Central Valley Habitat for Humanity

HARRISONBURG, Va. (WHSV) – Central Valley Habitat for Humanity työskentelee alusta asti auttaakseen rakentamaan turvallisia ja edullisia koteja paikallisille perheille, jotka kamppailevat toimeentulon kanssa.

“Nämä ovat perheitä, jotka ovat osa ALICE-väestöä. He ovat Asset Limited Income Constrained Employed. He ovat ihmisiä, joita näet päivittäin, mutta et ehkä ymmärrä, että heillä on vaikeuksia taloudellisesti”, Kirsten Pittman, Central Valley Habitat for Humanityn Community Outreach -koordinaattori, sanoi. ”Monissa tapauksissa he asuvat asunnossa, joka ei vain ole turvallista, se on huonolaatuista ja kohtuuhintaista. Monissa tapauksissa he maksavat yli 50 % kuukausituloistaan ​​vuokraa.

Hän lisäsi, että jos näillä perheillä olisi oma edullinen koti, he voisivat parantaa taloudellista ja mielenterveyttä sekä lastensa terveyttä.

Organisaatio on palvellut noin 76 perhettä Harrisonburg-Rockingham Countyn alueella joko rakentamalla heille kodin tai auttamalla kodin korjauksissa. Se on työ, jota Habitat for Humanity pitää kätensä ojentamisena.

“Emme kutsu sitä käteen, koska he tekevät yhtä paljon työtä kotonaan kuin me, ja he tekevät paljon työtä sen eteen”, Pittman sanoi.

Vuodesta 1988 lähtien Central Valley Habitat for Humanity sanoi, että turvallisten ja kohtuuhintaisten asuntojen tarve on kasvanut eksponentiaalisesti.

“Kun kustannukset nousevat ja inflaatio kiihtyy, näemme näiden perheiden kamppailevan yhä enemmän. Joten yritämme rakentaa lisää, rakentaa lisää kapasiteettia ja pystyä auttamaan niin monia perheitä kuin pystymme, Pittman sanoi.

Tällä hetkellä se tarkoittaa, että Habitat rakentaa viidestä kuuteen kotia vuodessa. Vaikka se on kovaa työtä, lopputulos on korvaamaton.

“Nähdä tapaa, jolla he hymyilevät, kun he ensimmäisen kerran kävelevät koteihinsa, nähdä lasten juoksevan ympäriinsä ja sanovan: “Voi luoja! Tämä on minun makuuhuoneeni!’ tai ‘Voi luoja! Minun ei tarvitse jakaa makuuhuonetta siskoni kanssa, tai jotain sellaista. Heillä on tilaa esimerkiksi kirjahyllyille ensimmäistä kertaa”, Pittman sanoi.

Central Valley Habitat for Humanity työskentelee parhaillaan kahdessa hankkeessa Virginia Avenuella Harrisonburgissa. Organisaatio valmistautuu aloittamaan uuden rakentamisen Cobblestonessa Rockinghamin piirikunnassa lähellä kaatopaikkaa.

Apurahojen ja lahjoitusten lisäksi The Habitat for Humanity ReStore on yksi tapa, jolla organisaatio voi jatkaa näiden hankkeiden rahoittamista ja rakentaa lisää taloja nopeammin.

“Restore on avoinna viikon jokaisena päivänä, siellä on paljon asiakkaita, jotka tukevat meitä ja lahjoittavat Habitatille ostosten ohella”, Pittman sanoi. “Ja nämä ihmiset tekevät mahdolliseksi perheilleen paikkakunnallaan saada tarvitsemansa kodin.”

ReStore sijaitsee Harrisonburgissa Dukes Plazassa. Sen pehmeä avajainen oli tammikuussa, mutta sen avajaisjuhlat vietetään 23. huhtikuuta.

“Olemme eräänlainen kumppanuus Earth Dayn ulkopuolella, koska osa ReStoresta ei vain rahoita Habitatia, vaan se ohjaa pois jätevirrasta kohteita, jotka muuten olisivat menneet roskakoriin”, Pittman sanoi.

Habitat tekee yhteistyötä Earth Day Everydayn, Oasis Art Galleryn ja paikallisten musiikinopettajien kanssa järjestääkseen useita Earth Day -tapahtumia.

”Toivomme saavamme taimia, joita lapset voivat istuttaa, ja kierrättää tavaroita. Toivomme, että meillä on korkeakoulu vs. college huonekalujen kääntökilpailu, toivottavasti joitain ruoka-autoja”, Pittman sanoi.

Habitat valmistautuu myös Great Community Give -tapahtumaan 20. huhtikuuta ja odottaa toista vuotuista golfturnaustaan ​​6. toukokuuta.

Jos haluat oppia lisää Habitat for Humanitysta tai olla mukana, voit mennä osoitteeseen centralvalleyhabitat.org tai soittaa heidän toimistoonsa numeroon (540) 828-6288.

Tekijänoikeus 2022 WHSV. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Comment