Texas Sports HOF:n valitut voivat olla toistensa faniklubien presidenttejä | Texas Sports Hall of Fame

Texas Sports Hall of Fameen uusin perehdytysluokka teki itselleen kestäviä nimiä niin pitkälle, että joskus heidän nimistään tuli adjektiiveja tai sanoja.

Harkitse: Yleisurheilussa (ja sen jälkeen) saavutus tunnetaan Beamonesquena, kun se ylittää paljon ennen sitä. Tämä johtuu Bob Beamonista ja hänen uskomattomasta olympiapituushypyn ennätyksestään 29,2 jalkaa, joka on edelleen voimassa 54 vuotta myöhemmin. Voimistelussa Carly Patterson Caldwellin allekirjoitusliike tuli tunnetuksi Patterson Dismount -na. Tuolloin hän oli maailman ainoa voimistelija, joka edes yritti sitä.

Ja tietysti Baylorin ympärillä tuo Brazosin kimalteleva helmi McLane Stadium tunnetaan nimellä House That RG3 Built.

Vaikka heidän nimensä ovat synonyymeja suuruudelle, nämä entiset urheilutähdet yhdistetään nyt kokonaiseen suuruuden taloon, uusimpana jäsenenä Texas Sports Hall of Fameen.

Vuoden 2022 ryhmään kuuluivat Beamonin, Pattersonin ja Robert Griffin III:n lisäksi NBA-legendat Tony Parker ja Chris Bosh, entinen NFL-vastaanotin Mike Renfro, Texas A&M -multiurheilutähti Stacy Sykora ja Robinsonin oma Suzie Snider Eppers, ensimmäinen naisten stipendiurheilija. Baylorin historiassa.

Ihmiset lukevat myös…

Kun Beamonilta kysyttiin, mitä “beamoneskisuus” merkitsi hänelle, Beamon vastasi: “No, minulla ei ollut ajatuksia edes hypätä 27 jalkaa ja sitten hypätä kaksi jalkaa pidemmälle, se oli kuin unta. Sitten he leimasivat sen uudeksi sanaksi beamonesque, mikä tarkoitti ohittamista tai parempia kuin aiemmin uskottiin. Mutta Chris Bosh on beamonesque.”

Todellakin, nämä urheilijat näyttivät saavan yhtä paljon irti korun jakamisesta keskenään kuin omien urheilusaavutustensa muistelemisesta tai niistä nauttimisesta. Griffin, entinen Copperas Coven erottuva pelaaja, joka voitti Baylorin ensimmäisen ja edelleen ainoan Heisman Trophyn vuonna 2011, sanoi, että hän “fanipoika” oli Beamonin, Boshin ja Parkerin kaltaisten ihmisten ympäröimänä, jotka sattuivat istumaan hänen ympärillään lauantain lehdistötilaisuuden palkintokorokkeella. .

Griffin kiitti myös vanhempiaan siitä, että hän teki hänestä sellaisen miehen, joka hän on nykyään, sekä Baylorin entisen valmentajan Art Brilesin värväyksen Bearsiin ja vakuuttaneensa hänet siitä, että menestys oli aivan nurkan takana.

“(Briles) sanoi minulle, että voisimme mennä jonnekin ja tehdä jotain, mitä ei ollut koskaan ennen tehty. Pystyimme saavuttamaan sen, Griffin sanoi. “Hän sanoi myös, että pystyisimme rakentamaan stadionin kampukselle, ja onnistuimme saavuttamaan sen. Se oli osa hänen rekrytointipuhettaan. Sitten hän sanoi, kolmen vuoden kuluttua olet valmis Heismanille – voitti Heismanin neljässä (vuodessa). … Mutta se vaikutti vain jumalalliselta väliintulolta.”

Bosh ja Parker loivat erittäin menestyksekkään NBA-uran yhdistämällä kuusi mestaruussormusta Miami Heatin ja San Antonio Spursin kanssa. Siihen sisältyi kahdesti, kun Boshin Heat ja Parker’s Spurs kohtasivat, jolloin Heat voitti vuonna 2013, kun taas Spurs käänsi pöydät vuonna 2014.

Kun kysyttiin, mikä joukkue voisi voittaa, jos he olisivat voineet tavata kolmannen kerran, molemmat miehet nauroivat.

“Bron (LeBron James) oli poissa siihen mennessä, joten heillä olisi etu”, Bosh sanoi. “En ole vieläkään palannut katsomaan (2014) – se sattuu liikaa – mutta sanon silti, että heidän joukkueensa sinä vuonna oli yksi kaikkien aikojen parhaista. En ollut varma, mutta mielestäni heillä oli kuusi kentällä.

Samalla kun Texas Sports Hall of Fame on avannut ovensa kansainvälisille urheilijoille, jotka ovat tehneet nimensä Lone Starin osavaltiossa, mukaan lukien nigerialainen Hakeem Olajuwon, Parkerista tuli ensimmäinen ranskalainen, joka pääsi jäseneksi. Kun hän sai tietää siitä, hän hymyili ja sanoi: “Se on siistiä. Opin sen juuri.”

Renfro liittyy isänsä Rayn kanssa Texas Sports Hall of Famen jäseneksi, koska hän on vasta kolmas isä-poika-yhdistelmä, joka on saavuttanut niin loistavia korkeuksia. Mike pelasi koko uransa Texasin osavaltiossa Arlington Heights High Schoolista TCU:hun ja NFL:n Houston Oilersiin ja Dallas Cowboysiin.

“Se on ilmeisesti erikoista. Ja älä unohda Monnig Junior Highta (Fort Worthissa), ja ainoa syy, miksi otan sen esiin, olen niin ylpeä muutamasta syystä”, Renfro sanoi. “Tarkista faktasi, Longhorn Nation, mutta nuorempi valmentajani keksi Wishbone-hyökkäyksen. Olen selventänyt sitä kaikille, mutta tarkista tosiasiasi. Se on Bud Casey.”

Jokainen tämän vuoden kolmesta naisjäsenestä oli edelläkävijöitä omalla tavallaan. Patterson Caldwell oli ensimmäinen yhdysvaltalainen naisten voimistelija, joka voitti kultaa ei-boikotoiduissa olympialaisissa, ja sai aikaan kultamitalistidynastian, joka seurasi häntä. Eppers mursi rajat IX:n alkuaikoina Robinson and Baylorissa ja teki 3 861 pistettä korkeakoulukoripalloilijana, eniten naisten koripallon historiassa.

Sykora oli ensimmäinen lentopalloilija, joka pelasi liberon asemassa Yhdysvaltain maajoukkueessa, mikä hänen mukaansa saa hänet tuntemaan olonsa “vanhaksi”.

Vielä enemmän, Sykora puhui kaikkien jäseneksi otettavien puolesta, kun hän istui löysänä jäseneksiottokurssillaan.

“Katso, kenen kanssa olen täällä, katso tätä pöytää. Minusta tuntuu, että olen fantasiamaailmassa”, hän sanoi. “Te ette tunne minua, mutta minä tunnen teidät. Kun vain istuin täällä kuuntelemassa heidän tarinoitaan, se vei minut tarinaan, joka oli heidän, paikkaan, jossa he olivat, mutta missä minäkin olin. Rakastan tuota.”

.

Leave a Comment