James Wisemanin terveys näyttää pienimmältä huolenaiheelta ennen NBA:n paluuta

SAN FRANCISCO – Aloitetaan hyvistä uutisista.

James Wiseman näyttää terveeltä. Jos katselisit hänen juoksevan ylös ja alas lattialla sunnuntaina Chase Centerissä Santa Cruz Warriorsin jatkoajavoitossa G League Ignitea vastaan, olisi helppo unohtaa, että hän loukkasi oikean nivelkierukkansa viime huhtikuussa ja tarvitsi puhdistustoimenpiteen joulukuussa. . Wiseman pelasi 21 minuuttia torstai-iltana Stocktonissa, hänen ensimmäinen pelitoimintansa tasan 11 kuukauteen, ja pelasi 20 minuuttia lisää kolme päivää myöhemmin San Franciscossa.

Hän sanoi pelin jälkeen, että hän voi fyysisesti hyvin, ja hänen kuntoutuksensa viimeiset vaiheet ovat enemmän henkistä vaivaa kuin mikään muu.

“Polveni on kunnossa”, Wiseman sanoi. “Se on oikeastaan ​​vain kuntoutusosa ja kuvien näkeminen ja kaikki pelin mukana tulevat asiat. Oikeastaan ​​se on vain sen henkinen puoli.”

Hermot saivat jälleen 20-vuotiaan ison miehen parhaat puolet. Hän aloitti hitaasti ja teki nopeasti korihäiriön, hyökkäävän väkijoukon ja näki ohimenevän hyppääjän vierivän takalaudan yläosassa. Hän sanoi tuntevansa olonsa mukavammaksi toisella puoliajalla, vaikka hänen ensimmäisen puoliskon tilastonsa erottuivat laatikon tuloksesta.

Ensimmäisellä 11 minuutilla Wiseman teki 10 pistettä ja nappasi 12 levypalloa. Eniten levypalloja, joita hän pelasi pelissä yli 39 kilpailussaan alokasvuotena, oli 11. Hän ylitti sen pelkästään ensimmäisellä puoliskolla.

Wiseman teki 19 pistettä ja otti 14 levypalloa. Hän oli aktiivinen hyökkäävässä ja puolustavassa lasissa päätyen yhdeksään puolustavaan levypalloon ja viiteen hyökkäyksessä. Wiseman esti myös kaksi laukausta ja pelasi enemmän äänipuolustusta puoliajan jälkeen.

Se oli hänen huomionsa. Ei tehnyt palloa, mutta pelasi hyvää puolustusta ja saa levypalloja Santa Cruz -joukkuetovereilleen.

“Pisteytys, en todellakaan keskittynyt siihen tässä pelissä”, Wiseman. “Todellakin, vain levypallon syöksyminen ja puolustus ovat se, mihin keskityn, koska se auttaa joukkuetta, kun tulen takaisin. Joten siihen keskityin tähän peliin.”

Kyllä, se on musiikkia, jota kuulet rauhoittavan Steve Kerrin ja Warriorsin valmennushenkilökunnan korvia.

Juuri näin Santa Cruzin valmentaja Seth Cooper uskoo, että Wiseman voi parhaiten auttaa Golden Statea lähitulevaisuudessa. Pallopallo ja puolustus ovat hänen käyntikorttinsa toistaiseksi. Cooperille erottui eräs pelin erityinen osa, joka korosti myös Wisemanin kypsyyttä ja kasvua pelaajana.

“Ensinnäkin puolustus”, Cooper sanoi, kun kysyttiin, missä Wiseman voi heti vaikuttaa Warriorsiin. “Jos hän pystyy suojaamaan vannetta pystysuoralla ja pommituksella, se näkyy melkein heti, ja hän voi nostaa hattuaan mennäkseen NBA-peliin ja vaikuttaa.

“Ensimmäisen puoliajan loppua kohti hän sai pallon tolppaan, työntyi ulos, eikä siinä ollut paljon ajotilaa. Hän meni ylämäkeen DHO:n (dribble handoff) ja odotti paljon kärsivällisesti Kalob Ledouxia, joka tuli aivan toisesta siivestä. Kalob irtosi yhdestä dribbauksesta ja löi häntä taskusyöttöön ja hän sai dunkin. Minulle viime vuodesta se oli valtava määrä kärsivällisyyttä ja kasvua odottaa sitä ja kuten kuvittelet Stephin [Curry] ja Klay [Thompson] ja paineet, joita he asettavat joukkueille, ja sitten hänen kykynsä maaliin reunan yläpuolelle olisi toinen asia. Hänen kykynsä napata pallo viiden jalan päässä reunasta kahdella kädellä ja upottaa pallo helposti on jotain, jolla hän voi heti onnistua.

“Nähdä sen kypsyyden ja kasvun sen myötä oli mielestäni todella, todella hyvä.”

Wiseman pystyy fyysisesti tekemään asioita 7-jalkaisena, ja kuka tietää kuinka paljon hän painaa nyt, mitä muut eivät yksinkertaisesti pysty. Warriorsilla ei ole ollut tällaista urheilijaa. He eivät myöskään välttämättä käytä keskustaansa perinteisellä tavalla.

Wiseman on heti uhka ja antaa Warriorsille koon, jota heillä ei tällä hetkellä ole. Hän ei ole Kevon Looney, hän ei ole Andrew Bogut eikä edes DeMarcus Cousinsin syöttäjä. Wiseman sanoi, että kun hän ei pystynyt työskentelemään monissa pelinsä fyysisissa osissa, hän keskittyi syöttämiseensa.

Se osa hänen pelistään on myös melko olematon tällä hetkellä. Lauantai-iltana hän myös palasi alokasvirheisiinsä ajoittain varhaisilla virheillä, pudotti syötteitä ja johti molempia joukkueita viidellä siirrolla. Kenelläkään muulla ei ollut enempää kuin kolme.

Wisemanilla ei ole vieläkään ollut harjoitusleiriä tai kesäliigaa. Hän olisi yhtä hyvin voinut jättää yliopiston kokonaan väliin pelattuaan vain kolme peliä Memphisissä. Hänen koripallon älykkyysosamääränsä on edelleen työn alla ja on pitkä tie edessä tässä kategoriassa. Se ei aina sovi Kerrille.

LIITTYVÄT: Takeaways Wisemanin paluusta Chase Centeriin Sea Dubsin kanssa

Se, mitä Wiseman voi tuoda lähitulevaisuudessa, on ensinnäkin vain iso runko. Hän on Warriorsin ainoa pelaaja, jonka pituus on vähintään 6 jalkaa 10, ja hän on osunut ylävartalonsa painohuoneeseen, ja sitä tarvitaan spurteihin, kun runkosarja lähenee loppuaan ja pudotuspeleihin. Hän on keskittynyt oikeisiin asioihin ja näyttää kasvavan kuin itävä kasvi jokaisella vesihuipauksella.

Simplicity on hänen pelinsä nimi tällä kaudella, kun hän palaa NBA:han. Kaikki muu tulee offseasonilla ja ensi kaudella, kun hän siirtyy vuodelle 3 olennaisesti kokeneena tulokkaana. Se ei ehkä kuulosta paljolta, se ei ehkä aina ole paljoa – mutta se on pelin nimi ja tulee olemaan hänen pelinsä tällä otsikkosarjalla.

Kysymyksiä jää. Palataanpa taas hyviin uutisiin.

Kuntoutusprosessin jälkeen, jota Wiseman kutsui toisinaan “henkiseksi kidutukseksi”, hän on terve ja valon tunnelin päässä pitäisi loistaa kirkkaasti NBA-paluun jälkeen myöhemmin tällä tulevalla viikolla.

Ota se voittona, kun kysymyksesi ja huolenaiheesi on sinetöity toistaiseksi.

Lataa ja seuraa Dubs Talk -podcastia

Leave a Comment