Howlandin Gibson sijoittui viidenneksi osavaltion painiturnauksessa | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Henkilökunnan valokuva / Greg Macafee. Howlandin Gage Gibson odottaa saavansa aseman Washingtonin Mason Mustainiin lauantai-iltapäivänä OHSAA:n osavaltion painiturnauksessa. Gibson nappasi Mustainin ajassa 3 minuuttia, 15 sekuntia ja sijoittui Division II:n raskaansarjan luokassa viidenneksi.

COLUMBUS – Howlandin Gage Gibsonilla oli katkeransuloinen hetki sunnuntaina, kun hänen kätensä nostettiin merkiksi hänen 5. sijastaan ​​OHSAA:n osavaltion painiturnauksessa Ohion osavaltion Schottenstein Centerissä.

Tigersin vanhemmalla oli korkeat odotukset itseään kohti viimeiseen lukion painiturnaukseensa ansaittuaan toiseksi viime viikonlopun piiriturnauksessa. Gibson ei vastannut näitä odotuksia, mutta oli silti kunnossa, kuinka hänen lukiouransa päättyi.

“Minulla on ristiriitaisia ​​tunteita siitä, koska halusin päästä korkeammalle” Gibson sanoi. “Tiesin, missä haluan olla, mutta minusta tuntuu, että se oli kenen tahansa päivä, kuka tahansa olisi voinut voittaa tämän turnauksen.”

Perjantaina Gibson kohtasi Lontoon Thadd Huffin ja kärsi tappion 11-5-päätöksellä. Gibson ei kuitenkaan jäänyt lepäämään laakereillaan ja päätyi juoksemaan hieman.

Hävittyään Huffille Gibson nappasi kolme seuraavaa vastustajaansa ajassa 2 minuuttia, 9 sekuntia, 3:15 ja 1:56. Se oli juoksu, jonka Gibson omaksui, kun hän sanoi muuttaneensa ajattelutapansa voita tai mene kotiin -mentaliteettiin.

“Tiesin, että se oli voitto tai mene kotiin, joten minun täytyi antaa kaikki, mitä minulla oli.” Gibson sanoi. “Lähdin vain ulos eri ajattelutavalla. Se oli vain minä, että voitin hinnalla millä hyvänsä.”

Kiinnitettyään Wilmingtonin Bret Brooksin viimeisessä ottelussaan lauantaina, Gibson aloitti uusintaottelun Huffin kanssa sunnuntaiaamuna saadakseen laukauksen painikseen kolmannesta sijasta.

Gibson joutui toiseen kovaan otteluun, kun Huff ansaitsi hallitsevan 10-2-pääpäätöksen ja sijoittui kolmanneksi 4-1-päätöksellä viimeisessä ottelussaan. Gibson sanoi, että se johtui vain vaikeasta arvonnasta, eikä hän paininut parastaan.

– Tasapeli ei todellakaan auttanut, mutta hän paini hyvän ottelun, minä en. Gibson sanoi. “Minusta tuntuu, että jos olisin paininut parhaan otteluni, olisin voinut voittaa, mutta niin se on.”

Gibson päätti seniorikautensa kokonaisennätyksellä 28-6.

GARFIELD HYVÄ

Garfield junior Hunter Andel (165) ja toisen vuoden opiskelija Keegan Sell (175) saavat enemmän kuin todennäköisimmin uuden mahdollisuuden ensi vuonna, mutta heidän kautensa 2021-22 päättyivät sunnuntaina odotettua aikaisemmin. Andel ansaitsi 6. sijan ja Sell 5. sijan sen jälkeen, kun West Jeffersonin Bryce Keckley keskeytti ottelun lääketieteellisesti.

Molemmat painijat juoksivat semifinaaliin lauantaina, mutta putosivat ottelunsa tiiviissä otteluissa.

Sell ​​kaatui Troy Christianin Connor Havillille päätöksellä 5-4 ja Andel 6-3 Pleasant’s Carter Chaselle.

Molemmilla painijoilla oli mahdollisuus ansaita paikka kolmannen sijan ottelussa, mutta he hävisivät ottelunsa, mikä pudotti heidät 5. sijan otteluihin.

Andel hävisi Versailles’n Carson Beylle tiiviissä 1-0-päätöksessä, jossa ainoa piste tuli pakosta kolmannen erän alussa.

Myy tappio Waynedalen Peyton Lemonille 6-3-päätöksellä. Sell ​​johti 2-1 ensimmäisen erän jälkeen ja kaksi oli tasatilanteessa kahden erän jälkeen, mutta Lemon teki pakoon ja poisoton viimeisellä jaksolla ansaitakseen voiton.

INNOSSA ENSIN VUODELTA

Austintown Fitchin Tyler Lintner halusi löytää palkintokorokkeelle tänä vuonna, ja vaikka hän saavuttikin tämän tavoitteen, se oli hieman katkeransuloinen hetki 7. sijan jälkeen.

“Uskon, että olisin voinut nousta paljon korkeammalle, jos olisin paininut parempia otteluita.” Lintner sanoi. “Mutta tässä turnauksessa on kyse oppimisesta ja tein sen ehdottomasti.”

Sijoitettuaan toiseksi piireissä Lintner tuli turnaukseen hieman itsevarmasti ja näytti ensimmäisessä ottelussaan, kun hän ylitti Perrysburgin Noah Ewenin läheisellä 3-2-päätöksellä.

Fitch juniori meni 1-2 seuraavissa kolmessa ottelussaan ja aloitti ottelun Barbertonin Mason Valenciaa vastaan ​​7. sijasta. Lintner teki 7-6-päätöksen tiukassa taistelussa, jossa molemmat painijat yhdistävät 10 pistettä toisella jaksolla.

“Se on hauskaa, pomppiminen takaisin ja tulla lohdutusalueen läpi,” Lintner sanoi. “Mutta kuten sanoin, olen oppinut paljon, enkä malta odottaa ensi vuotta.”

gmacafee@tribtoday.com

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment