Cleveland Brownsin vapaan agentin prioriteetit, potentiaaliset sopivuudet

reuna-asema on vaikein projisoida, koska Browns voisi mennä useisiin eri suuntiin, sekä tyylin että lahjakkuuden suhteen. Browns haluaisi luultavasti Clowneyn tai hänen kaltaisensa pelaajan auttamaan asettamaan reunan ja pystymään romahtamaan taskun, mutta he voisivat myös lisätä urheilullisemman vaihtoehdon työskentelemään Garrettia vastaan.

Enemmän kuin todennäköistä, että he haluavat yhden jokaisesta, luoden uudelleen Garrettin, Clowneyn ja Takkarist McKinleyn dynamiikan. Kysymys on vain siitä, kuinka he pääsevät sinne.

Von Miller, EDGE Los Angeles Rams

Se kuulostaa hullulta, mutta älä hylkää sitä käsistäsi. Miller piti jossain vaiheessa Clevelandia. Ja vaikka se saattoi johtua osittain Odell Beckhamista, joka kuulemma kertoi hänelle ei mennä, oli myös muita syitä.

Siitä huolimatta Miller tuntee Myles Garrettin, jotka molemmat ovat huippuluokan reunustajia, jotka menivät Texas A&M:n yliopistoon. Miller tuntee myös puolustuskoordinaattorin Joe Woodsin kahdelta kaudelta, jolloin hän oli puolustuskoordinaattorina Denver Broncosissa. Näillä kahdella kaudella Miller kirjasi yhteensä 24,5 säkkiä ja 49 pelinrakentajaa.

Se ei myöskään ehkä haittaa sitä, kuinka mukautuvia Browns oli Beckhamin kanssa, mikä antoi hänelle mahdollisuuden mennä Ramsiin.

Emmanuel Ogbah, DE Miami Dolphins

Ogbah näyttää pääsevän avoimille markkinoille ja hän sopisi Brownsille samalla tavalla kuin Clowney. Hän tuntee paitsi Brownin myös front officen, koska Andrew Berry oli osa hänet laatinutta ryhmää.

Avain Ogbahin kanssa on hintapiste. Hänen ennustetaan saavan 15 miljoonaa dollaria per kausi, joten elleivät markkinat romahda tai sopimus on uskomattoman mielikuvituksellinen, hän ei todennäköisesti päädy Brownsiin.

Uchenna Nwosu, EDGE Los Angeles -laturit

Khalil Mackin hankinnan myötä entisen toisen valinnan odotetaan saapuvan markkinoille vain 25-vuotiaana. Hän ei ole ollut erittäin tuottava, mutta hän on urheilullinen pelaaja, joka voi ryntää reunalta ja jopa pudota takaisin kattaukseen. Hän saattaa olla ehdokas McKinleyn rooliin, mutta hänellä saattaa olla myös suuremmat markkinat kuin jotkut saattavat odottaa, mukaan lukien liikkeet, jotka antaisivat hänelle mahdollisuuden pysyä länsirannikolla.

Ogbonnia Okoronkwo, EDGE Los Angeles Rams

Kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin Nwosu, hänen pitäisi olla pelaaja, jonka viereen tulee kultainen tähti, jos Browns aikoo hankkia urheilullisen tilanteen. Hän tulee olemaan 27-vuotias eikä ole pelannut tonnia jalkapalloa neljän vuoden aikana Ramsissa, joten hän saattaa olla edullinen.

Kaksi entistä joukkuetoveria on Brownsissa turvassa John Johnson III:ssa ja kulman Troy Hillissä. Okoronkwo oli myös college-joukkuetovereita pelinrakentaja Baker Mayfieldin kanssa Oklahomassa.

Arden Key, EDGE San Francisco 49ers

Key kamppaili uransa alkuvaiheessa, mutta omassa kehityksessään sekä kentällä että sen ulkopuolella hän käytti hyväkseen lahjakkaita 49ersin etuja. Key on pian 26-vuotias, mutta hänestä tekee erityisen kiehtovan Brownsille se, että hän on kooltaan rotaatiopass rusher. Hänen painonsa saattaa olla noin 240 kiloa, mutta hän näyttää olevan vähintään 260.

Jokerimerkki reunan sijainnilla on Olivier Vernon. Palattuaan Akhilleuksen vammasta, hän on valmis siirtymään vapaaseen toimitukseen. Hän voisi olla osa tehokasta kiertoa. Vernon ei ole vain teknisesti hyvä pelaaja, vaan hän on myös arvo pukuhuoneessa, mikä voisi olla Brownsille houkutteleva.

Joitakin muita samansuuntaisia ​​rajoitusvaihtoehtoja voisivat olla jerry hughes ja Melvin Ingram III. Ingram saattaa jäädä Chiefsin palvelukseen, jos joukkue siirtyy Frank Clarkista. Hughes voisi olla kannattavampi vaihtoehto tällä alalla.

.

Leave a Comment