2022 NCAA-turnaussarja East Region: March Madness -ennusteet, järkytyksiä, pelaajia katsottavana

Vuoden 2022 NCAA-turnaussarja on julkistettu, ja nyt faneilla kaikkialla on muutama päivä aikaa tutkia joukkueita ja pelaajia heidän sarjapelimerkintöihinsä. Asiat muuttuvat erityisen mielenkiintoisiksi, kun kaadetaan itäisen alueen oikean alakulman yli, missä vallitseva kansallinen mestari Baylorissa ykkösenä, tittelistä kilpaileva Kentucky kakkosena, korkea. -powered Purdue hyökkäys no. 3 siemen ja UCLA etsii paluuta Final Four – tällä kertaa edullisemmasta asemasta nro 4 siemen sen sijaan, että aloitat neljän ensimmäisen, kuten Bruins teki vuosi sitten.

Tämä ryhmä erottuu alan vaikuttavimpana neljän parhaan siemenen kokoelmana, sillä kaikki neljä joukkuetta ovat ottaneet tilaa AP Top 25 -kyselyn viiden parhaan joukkoon jossain vaiheessa tämän kauden aikana; sekä Baylor että Purdue saavuttivat sijan 1 eri kohdissa. Kun kaikki neljä joukkuetta ovat pelanneet huipussaan tällä kaudella, ne kaikki ovat näyttäneet olevan laillisia kansallisia mestaruusehdokkaita.

Mutta tämä ei ole huippuraskas itäinen alue, ainakaan kiinnostuksen kannalta, koska muualla sarjassa on pari siniveristä, jotka haluavat tehdä yllätysajoja 8. sijalla Pohjois-Carolinassa ja 12. sijalla Indianassa, Chris Beard’s. ensimmäinen matka Big Dancen läpi 6. sijan Texasin ja useiden vaarallisten keskisuurten ryhmien kanssa, jotka pystyvät esiintymään Sweet 16:ssa. Ja vaikka ykkössiementen joukossa on useita titteliehdokkaita, yksikään heistä ei voittanut konferenssiturnaustaan ​​kuten 11. sijalla oleva Virginia Tech, joka voitti lippunsa Duken kukistamisen ansiosta ACC Tournamentin finaalissa.

Sulut ovat täällä! Saada takaisin altaissasi ja liity joukkoomme Miesten ja naisten haasteet mahdollisuudesta voittaa uusi kuorma-auto ja yliopistokoripallon unelmamatka!

Kun on niin paljon juonittelua, sukeltakaamme itäisen alueen superlatiivit ja tarinat.

Paras ensimmäisen kierroksen peli

(7) Murray State vs. (10) San Francisco: Racers selvisi Ohio Valley -konferenssin läpi 18-0 runkosarjan konferenssiennätyksellä ja saapui vain kahdella tappiolla – East Tennessee Statelle ja Auburnille – 32 ottelussa, jotka he ovat pelanneet tällä kaudella. Matt McMahonilla on syvä joukkue, jossa on muutamia mahdollisia tulevaisuuden ammattilaisia, ja vaikka taistelu Kentuckyn kanssa toisella kierroksella on houkuttelevaa, Murray Statella on kädet täynnä ensimmäisellä kierroksella San Franciscon joukkuetta, joka puolustaa eliittitasolla ja sitä johtaa vanhempi vartijapari Jamaree Bouyeassa ja Khalil Shabazzissa, jotka ovat olleet kiinteitä viimeiset kolme vuotta Todd Goldenin johdolla.

Huippu mahdollinen ottelu

(2) Kentucky vs. (3) Purdue: Jos saamme Kentuckyn ja Purduen Sweet 16:een, siitä tulee yksi vaikuttavimmista koripallolahjakkuuksien kokoelmasta, jonka saatamme nähdä koko turnauksen aikana. Kentuckyn Oscar Tshiebwe on mahdollisesti tulossa kansalliseksi Vuoden pelaajaksi, ja hänellä olisi kädet täynnä yrittäessään saada toinen tuplatupla Purduen Zach Edeyn ja Trevion Williamsin yksi-kaksilyöntiä vastaan. Boilermakersillä on yleensä etulyöntiaseman pelin tekemisessä todennäköisesti NBA-draftin lotossa valitun Jaden Iveyn kanssa, mutta Wildcatsilla on useita korkean tason kehäpelaajia, jotka voivat vastata tähän reunaan. Sweet 16 -vaiheessa kohtaa kaksi eniten arvostettua hyökkäävää joukkuetta, joten se voi olla yksi viihdyttävimmistä peleistä, jossa on paljon pisteitä. Vaikka Kentucky saattaa olla kapea suosikki, se olisi todennäköisesti kolikonheitto-ottelu, joka päätetään viimeisillä minuuteilla.

Järkyttynyt aluelukko

Baylor ei pääse New Orleansiin: Tämä ei ole suuri “järkytys”, paitsi jos ymmärtää, että 1-siemen, joka ei selviä alueelta, ei täytä siemenlinjan odotuksia. Mutta on tärkeää huomata, miksi hylkään karhut Final Four -ennusteistani, koska syy voi aiheuttaa heidän poistumisensa milloin tahansa. Yksinkertaisesti sanottuna: vammat, joita tämä joukkue on saanut vuoden aikana, aiheuttavat sekä syvyys- että otteluhuoleja, jotka voivat saada Baylorin jäämään toisesta Final Four -kierroksesta. Jonathan Tchamwa Tchatchouan, joukkueen parhaan levypalloilijan ja sisäpuolustajan poissaolo ei ole ihanteellinen, kun katsotaan alas aluetta, johon kuuluvat Oscar Tshiebwe, Zach Edey, Trevion Williams ja mahdollisesti kohtaaminen Pohjois-Carolinan All-ACC:n suurmiehen Armando Bacotin kanssa. pyöristää. Scott Drew teki loistavaa työtä saadakseen Baylorin vakaalle asemalle näiden loukkaantumisten jälkeen – ne eivät ole viimeaikaisia ​​tapahtumia – mutta uusilla, tuntemattomilla otteluilla voi olla vaikeaa voittaa näitä ongelmia yhtä hyvin kuin Bears teki Big 12 -pelissä. .

Cinderella-tiimi, joka yllättää

(12) Wyoming: Koko konferenssin pistevahti Hunter Maldonadon ja suurmiehen Graham Iken johdolla Cowboysilla on ollut läpimurtokausi vuonna 2 Jeff Linderin kanssa, kun he ovat saavuttaneet NCAA-turnauksen ensimmäistä kertaa vuoden 2015 jälkeen. Cowboysista ei tule suosittua Cinderellaa. valinta, koska hän hävisi neljä viimeisestä seitsemästä runkosarjapelistään, mutta kauden puolivälissä tapahtuva nousu, joka sai heidät 21-3 ja sijoittui AP:n Top 25 -kyselyssä, sisälsi voitot kahdesta muusta kolmesta Mountain Westin turnausjoukkueesta.

Joukkue, joka lähtee aivan liian aikaisin

(6) Texas: Tämä Longhorns-joukkue puolustaa korkealla tasolla, aivan kuten voisi odottaa miltä tahansa Chris Beardin valmentamalta joukkueelta, mutta viimeisten kahdeksan pelin tiiviissä tappioissa on ollut ilmeistä, että nuo avainkytkinkauhat eivät tule helposti. Tämän joukkueen osat ovat hienoja paperilla, mutta toteutus on ollut toisinaan kömpelöä. En pidä siitä ominaisuutena, kun odotamme jokaisen Longhornsin pelaaman pelin olevan lähellä viimeisillä minuuteilla.

Kuusi pelaajaa katsottavana

Oscar Tshiebwe, Kentucky: Mahdollisesti vuoden pelaaja, Tshiebwe tekee keskimäärin 17 pistettä, 15,2 levypalloa ja 1,8 blokkia per peli. Hän on saanut 27 tuplatuplaa vuoden aikana, mukaan lukien 15 peräkkäin, ja jos hän jatkaa sarjaansa syvällä Kentuckyssa, hän uhkaa David Robinsonin NCAA:n ennätystä, 31 ​​tuplatuplaa kauden aikana.

Jaden Ivey, Purdue: Korkeasti arvostettua Boilermakers-hyökkäystä johtaa Ivey, joka on noussut potentiaaliseksi NBA-draftin lotossa. 6-4-vartija on myös noussut ja pudottanut valtavia laukauksia kytkimen hetkinä, ja jos Purdue tarvitsee sellaisen, on lähes varmaa, että hänellä on mahdollisuus lisätä uusi kohokohta summerin lyönnin ansioluetteloon.

Zach Edey, Purdue: 7-4-keskittymä on maan toisella sijalla maaliprosentteissa, johtaa joukkuetta levypalloissa ja lohkoissa ja hänellä on Trevion Williams, joka voisi aloittaa useimmissa kouluissa. Tämä yksi-kaksi lyönti kukistaa vastustajat, joilla ei ole yhtä isoa miestä tasollaan, saati kaksi.

Jaime Jaquez, UCLA: Johnny Juzang nousi valokeilaan viime vuoden UCLA-ajossa, mutta tämän kauden jälkeen Bruins on nojautunut Jaqueziin hyökkäyksen moottorina, kun Juzang käsitteli loukkaantumisongelmia. Jaquez on myös eliittipuolustaja, joka johtaa ryhmää, joka sijoittuu 15 parhaan joukkoon kansallisesti puolustustehokkuudessa.

James Akinjo, Baylor: Scott Drew’n kyky ladata karhut uudelleen viime vuoden mestaruustiimin joukkomuuton jälkeen on osittain kiitos Akinjon siirrosta, joka on ollut luotettavasti läsnä lattialla sen jälkeen, kun hän selvisi omasta loukkaantumisongelmastaan. Hän on kaksinumeroinen maalintekijä ja Big 12 -syöttöjohtaja, ja kun Baylor tarvitsee ämpärin, hän on se, joka saa asiat tapahtumaan.

KJ Williams, Murray State: 6-10 iso mies oli OVC:n vuoden pelaaja kerättyään keskimäärin 18,2 pistettä ja 8,6 levypalloa tällä ikimuistoisella juoksulla. Hän on yhtä vaarallinen alhaalla kuin astuessaan ulos, missä hän voi jakaa lattian plus-arvon kolmen pisteen heittäjänä.

Itäalueen voittaja

(2) Kentucky: Se ei ole vain linjaamista maan parhaan pelaajan kanssa Tshiebwessä, vaan myös dynaaminen kierto, jossa on niin monia vaihtoehtoja, jotka voivat olla supertähti minä tahansa iltana. TyTy Washington voi ottaa pelin yli hyökkäämällä vanteen, Kellan Grady voi polttaa joukkueita kaaren takaa, ja ohjelman tukipilarit, kuten Keion Brooks ja Davion Mintz, ovat nousseet valtavasti tämän kauden tärkeissä hetkissä. Mutta mikä tärkeintä, mielestäni on hyvä tunnistaa, kuinka tämä joukkue sai niin paljon luottamusta kiertoonsa, ja tämä johtuu siitä, että heidän on täytynyt ummistaa reikiä loukkaantumisten vuoksi koko kauden. Nyt he ovat terveempiä ja valmiita juoksemaan syvälle New Orleansiin asti.

Leave a Comment