Los Angeles Dodgersin tähtien syöttäjä Clayton Kershaw sanoo, ettei hän olisi palannut, jos hän ei olisi terve.

GLENDALE, Ariz. — Eläkkeelle jääminen ei ollut koskaan realistinen vaihtoehto Clayton Kershawlle, kunhan hänen vasen kätensä teki yhteistyötä.

“Kun tulin terveeksi, se ei ollut salaisuus – joko menin pelaamaan Teksasissa tai jään tänne”, Kershaw sanoi Los Angeles Dodgersin kevätharjoittelusta sunnuntai-iltapäivänä hetkeä hänen vuoden 17 miljoonan dollarin sopimuksensa jälkeen. saatiin päätökseen.

Kershaw, 33, vietti suurimman osan viime kauden toisesta puoliskosta taistellen vasen kyynärpäänsä ympärillä olevaa käsittämätöntä arkuus. Hänet asetettiin loukkaantuneiden listalle heinäkuun alussa, ja hän kärsi takaiskusta, kun hän alun perin ryntäsi kuntoutukseen, minkä jälkeen hän palasi takaisin vain saadakseen toimintansa päivää ennen pudotuspelejä.

Kun offseason alkoi, Kershaw ei tiennyt, antaisiko hänen terveytensä jatkaa pitämistä. Hän poimi pesäpallon vasta tammikuun alussa, mutta hänen kätensä tuntui hyvältä, kun hän navigoi heittoohjelmansa alkuvaiheessa. Texas Rangers, joukkue, jonka juuret hän varttui, ilmaisi vahvan kiinnostuksensa ja halun pelata lähellä kokopäiväistä kotiaan, ja siitä tuli todellinen veto. Mutta hänen siteensä Dodgersiin ja ikuinen mahdollisuus jahdata mestaruuksia voittivat lopulta.

Dodgersin baseball-operaatioiden johtaja Andrew Friedman soitti Kershawille heti, kun Major League Baseballin työsulku poistettiin noin kello 16 PT, ja toisti joukkueen halun tuoda hänet takaisin.

“Onneksi hän tunsi samoin”, Friedman sanoi.

Kershaw’n sopimukseen sisältyy 5 miljoonan dollarin lisäkannustimet, ja se päätyy 18,4 miljoonan dollarin tarjouksen läheisyyteen, jota Dodgers kieltäytyi jatkamasta hänelle marraskuussa, jotta hän ei kiirehtiisi päätöstä.

Perjantaina Kershaw ja Dodgers sopivat ehdot. Sunnuntaina Kershaw ohitti fyysisen puolensa ja juoksi yhdelle Dodgers-kompleksin takakentistä saaden rajuja hurrauksia suurelta joukolta faneja, jotka olivat asettuneet jonoon kaiteiden varrelle.

“Se on hauskaa”, Kershaw sanoi pian kevyen harjoituksen jälkeen. “Se vain tapahtui niin nopeasti. Se on tavallaan hämärää tällä hetkellä. Mutta on hyvä olla täällä, on hyvä olla taas Dodger.”

Kershaw tuntee olevansa “100% terveydeltään viisas”, mutta kohtaa hyökkääjiä ensimmäistä kertaa maanantaina, kun Dodgers käy läpi ensimmäisen virallisen täyden joukkueen harjoituksen. Jos hän lisää onnistuneesti vuoroparin viiden päivän välein kevätharjoittelun aikana, kuten hänen suunnitelmansa on, hän venyy viiteen vuoropariin runkosarjan alkaessa, mikä saa hänet uskomaan avauspäivän olevan realistinen tavoite.

Epävarmuus johtuu siitä, ilmaantuuko kipu hänen vasemman kyynärpäänsä ympärillä lopulta uudelleen.

“Tein joukon magneettikuvauksia tänään ja eilen – kaikki näyttää hyvältä sieltä”, Kershaw sanoi. “Ainoa asia, jonka voin sanoa viime vuodesta, on se, että en luultavasti ollut niin kärsivällinen kuin minun olisi pitänyt olla. Olisin ehkä voinut odottaa hieman kauemmin ensimmäisellä kerralla. Mutta loppujen lopuksi se kesti minulla on vankat kolme kuukautta terveeksi tällä offseasonilla. Minulla ei kuitenkaan ollut kolmea kuukautta viime vuonna. Jälkeenpäin katsottuna sillä ei luultavasti olisi ollut niin paljon eroa. Se tarvitsi vain aikaa. Minulla oli aikaa tällä offseasonilla tehdä niin, joten voin hyvin tällä hetkellä terveyteni suhteen.”

Kershaw on kolminkertainen Cy Young Award -voittaja, entinen MVP ja kahdeksankertainen All-Star, joka on kerännyt 185 voittoa 14 vuoden aikana, jonka hän vietti kokonaan Dodgersin kanssa. Vuodesta 2010 vuoteen 2019 hän voitti keskimäärin 16 voittoa ja 200 vuoroparia samalla kun hän teki 2,31 ERA:n ja kirjasi viisi kertaa niin monta ylilyöntiä kuin kävelyä, mikä on vakiinnuttanut asemansa vuosikymmenen hallitsevassa syöttäjässä. Loukkaantumiset, varsinkin selässä, rajoittivat häntä jatkuvasti, ja lopulta hänen pikapallon nopeus putosi 90-luvun alapuolelle. Mutta Kershaw harjoitti edelleen usein urheilun alhaisimpia ERA-arvoja.

COVIDin lyhentämän kauden 2020 aikana Kershaw sai takaisin osan menetystä pikapallon nopeudestaan, aloitti 2,16 ERA:n 10 runkosarjan aloituksessa ja voitti lopulta vaikeasti pidetyn World Series -mestaruuden. Seuraavana vuonna hän navigoi noin 3,39 ERA:lla ensimmäisten 18 lähtönsä aikana, mutta koki epämukavuutta vasemman kyynärvarren ja kyynärpään ympärillä heinäkuun alussa. Kershaw palasi syyskuun puolivälissä ja suoritti neljä lähtöä. Mutta viidennellä kerralla, lokakuun ensimmäisenä päivänä, hän käveli Dodger-stadionin kukkulalta toisessa erässä saman ongelman toistuessa eikä heittänyt toistamiseen.

“En olisi tullut takaisin, jos en uskoisi voivani olla terve”, Kershaw sanoi. “En olisi tullut takaisin, jos en olisi uskonut voivani pelata koko kautta ja olla valmis lähtemään. Sitä olen täällä tekemässä.”

Friedmanilla on vielä joitain reikiä täytettävänä listassaan, pääasiassa kierrossa, mutta myös härkäkarsinan takapäässä. Joukkue haluaisi lisätä syvyyttä asema-pelaajaryhmäänsä, mutta se saattaa myös yrittää saavuttaa ison mailan. Kershawin palauttaminen oli kuitenkin Dodgersin “suurin prioriteetti”, Friedman sanoi.

Pian sen jälkeen, kun se nousi noin 10 minuutin keskusteluun Friedmanin kanssa torstaina, Kershaw soitti Chris Youngille, pitkäaikaiselle aloitussyöttäjälle, joka on nyt Rangersin pääjohtaja. Rangers hävisi yli 100 ottelua viime kaudella, mutta sen jälkeen he ovat allekirjoittaneet lyhytpelaajan Corey Seagerin, toisen perustajan Marcus Semienin ja aloitussyöttäjä Jon Grayn lähes 600 miljoonan dollarin sopimuksiin.

He halusivat lisätä Kershawin sekoitukseen, mutta Kershaw ei halunnut lähteä ainoasta organisaatiosta, jonka hän koskaan tuntenut.

“Se oli vaikea puhelu kertoa CY:lle”, Kershaw sanoi. “Olen CY:n hyvä ystävä. Luulen hänen maailman olevan, ja uskon, että hän tekee suuria asioita Texasissa. Mutta loppujen lopuksi halusin olla täällä ja voittaa maailmansarjan. Dodgers antaa minulle parhaan mahdollisuuden tehdä se, ja olen innoissani palata.”

.

Leave a Comment