Braves vaihtaa yleisurheilun Matt Olsonin; Freddie Freemanin aika näyttää olevan ohi Atlantassa

Freddie Freemanin aika Atlanta Bravesin kanssa saattaa olla ohi. Rohkeat ovat saaneet päätökseen kaupan Oakland Athleticsin kanssa, joka lähettää tähtipelaajan Matt Olsonin Atlantaan neljään tulevaan pelaajaan, mukaan lukien ulkokenttäpelaaja Cristian Pache ja sieppaaja Shea Langeliers. Kauppa on ilmoitettu ja se on virallinen.

Tässä on täydelliset tiedot:

Rohkeat vastaanottavat

Yleisurheilu vastaanottaa

Ennen työsulkua kerrottiin, että Freeman tavoitteli kuuden vuoden 180 miljoonan dollarin sopimusta, kun taas Braves piti lujasti lähempänä viittä vuotta ja 130 miljoonaa dollaria, mikä on linjassa Paul Goldschmidtin Cardinalsin kanssa tekemän sopimuksen kanssa. Dodgers on käynyt keskusteluja Freemanin kanssa viime päivinä. Olson-kauppa luo Freemanille polun tehdä sopimus kotikaupunkinsa kanssa.

27-vuotiaalla Olsonilla oli murtokausi 2021, kun hän juoksi 39 kotiin lyöntiviivalla .271/.371/.540. Hän leikkasi iskuprosenttiaan rajusti ja on myös Gold Glove -kaliiperin puolustaja. Olson pysyy joukkueen hallinnassa välimiesmenettelyyn kelpaavana pelaajana vuoteen 2023 asti, joten hän on kahden vuoden ostoaika puolustaville World Series -mestareille, kun he yrittävät pitää mestaruusikkunansa auki.

On edelleen mahdollista, että Braves allekirjoittaa Freemanin uudelleen – Freeman ja Olson voisivat jakaa ensimmäisen tukikohdan ja DH-tehtävät Marcell Ozunan kanssa kokopäiväisesti ulkokentällä – vaikka se näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Franchising-ikonin jättäminen ei ole koskaan helppoa, mutta kylmäverisestä liiketoiminnasta katsottuna Braves korvasi Freemanin vastaavalla pelaajalla, joka on useita vuosia nuorempi ja halvempi.

Sportsline sanoo, että Braves on muutaman voiton verran parempi 27-vuotiaan Olsonin kanssa vuonna 2022 kuin 32-vuotiaan Freemanin kanssa:

Rohkeita Freemanin kanssa

92.5

50,5 %

82,0 %

5,7 %

Rohkeita Olsonin kanssa

94.3

59,0 %

87,6 %

8,5 %

Mukaan Baseball America, A:n nettoutti Atlantan 2 (Langeliers), nro 3 (Pache), nro 9 (Cusick) ja nro 14 (Estes) näkymät. Langeliers oli joukkueen ensimmäisen kierroksen valinta vuonna 2019 ja Cusick oli heidän ensimmäinen kierroksen valinta vuonna 2021. Tässä on mitä RJ Anderson kirjoitti Langeliersista tammikuussa:

Langeliersilla on keskimääräistä enemmän mehua, mutta hänen mailansa soittaa todennäköisesti toista viulua hansikkaassa. Hänellä on yksi alaikäisten vahvimmista käsistä, ja hän on riittävän hyvä muissakin puolustuksen osissa profiloituakseen keskimääräistä paremmaksi käsiksi. Langeliersin puolustava tukikohta tekee hänestä turvallisen vedon uransa luomiselle ainakin varatyyppinä ja todennäköisesti jonain muuna.

Pache on pelannut isoa liigaa, ja hän on kuljettanut edestakaisin Triple-A:n ja MLB:n välillä viime vuosina, ja hänen pitäisi pelata säännöllisesti Oaklandissa. Hän on erinomainen puolustava keskikenttäpelaaja, yksi ammattilaispesäpallon parhaista, vaikka hänen mailansa ei ole vielä päässyt käsineeseen. Cusick ja Estes heittävät äärimmäisen kovaa ja ovat pienempiä alaikäisiä, jotka ovat vuosien päässä MLB:stä.

CBS Sportsin Fantasy Baseball Today -podcast katkaisi Olsonin sopimuksen maanantaina hätäjaksossa. Kuuntele alta:

Oaklandille kauppa on viimeisin merkki siitä, että he purkavat listansa ja aloittavat uudelleenrakentamisen. Oikea Chris Bassitt vaihdettiin Metsiin viikonloppuna, ja sen todennäköisesti kolmas pelaaja Matt Chapman sekä aloittelijat Sean Manaea ja Frankie Montas ovat liikkeellä seuraavaksi. Myös muut, kuten Ramón Laureano, Sean Murphy ja Tony Kemp, voitaisiin vaihtaa.

Leave a Comment