miljoonalla dollarilla. Uusi CBA lisäsi myös uuden verotason seuroille, jotka ylittävät kynnyksen yli 60 miljoonalla dollarilla, jonka väitetään olevan tarkoitus hillitä Cohenin irtautumiseen liittyviä menoja. Aiemmin jyrkin rangaistus sovellettiin joukkueille, jotka ylittivät rajan vähintään 40 miljoonalla dollarilla.

Ensimmäinen

230 miljoonaa dollaria

20 %

Toinen

250 miljoonaa dollaria

32 %

Kolmanneksi

270 miljoonaa dollaria

62,5 %

Neljäs

290 miljoonaa dollaria

80 %

Mets, sellaisena kuin se on rakennettu, on jo yli 40 miljoonan dollarin rajan Cotin sopimusten mukaan. Heillä on noin 36 miljoonaa dollaria liikkumavaraa niiden ja korkeimman kynnyksen välillä. Vaikka tämä määrä kasvaa, jos he käyvät kauppaa JD Davisilla, Jeff McNeilillä tai Dominic Smithillä, se ei ole paljon; yhdenkään näistä pelaajista ei ennusteta tienaavan yli 4 miljoonaa dollaria välimiesmenettelyn kautta MLB Trade Rumorsin mallin mukaan.

Riippumatta siitä, minkä hengenahdistusta Mets saisi kaupankäynnillä jollakin niistä, voi heikentää heidän halunsa tehdä lisäyksiä tällä offseasonilla. Työsulun päätyttyä Mets on ollut yhteydessä useisiin helpotuksiin, ja heidän kerrotaan päässevän Adam Otavinon kanssa sunnuntaina 4 miljoonan dollarin sopimukseen, mikä nosti heidät lähemmäksi 250 miljoonan dollarin rajaa. Tämä antaa metsille hieman yli 40 miljoonaa dollaria pelata, ja se on ilman uusia offseason ja välikauden lisäyksiä, jos joukkue pelaa hyvin.

Toisin sanoen Cohenin on järkevää sanoa, että Mets voisi ylittää korkeimman CBT-kynnyksen – vaikka se olisi muiden omistajien suruksi.

Leave a Comment