Vuotuinen ilmainen terveysklinikka lykätty Zac Brown Bandin konserttiin

Vuotuinen terveysklinikka, joka palvelee noin 3 000 alhaisemman tulotason ja vakuuttamatonta henkilöä Washingtonin osavaltiossa ja sen ulkopuolella, on siirretty vuodelle 2022 Zac Brown Bandin ja The Whon konserttien helpottamiseksi. Järjestäjät ovat erityisen huolestuneita, koska suuria osia klinikasta ei ole tapahtunut kahden edellisen vuoden aikana pandemian vuoksi.

Vuonna 2014 perustettu Seattle/King County Clinic, joka järjestetään vuosittain kaupungin Key Arenalla (nykyisin nimeltään Climate Pledge Arena), tarjoaa ilmaisia ​​hammaslääketieteellisiä, näkö- ja lääketieteellisiä seulontoja ja hoitoja henkilöille, jotka muuten eivät voi käyttää näitä palveluja. Se houkuttelee säännöllisesti ihmisiä eri puolilta maailmaa. Washingtonissa sekä Oregonissa ja Idahossa ja tarjoaa joskus hengenpelastusseulontoja esimerkiksi syövän varalta.

Osa lääkäriasemalla olevista on kodittomia, mutta osa on työssäkäyviä ja joskus jopa vakuutettuja, mutta heillä ei silti ole kaikkia tarvitsemiaan palveluita tai niihin on varaa. Yksilöt joutuvat joskus jonoon 24 tuntia etukäteen hyödyntääkseen ohjelmaa. Klinikalla työskentelee vapaaehtoisia lääketieteen ammattilaisia.

Aiemmin suunniteltu klinikan ikkuna 2022 oli lokakuun kolmannella viikolla, mutta Climate Pledge Arenan omistajat ovat siirtäneet sitä myöhempään ajankohtaan musiikkikonserttien varaamisen helpottamiseksi ajalle, eli Zac Brown Band 20.10. ja The Who 22. lokakuuta.

Climate Pledge Arenan omistaa ja operoi Oak View Group, joka otti kiinteistön haltuunsa vuonna 2017. Amazon osti areenan nimeämisoikeudet vuonna 2020. Siellä pelaavat Seattlen NHL- ja WNBA-joukkueet, ja se on NBA:n edellinen koti. Seattle Supersonics.

Osana Seattle Center -kompleksin kanssa tehtyä käyttösopimusta Oak View suostui jatkamaan vuotuisen klinikan isännöimistä. Aivan kuten klinikan järjestäjät asettivat lokakuun päivämäärät ainoihin päivämääriin, jotka toimisivat vuonna 2022 vuokrattavien lääketieteellisten laitteiden määrän ja muiden logististen syiden vuoksi, Oak View Group varasi musiikkikonsertit ja lukitsi ilmaisen klinikan. joka nyt saattaa toteutua kokonaisuudessaan vasta huhtikuussa 2023.

“Seattle/King County Clinic (SKCC) on kuuden toimintavuotensa aikana pystynyt tarjoamaan 20 miljoonaa dollaria hammas-, näkö-, lääketieteellisiä ja sosiaalipalveluita 23 000 potilaalle kumppaneiden, lahjoittajien, vapaaehtoisten ja suuren yhteisön arvokkaan tuen ansiosta. ” lukee vetoomus perusti tohtori Rick Arnold, joka on yksi klinikan lääketieteellisistä johtajista.

“Tänä aikana, jolla on suuri vaikutus terveydenhuoltojärjestelmäämme, on tärkeämpää kuin koskaan, että me kaikki täytämme velvoitteemme toisiamme kohtaan.” Tri Arnold jatkaa. “Tämä sisältää yrityskokonaisuudet, kuten The Oakview Group, joka hallinnoi Climate Pledge Arenaa. Valitettavasti The Oakview Group on luopunut aiemmin sovituista päivämääristä klinikalle vuonna 2022 ja päättänyt sen sijaan varata muita tapahtumia Climate Pledge Arenassa kyseisinä päivinä.

Oak View Group sanoi lausunnossaan, että he ovat sitoutuneet palauttamaan klinikan takaisin tulevaisuudessa, mukaan lukien työskentely huhtikuun 2023 päivämäärää kohti. “Sekä OVG että Seattle Center pitävät tätä arvostettuna yhteisön resurssina ja ymmärtävät sen tärkeyden,” lukee lausunnon. Mutta koska uusi päivämäärä on yli vuoden päässä ja klinikka on viivästynyt viimeisen kahden vuoden aikana, järjestäjät ovat huolissaan siitä, että vuosiklinikalle luottavat putoavat halkeamien läpi.

On epätodennäköistä, että Zac Brown Band tai sen varausvälittäjät tiesivät ristiriidasta lokakuun 2020 päivämäärän kanssa vuosittaisen ilmaisen terveysklinikan kanssa. Tästä syystä klinikan järjestäjät ovat soittaneet suurelle yleisölle tiedottaakseen aikatauluristiriidistä. Pandemian vuoksi monet tapahtumapaikat, esiintyjät ja promoottorit pyrkivät myös varmistamaan päivämäärät ja paikat korvatakseen kahden viime vuoden aikana menetettyä aikaa, mukaan lukien jotkut, jotka ovat pitäneet ostettuja lippuja vuoden 2020 alusta lähtien. Mutta Zac Brown Band saattaa pystyä siirtämään ajankohtaa toiseen päivämäärään, kun taas terveyskeskuksen monimutkainen logistiikka tarkoittaa, että se ei onnistu.

“Organisaatiolle, joka esittää itsensä yhteisömieliseksi, tämä ei ollut yhteisölähtöistä toimintaa”, Tri Arnold kertoo Poikkileikkaus. “Haluan Oak View Groupin olevan parempia kumppaneita jatkossa, kohtelevan meitä kuten mitä tahansa muuta rockbändiä ja kunnioittavan tekemiään sitoumuksia, erityisesti niille ihmisille, joilla ei ole ääntä.”

Leave a Comment