HUB-tietoturvakumppanit Enliticin kanssa turvaavat terveystietoja ja parantavat potilaiden hoitoa tekoälyn avulla

ORLANDO, Fla., 14. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Tekoälyteknologia terveydenhuollossa edellyttää suojattuja potilastietoja saavuttaakseen todellisen potentiaalinsa. Terveydenhuollon tarjoajilla on nämä tiedot, mutta he ovat kamppailleet niiden suojaamiseksi. Vuonna 2021, Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriö ilmoitti tietomurroista, jotka koskettavat yli 40 miljoonaa ihmistä. Suuntaus on jatkunut yli 3,7 miljoonalla sairastuneella vuoden 2022 kahden ensimmäisen kuukauden aikana.

Tänään HIMSS Global Health Conference & Exhibition -näyttelyssä, HUB-turvallisuus (TASE: HUB) ilmoitti yhteistyöstä Enlitic turvatakseen terveystiedot tekoälypohjaisissa sovelluksissa terveydenhuollossa, jotta lääkärit voivat tehdä nopeampia ja tarkempia diagnooseja. HUB Security hyödyntää uutta turvallisuusparadigmaa, joka keskittyy luottamukselliseen tietojenkäsittelyyn. Se tarjoaa turvallisen, eristetyn ympäristön, joka suojaa tekoälymallien ja -tietojen eheyttä ja yksityisyyttä, jolloin oivallukset ovat turvallisesti kaikkien osapuolten saatavilla.

“Terveydenhuollon edistymistä jarruttaa tietojen epävarmuus, ja voimme yhdessä Enliticin kanssa turvata ja operoida nämä tiedot auttaaksemme terveydenhuollon tarjoajia parantamaan potilaiden elämää kaikkialla maailmassa”, sanoi David Hochhauser, HUB Securityn CRO. “Mitä laajemmamme voimme tehdä tietopankista, sitä enemmän voimme vähentää harhaa, joka aiheutuu rajallisten tietopankkien käytöstä, ja sitä parempia näkemyksiä voimme tarjota potilaiden hoidon tehostamiseksi.”

Enlitic standardoi tietojoukot, jotka on perinteisesti siiloitettu, ja yhdistää ne terveydenhuoltojärjestelmien välillä, mikä johtaa tekoälysovelluksiin, kuten lääketieteelliseen kuvantamisanalyysiin ja ennakoivaan analytiikkaan. Radiologit lukevat tapaukset 21 % nopeammin, kun niitä täydennetään Enliticin innovatiivisilla kliinisen älykkyyden malleilla. Enliticin laajennettava tekoälyteknologia yhdistää asiaankuuluvat kliiniset tiedot todellisen yhteisen tietomallialustan Curien kautta. Enliticin huippuluokan de-identifiointi ja anonymisointi AI-mallit suojaavat PHI:tä kaikessa relevantissa kliinisessä sisällössä. Yhdessä turvallisen luottamuksellisen laskentaympäristön kanssa turvalliset todelliset kliiniset suositukset ovat vihdoin mahdollisia.

HUB Securityn luottamuksellinen laskentamalli luo turvallisen erillisalueen tiedoille, mikä tuottaa kilpailuetua terveydenhuollon tarjoajille, jotka haluavat hyödyntää tekoälyteknologiaa. Tämän kumppanuuden kautta HUB Security ja Enlitic analysoivat kuvantamisjärjestelmistä ja arkistoista peräisin olevia tietoja auttaakseen lääketieteellistä päätöksentekoprosessia ja luovat maailman ensimmäisen reaaliaikaisen reaalimaailman kliiniset suositusalustan. HUB Securityn alusta mukautuu muuttuviin terveydenhuollon tarpeisiin hyödyntämällä turvallisesti innovaatioita ja dataa organisaatioissa ja niiden sisällä, samalla kun säilytetään yksityisyys ja säännösten vaatimukset.

“Enlitic on omistautunut luomaan oivalluksia, jotka auttavat terveydenhuollon tarjoajia kaikilla erikoisaloilla tekemään yhteistyötä asiaankuuluvan kliinisen sisällön kanssa, joka voidaan linkittää erilaisiin hoitojärjestelmiin. Nurkassamme olevan HUB Securityn avulla voimme käsitellä suurempia tietojoukkoja ja suojata kaiken potilaiden tiedolta. Tekoälymalleja käyttäville kliinikoille”, sanoi James ConyersEnliticin toimitusjohtaja.

Tietoja HUB-turvallisuudesta
HUB-turvallisuus perustivat vuonna 2017 Israelin puolustusvoimien 8200 ja 81 eliittitiedusteluyksikön veteraanit. Yritys on erikoistunut ainutlaatuisiin kyberturvallisuusratkaisuihin, jotka suojaavat arkaluonteisia kaupallisia ja hallinnollisia tietoja. Yhtiö esitteli edistyneen salatun laskentaratkaisun, jonka tarkoituksena on estää vihamieliset tunkeutumiset laitteistotasolla, samalla kun se esitteli uuden joukon tietovarkauksien ehkäisyratkaisuja. HUB toimii yli 30 maassa ja tarjoaa innovatiivisia kyberturvallisuuden laskentalaitteita sekä laajan valikoiman kyberturvallisuuden asiantuntijapalveluita maailmanlaajuisesti.

Tietoja Enliticistä
Enlitic on edelläkävijä seuraavan sukupolven älykkäiden terveydenhuollon työkalujen kehittämisessä. Vuonna 2014 perustettu yritys omaksuu erilaisen lähestymistavan nykypäivän terveydenhuollon haasteiden ratkaisemiseen ja vastaa niihin koko kliinisen työnkulun ajan – ei vain yhdessä vaiheessa prosessia. Enliticin tekoälypohjaisten työnkulkuratkaisujen avulla terveydenhuollon organisaatiot voivat avata tietojensa todellisen arvon reaaliajassa ja tarjota aikaa säästäviä ratkaisuja, jotka auttavat muuttamaan potilaiden elämää ja antavat kliinikoille ja radiologeille enemmän vapautta keskittyä olennaiseen työssä. jokapäiväisessä elämässään. Lisätietoja on osoitteessa www.enlitic.com.

SOURCEHub turvallisuus; Enlitic

.

Leave a Comment