Habitat for Humanity tuo edullisempia asuntoja Bonita Springsiin

UF Shumberg Centerin vuoden 2019 tuoreen markkinatutkimuksen mukaan Leen piirikunnassa lähes 80 000 kotitaloutta kuluttaa yli 30 prosenttia tuloistaan ​​asumiseen. Vuokrat ovat nousseet 45 prosenttia Leen piirikunnassa vuodesta 2019 ja Cape Coral-Fort Myersin alue on kalliimpi kuin lähes 80 prosenttia Floridan osavaltiosta, joten monet paikalliset kamppailevat toimeentulon kanssa pitäen samalla kattoa päänsä päällä.

Leen ja Hendryn piirikuntien Habitat for Humanity on tunnettu siitä, että se pyrkii tarjoamaan kohtuuhintaisia ​​asuntoja Lounais-Floridan kustannuksiltaan raskaille perheille. Yksi paikallisen organisaation tämänhetkisistä painopisteistä on Partnership Place.

Bonita Springsin Rosemary Parkin alueella sijaitseva uusi Partnership Place -yhteisö aikoo majoittaa 14 perhettä vuoteen 2024 mennessä. Rakentaminen alkoi viime kuussa.

“Kutsumme sitä Partnership Placeksi, koska meillä on niin monia uskomattomia ja anteliaita lahjoittajia Bonita Springsissä”, sanoi Rachel West, Habitat of Humanity of Lee and Hendry Countyn lahjoittajasuhteiden johtaja. ”Se on pohjimmiltaan aidattujen yhteisöjemme yhdistämistä yhteen paikkaan rakentamaan perheille koteja.

Partnership Placea rahoittavat useat paikalliset Bonita Springs -yhteisöt: Bonita Bay, Pelican Landing ja The Colony, Shadow Wood Charitable Foundation ja Turning Point Church.

Järjestön vapaaehtoiset ovat vastaavista lahjoittajayhteisöistä. Pat Douglas, Shadow Woodin vapaaehtoisjohtaja, uskoo, että Habitatissa oleminen on loistava tapa auttaa hauskanpidon aikana.

“Minulle se on vain intohimoa, olen aina ollut hieman kätevä ja nautin tulla tänne ja auttaa ihmisiä, jotka ovat hieman vähemmän onnekkaita, ja meillä on hauskaa tehdä sitä”, Douglas sanoi. “Rakennamme paljon hauskoja ystävyyssuhteita ja toveruutta, ja opit paljon hienoja taitoja.”

Habitat for Humanityn valmistuneet työt ovat nähtävissä itäisessä Bonita Springsissä hajallaan eri puolilla Rosemary Parkia. Habitat rakensi myös Red Hibiscus -alueen, jossa on yli 20 kotia.

“Olemme juurtuneet Rosemary Parkiin vuosikymmeniä”, West sanoi. “Meillä on paljon kannattajia, jotka ovat erittäin intohimoisia rakentamaan Bonita Springsiin ja rakentamaan myös naapureilleen siellä.”

Habitat for Humanity -kodin vastaanottaja vaatii muutakin kuin edullisen talon tarpeen osoittamista. Tulevien omistajien on vielä maksettava asuntolaina, suoritettava 300 tuntia kotityötä käsityöllä ja suoritettava yli 20 tuntia asunnonomistuskursseja.

Glenda Isaacs ja hänen miehensä matkustavat yhdessä maassa ja työskentelevät Habitat for Humanity -projektien toteuttamiseksi.

“Lähes joka paikassa, jossa olemme työskennelleet, olemme tavanneet perheitä ja se on todella siistiä”, Isaacs sanoi. “Kaikki ovat olleet niin kiitollisia, ja se saa sinut haluamaan tulla ulos ja tehdä tätä enemmän.”

Bonita Springsin valtuutettu Jesse Purdon, yksi Habitat for Humanity of Lee and Hendry Countyn hallituksen uusista jäsenistä, varttui Rosemary Parkissa, äänesti Partnership Place -hankkeen hyväksymisen puolesta ja oli osa viime kuukausien muurin nostamista. .

”On hienoa olla mukana niin monissa prosesseissa. Se on alueellani alueella, joka on jäänyt huomiotta pitkään”, Purdon sanoi. “Tämä on todella hyvä tilaisuus joillekin fantastisille ihmisille saada osa American Dreamista.”

Habitat for Humanity -tiimi ymmärtää, kuinka tärkeää on tarjota asumisvaihtoehtoja Partnership Placea ympäröivällä taloudellisesti monimuotoisella alueella asuville, sillä siellä asuu monia työntekijöitä, jotka palvelevat paikallista yhteisöä päivittäin.

“Olemme nähneet, että monet ihmiset, jotka asuvat Rosemary Parkissa, ovat ihmisiä, jotka työskentelevät vieraanvaraisuuden parissa ja työskentelevät yhteisöissämme. Joten tarve kohtuuhintaisille asunnoille on valtava”, West sanoi. “Bonitalla on äärimmäisen kallista asua, ja siellä työskentelevillä ihmisillä ei vain olisi paikkaa asua.”

Purdon on samaa mieltä siitä, että ahkeralle yhteisölle puhuminen on ratkaisevan tärkeää.

“Haluaisin mieluummin enemmän poliiseja, palomiehiä ja opettajia yhteisössämme, en usko, että se tekee minusta heikomman, se tekee minusta vahvemman”, Purdon sanoi. “Nämä ihmiset muodostavat Amerikan, joten ilman heitä kukaan meistä ei elä läheskään samanlaista elämää kuin meillä.”

Habitat for Humanity on vahvasti riippuvainen paikallisten varainkeruuista, jotka ovat valmiita lahjoittamaan rahaa näihin hankkeisiin. Dorota Harris, Bonita Bayn varainkeruukampanjan puheenjohtaja, pyrkii varmistamaan, että hänen yhteisönsä tietää Habitatin tehtävän ja tarkoituksen.

“Tavoitteemme on saada kaikki tietoisiksi tarpeesta, kuka saa talon ja miten”, Harris sanoi. “Rahat virtaavat siitä ja varmistavat, että kaikki tietävät, kuinka prosessi toimii, kuinka (saajien) on hoidettava asuntolaina ja käytettävä hikityötä.”

Bonita Bay on puolivälissä tämän vuoden Habitat for Humanityn varainkeruukampanjaa, ja ne ovat lähellä puolta miljoonaa dollaria. Viime tilikaudella yhteisö keräsi lähes 750 000 dollaria.

“Jotkut ihmiset pystyvät olemaan anteliaampia kuin toiset, mutta jokainen dollari on tärkeä”, Harris sanoi. “Tärkeintä on, että se on paikallinen ja ihmiset voivat mennä katsomaan sitä ja keskustelemaan yhteisön kanssa.”

Partnership Placessa valmistuu kuusi asuntoa tämän kesän loppuun mennessä, kuusi valmistuu ensi kesäksi ja kaksi valmistuu kesään 2024 mennessä.

“Edullinen asunto on yksi niistä ongelmista, jotka ovat vaivanneet Lounais-Floridaa varsinkin hyvin pitkään, koska olemme yhdessä maan parhaista yhteisöistä ja sen ohella siihen liittyy hintoja”, Purdon sanoi. “Meidän on edelleen varmistettava, että täällä asuvat ihmiset saavat kaiken ansaitsemansa.”

Leave a Comment