Viikingit aikovat nollata korkin ennen kautta 2022

Teetä Minnesota Vikings painavat nollauspainiketta uuden valmentajan Kevin O’Connellin saapuessa.

Peräkkäisten tappiollisten kausien jälkeen NFC Northissa NFL:n sisäpiiriläinen Jason LaCanfora kertoi, että Vikings toivoo voivansa purkaa monet isommista sopimuksistaan ​​tällä välikaudella – Minnesotalla on tällä hetkellä 15 miljoonan dollarin yläraja.

Ja on vaikea löytää parempaa sopimusta kuin neljän vuoden pelinrakentaja Kirk Cousins, joka LaCanforan mukaan saattaa lähteä Minneapolisista tulevina kuukausina.

Cousins ​​tekee kaudella 2022 äärimmäisen 45 miljoonan dollarin ylärajan, joka on NFL:n pelinrakentajien kolmanneksi korkein, ja on vaikea perustella hänen kuulumistaan ​​pelinrakentajien eliitin joukkoon.

Veteraani ampuja saavutti reilusti yli 4 000 jaardia vuonna 2021, mutta kärsi epätarkkuudesta ja sijoittui jalankulkijan pelinrakentajaluokitukseen 52,3, mikä on hyvä 15. liigassa.

Minnesota on käyttänyt franchising-tunnistetta pitääkseen Cousinsissa viimeisen kahden vuoden ajan, ja 33-vuotias näyttää vakaalta ylevän palkansa suhteen.

Cousins ​​murskasi viikinkien unelmat maksusta viime viikolla, kun sisäpiiriläinen Chad Graff paljasti, että QB “ei aio tarjota minkäänlaista kotikaupunkialennusta”, ja Cousins ​​jätti komentajat samanlaisen kiistan jälkeen vuonna 2018.

Minnesotan lähestyessä jälleenrakennusvuotta vuonna 2022 LaCanfora varoittaa, että monet joukkueen eniten ansaitsevista voivat myös joutua tuhoon tällä sesongin ulkopuolella.

Dalvin Cook on korkein LaCanforan huhuttujen lähtöjen joukossa – Cook sijoittui toiseksi 1 557 juoksujaardilla vuonna 2020, mikä johti Vikingsin hyökkäyksen hyökkäyksen tehokkuudessa neljänneksi ennen loukkaantumisten täyttämää takaiskukautta viime vuonna.

Star Receiver Adam Thielen, linebacker Eric Kendricks ja puolustava tackle Michael Pierce yhdessä Cousinsin ja Cookin kanssa muodostavat viisi Minnesotan kirjojen seitsemästä suurimmasta hitistä, ja kaikkien huhutaan jättävän US Bank Stadiumin. Thielen on kehittynyt yhdeksi NFL:n parhaimmista kakkosvastaanottimista, sillä hän on vetänyt yli 1600 jaardia ja 25 touchdownia kahden viime kauden aikana Justin Jeffersonin takana. Kendricks pääsi PFF:n Mid-Season All-Pro -joukkueeseen vuonna 2021 ja Pierce luokitteli yhdeksi Vikingsin parhaista pelaajista PFF-arvolla hieman alle 80 vuonna 2021.

Vikings näyttää menettävän runsaasti lahjakkaita franchise-pelaajia tällä välikaudella, ja ensimmäisen vuoden GM Kwesi Adodo-Mensahin ilmoittama tavoite pudotuspelijoukkueesta vuonna 2022 saattaa vaatia uudelleenarviointia.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment