March Madness 2022 ennusteet: NCAA-turnauksen valinnat college-koripallomallista

Huolimatta osuudesta konferenssin runkosarjan mestaruudesta, Illinois Fighting Illini ei voittanut peliä Big Ten Tournamentissa ja hävisi NIT-sidottulle Indianalle 65-63. Illinoisia, joka saapuu vuoden 2022 NCAA-turnaukseen ennätyksellä 22-9, johtaa keskus Kofi Cockburn. Juniori etenee vuoden 2022 NCAA-sarjaan tekemällä keskimäärin 21,1 pistettä ja 10,6 levypalloa. Hän on kirjannut tällä kaudella 16 tuplatuplaa ja on yksi niistä pelaajista, joita seurataan vuoden 2022 March Madness -sarjassa.

Fighting Illini on eteläisen alueen neljäs siemen ja kohtaa Chattanoogan vuoden 2022 NCAA:n ensimmäisellä kierroksella. Aikooko Illinois edetä maaliskuussa 2022, vai kannattaako sinun tukea sellaisia ​​joukkueita kuin Arizona, Villanova tai Tennessee etelässä? Ennen kuin täytät vuoden 2022 NCAA-turnaussulkuja, muista nähdä 2022 March Madnessin hakasulkeet SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLinen edistynyt tietokonemalli murskasi ehdottomasti March Madness -valinnat viime turnauksessa ja voitti yli 92 prosenttia kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmeen vuoteen. Malli naulasi myös mahtavat kolme joukkuetta viime vuonna Final Fourissa.

Hän osaa myös havaita järkyttyneen. Sama malli on tuottanut kiinnikkeitä, jotka ovat saaneet 17 ensimmäisen kierroksen häiriötä kaksinumeroisilla siemenillä. Se aiheutti myös valtavia häiriöitä viime turnauksessa, mukaan lukien Gonzagan ja Baylorin välisen mestaruusottelun ennustaminen ja Houstonin Keskilännen alueen voitto, vaikka Cougars ei ollut ykkönen.

Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä luottaa onneen, kun on olemassa todistettua tekniikkaa, joka auttaa sinua hallitsemaan vuoden 2022 March Madness -valintojasi. Nyt malli on simuloinut kaikkia mahdollisia otteluita vuoden 2022 NCAA-turnauksessa ja paljastanut optimaalisen haarukkansa. Voit nähdä sen vain SportsLinen kautta.

Vuoden 2022 maaliskuun Madnessin suosituimmat haarukat

Yksi joukkue aikoo häiritä vuoden 2022 maaliskuun hulluutta, mallin mukaan: Alabama nro 6 kärsii tappion ensimmäisellä kierroksella länsialueella. Alabama kohtaa joko Rutgersin tai Notre Damen, 11-sijoittajan.

Alabama osallistuu NCAA Tournament 2022 -turnaukseen 80,0 pisteen keskiarvolla per peli, mikä on 10:s kansakunta. Crimson Tidea johtaa Jaden Shackelford, joka tekee 16,7 pistettä per peli. Nuorisovartija on kuitenkin ollut epäjohdonmukainen viime viikkoina ja tehnyt kahdeksan pistettä tai vähemmän kahdessa viimeisestä viidestä pelistään.

Lisäksi Alabama ei ole pystynyt estämään vastustajaa tekemästä maalia tällä kaudella, luopumalla 76,4 pistettä kilpailua kohden, mikä sijoittuu 318. sijalle yliopistokoripallossa. SportsLinen malli odottaa Alabaman puolustuksen kamppailevan vuoden 2022 NCAA-turnauksessa, mikä johtaa Crimson Tiden varhaiseen poistumiseen.

Toinen joukkue, joka tukee vuoden 2022 NCAA-turnauksen valintojasi: 10. sijalla oleva Davidson Wildcats, joka hämmästytti Michigan Staten sijalla 7 West Regionin ensimmäisellä kierroksella.

Davidsonin Foster Loyer pelasi urallaan 86 ottelua Michigan Staten riveissä tehden keskimäärin vain 2,6 pistettä per kilpailu. Loyer on ollut Wildcatsissa tällä kaudella dynaaminen pelintekijä ja johtaa Davidsonia 16,6 pisteellä ottelua kohden. Nuorisovartija onnistuu 45 prosentissa kolmen pisteen yrityksistä tällä kaudella ja on tehnyt 20 tai enemmän pistettä viidessä viimeisestä seitsemästä pelistään.

Michigan State puolestaan ​​sijoittuu 154. sijalle maalinteossa puolustuksessa ja antaa 68,4 pistettä per peli. Se ei lupaa hyvää Davidson-joukkuetta vastaan, joka pudottaa 48,45 prosenttia tämän kauden maaleistaan, mikä on korkeakoulukoripallon 14. paras arvo. SportsLinen tietokonemalli pitää Davidsonin mahdollisuuksista voittaa Spartans ja pitää Wildcatsia yhtenä maaliskuun hulluuden 2022 katkaisijana.

Kuinka tehdä ennusteita vuoden 2022 NCAA-turnauksesta

SportsLinen mallissa on myös yksi alue, jossa nro 5 siemen menee Elite Eightiin ja 14-siemen aiheuttaa järkyttävää järkytystä. Niiden naulaaminen voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa kiinnikkeesi. Koska malli on osoittanut todistetusti hakasulkeisten häiriöiden kutsumisesta, haluat nähdä, mitä tainnutuksia se kutsuu tänä vuonna, ennen kuin lukitsee hakasulkeisiin.

Joten kuka muu menestyy NCAA-turnauksessa 2022? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, millä alueella on Elite Eightin 5. siemen ja 14-siemen, joka tarjoaa massiivisen järkytyksen, sekä näet kuka voittaa jokaisen pelin, kaikki mallista, joka voitti yli 92 prosenttia sarjapelaajista kaksi. viimeiset kolme vuotta.

Leave a Comment