Habitat for Humanity kokoaa paikallisia naisia ​​kansainväliseen naisten kuukauteen – Santa Cruz Sentineliin

SANTA CRUZ – Habitat for Humanity, Santa Cruzin piirikunta kutsui Santa Cruzin naiset vuosittaiseen Women’s Build -tapahtumaan kansainvälisen naisten kuukauden kunniaksi.

Habitat for Humanity kutsui koko viikon ajan paikallisia naisia ​​auttamaan 11 kodin rakentamisessa Harper Streetille.

”Kannustamme naisia ​​tulemaan rakennustyömaalle ja tekemään vapaaehtoistyötä. Osoittaakseen, että tasa-arvo on olemassa. Nainen osaa rakentaa yhtä hyvin kuin kuka tahansa muukin”, sanoi Satish Rishi, Santa Cruz County Habitat for Humanityn toimitusjohtaja. “Meillä on tällä viikolla noin 70 yli 70 vapaaehtoista naista.”

Hanketta sponsoroi Granite Construction, joka ilmaisi innostusta osallistua Habitat for Humanity Women’s Buildiin, kun se lähestyy 100. vuosipäivää Watsonvillessä. Kumppanuus toimii rinnakkain yrityksen Granite Resources and Opportunities for Women (GROW) -ohjelman kanssa, jonka tavoitteena on tukea naisia ​​heidän urakehityksensä aikana.

Naisen rakentaminen oli myös tilaisuus yhteisön naisille oppia uusia taitoja ja osoittaa, että vaikka rakentaminen on miesvaltaista alaa, nainen osaa sitä yhtä hyvin.

“Voin palata ja kehua miehelleni. “Joo, tein tämän”, sanoi Pat Kapp, naispuolinen vapaaehtoistyö viime viikolla. ”On hauskaa oppia, mutta saat tavata uusia ihmisiä, mutta muita ihmisiä, jotka ovat samanmielisiä yhteisöstä ja haluavat nähdä hienoja asioita Santa Cruzissa. Suoraan sanottuna teemme siitä hauskempaa.”

Kapp työskentelee kiinteistönvälittäjänä Sotheby’s International Real Estaten kanssa. Hän näki naisten rakentamisen paitsi tilaisuutena oppia uusia taitoja, myös mahdollisuutena nähdä alansa toinen puoli.

Hän haluaa palata vapaaehtoiseksi Habitat for Humanityyn, mutta tällä kertaa tuo työtoverinsa, jotta he kaikki voivat saada tuon monipuolisen kokemuksen.

Talot koostuivat viidestä paritalosta ja yhdestä omakotitalosta. Jokaisessa yksikössä on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, ja ne ovat hieman suurempia kuin 1200 neliöjalkaa. Maaliskuussa on valmistunut kaksi dupleksia – neljää yksikköä vastaavasti – ja kolmas duplex on käynnissä.

Talot on tehty ensiasunnon ostajille ja pienituloisille perheille, joka on Habitat for Humanityn jatkuva tehtävä. Jokaisen asunnon hinta määräytyy siihen muuttavan perheen tulojen mukaan.

Jokaisen kodin hinnaksi on arvioitu noin 900 000 dollaria, Rishin mukaan, mutta Habitat for Humanity haluaa estää asukkaiden vuokrarasituksen. Järjestön tavoitteena on, että kaikki asumiskulut, mukaan lukien asuntolaina, verot ja asunnonomistajayhdistyksen maksut, ovat vain murto-osa kunkin omistajan tuloista.

“Sinulla voisi olla kaksi samanlaista kotia, mutta asuntolainasopimus kahdelle perheelle”, Rishi sanoi. ”Mallin toimintamallilla haluamme varmistaa, että asunnonomistaja maksaa enintään 30 % tuloistaan ​​asumiskustannuksina. Siksi heidän on edullista asua tässä yhteisössä.”

Santa Cruzin opettajat täyttävät kaksi yksikköä. Tulevat yksiköt on suunniteltu täytettäväksi CZU:n palosta selviytyneillä ja muilla perheillä, jotka haluavat ensimmäistä kertaa oman kodin, mukaan lukien Luke Politte.

“Olemme syvän kiitollisuuden velkaa Habitatille asuntojen rakentamisesta paikallisille opettajillemme ja muille välttämättömille työntekijöillemme”, sanoi Santa Cruzin piirikunnan valvoja Manu Koenig.

Politte oli pitkäaikainen vuokralainen Bonny Doonissa. Kesällä 2020 tapahtui katastrofi, kun hänen vuokraamansa koti paloi CZU Complex Lightning -paloissa.

Siitä lähtien Politte on vuokrannut asuntoa Santa Cruzista, mutta ei ole löytänyt tiensä pysyvään asuntoon. Tämä kaikki muuttuu, kun hänen on määrä muuttaa kolmanteen duplexiin, kun se valmistuu heinäkuussa.

“Olemme muuttaneet useita kertoja tulipalojen jälkeen”, Politte sanoi. “Olemme innoissamme voidessamme muuttaa, eikä meidän tarvitse enää koskaan muuttaa.”

Habitat for Humanity -kodin saamisen ehtona on, että hakijoiden on suoritettava 500 “hikituntia” organisaatiossa ennen muuttoa. Nämä tunnit koostuvat organisaation auttamisesta jossain asiassa, mutta usein ne ovat fyysistä työtä, joka auttaa tulevien kotien kehittämisessä.

Politte on osallistunut Habitat for Humanityyn ja auttaa parhaillaan rakentamaan kotia, jossa hän pian asuu.

Jona Davis, kirjanpitäjä ja kahden teini-ikäisen yksinhuoltajaäiti, on myös suorittamassa “hikituntiaan”. Davis aloitti aikansa tammikuussa ja työstää sitä, mistä tulee Politten koti. Hänen kotinsa on seuraava projektissa rakennettu.

“En koskaan uskonut miljoonan vuoden aikana, että voisin ostaa talon”, hän sanoi. “Olemme tällä hetkellä pienessä makuuhuoneessa. En malta odottaa, että pääsen kolmen makuuhuoneen taloon.”

Davis ei vain pysty ostamaan ensimmäistä taloaan, mutta hän voi kuitenkin käyttää aikaa ja auttaa rakentamaan sen itse kansainvälisen naisten kuukauden aikana.

”Naisille on jotain niin voimaannuttavaa olla täällä tekemässä asioita, joita emme ole koskaan ennen tehneet. Lauantaina tyttäreni ja minä tulemme olemaan täällä, ja tulee olemaan todella siistiä, että hänkin on mukana, Davis sanoi torstaina.

Leave a Comment