InterSystems julkistaa HealthShare® Health Connect Cloudin

CAMBRIDGE, Mass.–(BUSINESSWIRE)–InterSystems, luova tietotekniikan toimittaja, joka on omistautunut auttamaan asiakkaita ratkaisemaan kriittisimmät skaalautuvuus-, yhteentoimivuus- ja nopeusongelmat, julkisti tänään virallisen julkaisun InterSystems HealthShare® Health Connect Cloudista, uudesta alustana palveluna (PaaS). ). PaaS virtaviivaistaa kliinisten järjestelmien ja sovellusten yhteentoimivuutta ja tiedon integrointia samalla kun se hallitsee koko infrastruktuuria. Taatun toimituksen, luotettavuuden ja vakauden ansiosta Health Connect Cloud tarjoaa parannettuja tietojen automaatio- ja hallintaominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan potilaiden tuloksia.

Vaikka pilviteknologioiden käyttöönotto on historiallisesti hitaampaa, monet terveydenhuollon organisaatiot ovat nyt liittyneet niihin yli 70 prosenttiin organisaatioista, jotka ovat siirtäneet ainakin osan työkuormista pilveen. Terveydenhuollossa tiedon siirtäminen ja tallentaminen pilveen on arkaluonteinen prosessi, joka vaatii korkeaa turvallisuustasoa. Yleinen väärinkäsitys, joka on osaltaan hidastanut pilven käyttöönottoa, on, että pilvi on vähemmän turvallinen kuin paikalliset palvelut. Mutta todellisuudessa 94 % pilvipalveluihin luottavista yrityksistä raportoi merkittävistä parannuksista verkkoturvallisuuteen tietojensa siirtämisen jälkeen. Health Connect Cloud antaa terveydenhuollon organisaatioille mahdollisuuden hyödyntää pilven luontaisia ​​tietoturvaetuja samalla, kun se tarjoaa valtavan skaalautuvuuden ja korkean käytettävyyden – kaikki samalla minimoimalla järjestelmän käyttöönottoon ja käyttöön tarvittavan ajan ja vaivan.

Health Connect Cloud parantaa terveydenhuoltojärjestelmän suorituskykyä seuraavilla tavoilla:

  • Pilvisiirron tuki: Käsittelee pilvisiirtoon liittyviä oppimiskäyriä hallitsemalla infrastruktuuria asiakkaiden puolesta. Tämän ansiosta organisaatiot voivat yhdistää hajautettuja tietojoukkoja nopeammin ja helpommin ja parantaa työnkulkuja hoidon jatkuvuudessa.
  • Nopeutettu integrointi: Siirtää tehokkaasti työkuormia ja tietoja pilviratkaisujen ja paikallisten palvelujen välillä siirtääkseen arkaluonteiset potilastiedot oikea-aikaisesti ja turvallisesti useiden sovellusten välillä.
  • Tarkkuus ja yhteentoimivuus: Hallitsee suuria tietomääriä ja edistää yhteentoimivuutta eri instituutioiden välillä – eliminoi viiveitä ja väärän tiedon jakamista.
  • Suurin osa turvallisuudesta ja yksityisyydestä: InterSystems tunnetaan turvallisten ja erittäin saatavilla olevien järjestelmien toimittamisesta, jotka voivat integroida kriittisiä sovelluksia aina.
  • Tuki HL7 FHIR® -vuorovaikutuksille: Tarjoaa terveydenhuoltoorganisaatioille resurssit, tarvittavat käännökset ja intuitiiviset työkalut räätälöityihin muunnoksiin terveystietojen esitysmuotojen välillä – esimerkiksi HL7 V2 ja FHIR tai ei-standardimuoto ja FHIR – saavuttaakseen vertaansa vailla olevan yhteentoimivuuden tehon ja joustavuuden.

“Health Connect Cloud kohtaa terveydenhuollon organisaatiot pilven ja tiedonvaihdon risteyksessä tarjoten niille integraatiomoottorin, jota tarvitaan potilastietojen turvallisen toimituksen automatisoimiseen useissa eri järjestelmissä”, sanoi Alex MacLeod, InterSystemsin Healthcare Commercial Initiatives -yksikön johtaja. “Health Connectilla on todistetusti menestys vaativissa ja dataintensiivisissä ympäristöissä. Health Connect Cloud antaa organisaatioille mahdollisuuden nopeuttaa tietojen integrointi- ja yhteysprosesseja, vähentää resurssi- ja IT-henkilöstön tarpeita ja parantaa potilaiden yleisiä tuloksia.”

Health Connect Cloud on nyt saatavilla. Lisätietoja on osoitteessa https://www.intersystems.com/products/healthshare/health-connect/

Tietoja InterSystemsistä

Vuonna 1978 perustettu InterSystems tarjoaa innovatiivisia tietoratkaisuja organisaatioille, joilla on kriittisiä tietotarpeita terveydenhuollon, rahoituksen ja logistiikan aloilla ja sen ulkopuolella. Pilvipohjaiset tietoalustamme ratkaisevat yhteentoimivuus-, nopeus- ja skaalautuvuusongelmia organisaatioille ympäri maailmaa. InterSystems kehittää ja tukee myös sairaaloiden tiedonhallintaa maailman tunnetuimman sähköisen sairauskertomuksen avulla sekä yhtenäisiä hoitotietueita terveydenhuoltojärjestelmille ja viranomaisille tehokkaan terveydenhuollon tietojen integrointiratkaisujen avulla. Yritys on sitoutunut huippuosaamiseen palkitun 24×7-tuen avulla asiakkaille ja kumppaneille yli 80 maassa. Yksityisomistuksessa olevalla InterSystemsillä, jonka pääkonttori sijaitsee Cambridgessä, Massachusettsissa, on 25 toimistoa ympäri maailmaa. Lisätietoja on osoitteessa InterSystems.com.

Leave a Comment