Uusi johtaja johtaa MSU:n pisimpään opiskelijaterveyskeskusta, jonka tehtävänä on tarjota poikkeuksellista, kampuksella tapahtuvaa hoitoa

Yhteyshenkilö: Allison Matthews

Tri Katrina Poe (kuva: Beth Wynn)

STARKVILLE, neiti – Uuden pääjohtajan – pitkäaikaisen lääkärin, tohtori Katrina Poen – johdolla Mississippi Staten pisimpään opiskelemaan kuuluva terveyskeskus varmistaa edelleen, että jokainen potilas tuntee olonsa arvostetuksi, kun hän saa parasta mahdollista hoitoa kätevästi kampuksella.

”Mahdollisuus olla tärkeässä roolissa Mississippi State Universityn ja Longest Student Health Centerin tehtävän jatkamisessa on erittäin jännittävä. Visionani on, että MSU:n opiskelijoiden terveyskeskus, opiskelijoiden neuvontakeskus ja terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin laitos vastaavat opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan jatkuvasti muuttuviin fyysisiin, emotionaalisiin ja sosiaalisiin tarpeisiin”, Poe sanoi.

American Academy of Family Physiciansin sertifioima johtokunta Poe liittyi MSU:hun vuonna 2018 henkilökunnan lääkäriksi ennen siirtymistään toiminnanjohtajan rooliin. Hän oli aiemmin lääkäri Greenwood Lefloren sairaalan Kilmichael-klinikalla ja Kilmichaelin sairaalan henkilöstöpäällikkö. MSU-alumni sai kandidaatin tutkinnon biologisista tieteistä ennen siirtymistään Mississippin yliopiston lääketieteelliseen keskukseen. Lääketieteen tohtorin tutkinnon lisäksi hän suoritti perhelääketieteen harjoittelun ja residenssin UMMC:ssä.

“DR. Poe on poikkeuksellinen johtaja, lääkäri ja kollega. Hän on johtanut LSHC:tä COVID-19-kriisin aikana ja työskennellyt pitääkseen MSU-yhteisömme turvassa ja hyvin. Olemme iloisia, että hän toimii tässä johtotehtävässä”, sanoi MSU:n opiskelijaasioiden johtaja Regina Hyatt.

Poe on tunnustettu useilla kunnianosoituksilla, mukaan lukien hänet nimettiin Mississippi Business Journalin 40 parhaan alle 40-vuotiaan yritysjohtajan joukkoon ja sanomalehden Mississippi Business Woman of the Year -palkinnon finalisti.

Poe sanoi, että hänen tavoitteitaan kuuluu keskuksen monitieteisen tiimin johtaminen heidän sitoutumisessaan palvelemaan MSU:n monipuolisen opiskelijakunnan terveys- ja hyvinvointitarpeita sekä edistää työympäristöä, joka parantaa ja helpottaa tiedekunnan ja henkilökunnan hyvinvointia ja kasvua.

”Haluamme myös yhdistää yliopiston henkilöstöä, ohjelmia, palveluita ja resursseja optimoidaksemme terveydenhuollon toimituksen kampusyhteisöllemme ja edistääksemme innovatiivisia tapoja tarjota opiskelijapalveluita terveydenhuollon dynaamisessa ympäristössä. Haluamme ylläpitää vahvaa ja aktiivista hyvinvointikulttuuria, joka mahdollistaa opiskelijoiden menestymisen”, Poe sanoi.

Useat LSHC-palveluntarjoajat, mukaan lukien Poe ja toinen kokopäiväinen lääkäri, tohtori Philip Pearson, tarjoavat laajan valikoiman yleisiä terveys- ja hyvinvointipalveluita. Keskus toimii samalla tavalla kuin paikallislääkärin vastaanotolla ja siinä on kolme päätoimista sairaanhoitajaa ja yksi osa-aikainen. Kaksi eläkkeellä olevaa lääkäriä – Dr. Mike Mabry ja tohtori Sheila Crowley ovat myös palanneet osa-aikaiseen harjoitteluun. Keskukseen liittyy pian kaksi kokopäiväistä lääkäriä täydentämään hoitohenkilökuntaa.

LSHC on Mississippi State -yliopiston terveyspalveluiden sateenvarjossa, joka arvostaa jokaista yksilöä ja toimii potilaiden tarpeiden mukaisesti toivoen voivansa vaikuttaa heidän terveyteensä kokonaisvaltaisesti. Tiiminä työskentelevät jaostot – Terveyden edistäminen ja hyvinvointi, Opiskelijoiden neuvontapalvelut ja LSHC – pyrkivät tunnistamaan ja käsittelemään niitä terveyteen ja käyttäytymiseen liittyviä ongelmia, jotka vaikuttavat hyvinvointiin. UHS uskoo, että mitä nopeammin näihin asioihin kohdistetaan, sitä suurempi mahdollisuus on vaikuttaa myönteisesti sekä yksilön että yhteisön tasolla. UHS edistää terveellistä elämää, kannustaa viisaisiin valintoihin ja arvostaa jokaista.

MSU on Mississippin johtava yliopisto, joka on saatavilla verkossa osoitteessa www.msstate.edu.

Leave a Comment