Habitat for Humanityn toimistopäällikön sydän on työssä

Angela Bode tietää, missä hänen sydämensä on.

River City Habitat for Humanityn uusi toimistopäällikkö Bode sanoi, että hän kunnioittaa syvästi voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, jotka auttavat ihmisiä.

“Minulla on sydän tämäntyyppistä organisaatiota ja niiden palvelemia ihmisiä kohtaan”, hän sanoi. “Se on organisaatio, joka on aina ollut – mielestäni – erittäin hyvämaineinen ja arvostettu organisaatio yhteisössä.”

Bode sanoi saaneensa innokkuutta muiden ihmisten auttamisesta perheeltään.

Hänen edesmennyt isänsä piti häntä aina takaisin, Bode sanoi.

Battle of the Bulge -veteraani seisoi hänen takanaan koko hänen elämänsä, hän sanoi.

Isänsä ansiosta hän on ollut Veterans of Foreign Wars ja American Legion -järjestön kannattaja ja puolestapuhuja. Hän selitti, että ne ovat organisaatioita, jotka auttavat veteraaneja yhdistämään etuja.

Bode sanoi katsoneensa River City Habitat for Humanityn hyvää työtä.

Aina kun hän tarvitsee jotain, hän lisäsi, että hän voi mennä Habitat for Humanity ReStoreen ja noutaa sen.

Hän on ohjannut useita apua tarvitsevia ystäviä ReStoreen, Bode sanoi. Useat kalustivat asuntonsa sieltä löytämillään esineillä.

“Olin lähinnä kiinnostunut työskentelemään Habitatin kanssa, koska se on kristillinen organisaatio”, hän jatkoi. “Olen vahvasti sitä mieltä, että olemme täällä auttaaksemme muita ihmisiä, emme tuomitse tai kyseenalaistaa.”

Päätiedon ja sydämen tiedon välillä on pitkä tie, Bode sanoi. Kristillisessä perinteessä päätieto tarkoittaa tietoa Jumalasta, mutta vain päässäsi. Sydäntieto tarkoittaa Jumalan sallimista sydämeesi, jossa toimit uskomuksesi mukaan.

“Minulla on tapana toimia sydämen tiedosta yhtä paljon kuin päätiedolla”, hän sanoi. “Näen yhteisössä monia asioita, jotka häiritsevät minua – kodittomuuden ja köyhyyden. Asiat, joihin on puututtava.”

Yksi kodittomuuteen liittyvistä ongelmista, joka huolestuttaa häntä, Bode sanoi, että kun hän katselee tai lukee muiden yhteisöjen uutisia, hän on hämmästynyt siitä, kuinka paljon enemmän resursseja joillakin on pelissä kuin Jefferson Cityllä. Mutta hän ei tiedä, miten se voi muuttua.

“Tiedän, että monet järjestöt käsittelevät sitä. Toivottavasti se jatkuu”, hän sanoi. “Toivon, että ihmiset näkevät tarpeet sydämissään ja innostuvat osallistumaan – auttamaan tai tekemään vapaaehtoistyötä.”

Lainsäädäntöassistenttina kahdeksan vuoden ajan Bode katseli as

ihmiset toivat huolensa lainsäätäjille, mutta lähtivät ilman todellisia ratkaisuja. Hän alkoi viedä työnsä kotiin ja päätti jättää työn.

Yhteisössä on tarvetta, hän sanoi.

“Siellä on ihmisiä, jotka työskentelevät kahdessa ja kolmessa työssä – äitejä, jotka työskentelevät kahdessa ja kolmessa työssä”, hän sanoi. “Ja ne putoavat edelleen halkeamien läpi. Heillä ei vieläkään riittänyt päät täyttämään kaikki lasten tarpeet. Ja nämä eivät olleet ihmisiä, jotka olivat menossa tänne ja röyhkeilevät. He… kamppailivat.

“Siitä alkoi kiinnostus auttaa minua.”

Ihmiset sanovat, Bode lisäsi, että he näkevät jonkun, jolla ei ole varaa ostaa pihviä, katkarapuja tai hummeria, ja he eivät ansaitse sitä.

Kysymys ei välttämättä ole niinkään siitä, ansaitseeko kyseinen henkilö jotain, vaan siitä, ettet vain tiedä, mistä hän tulee.

Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella Bode sanoi, että hän ymmärtää, että joku ulkopuolinen ei voi tietää, onko muiden tekemä oikein vai ei.

“Näin minut on kasvatettu. Ennen kuin olet kävellyt mailin kyseisen henkilön kengissä, sinulla ei ole aavistustakaan”, hän sanoi.

Miksi River City Habitat for Humanityn toiminnanjohtaja Susan Cook-Williams valitsi hänet tehtävään, Bodella ei ole aavistustakaan, hän sanoi. Hän toivoo, että hänen kokemuksensa ja halukkuutensa noudattaa voittoa tavoittelemattoman järjestön tehtävää vaikuttivat päätökseen.

Mutta Bode sanoi, että hän tuntee olonsa kotoisammaksi voittoa tavoittelemattomassa järjestössä kuin missään muussa organisaatiossa, jossa hän on työskennellyt elämänsä aikana.

Lucy Maude Montgomery kirjoitti “Anne of Green Gablesissa”, että elämässä on sukulaishenkiä, Bode sanoi. Hän lisäsi, että Habitat for Humanityn kautta kulkee monia sukulaishenkiä – henkilökuntaa, vapaaehtoisia ja lahjoittajia.

“Niissä on jotain. Voit nähdä ilon ja ystävällisyyden muissa, joihin samaistun”, Bode sanoi. “Toivon (Cook-Williams) näkevän sen minussa. Siellä sydämeni on joka tapauksessa.”

Leave a Comment