March Madness 2022 -sarjan ennusteet: NCAA-turnauksen valinnat korkeakoulukoripallomallista

Mike Krzyzewski esiintyy 36. maaliskuuta Madnessissa, kun Duke Blue Devils (28-6) kohtaa perjantaina Cal State Fullerton Titansin (21-10) vuoden 2022 NCAA-turnauksen sarjassa. Blue Devils astuu vuoden 2022 NCAA-sarjaan tuoreena tappiolla Virginia Techiä vastaan ​​ACC-tittelin pelissä. Huolimatta tuhoisasta tappiosta Krzyzewskin joukkueen pitäisi päästä maaliskuun hulluuteen 2022 täynnä luottamusta voitettuaan ACC:n runkosarjan mestaruutensa vuodesta 2010 lähtien.

Blue Devils voitti myös kansallisen mestaruuden vuonna 2010, mutta kuinka he pärjäävät vuoden 2022 NCAA Tournament -kentällä? Duke on länsialueen toiseksi suurin siemen, jossa on myös lahjakkaita kouluja, kuten Gonzaga, Texas Tech ja Michigan State. Ennen kuin täytät vuoden 2022 NCAA-turnaussulkuja, muista nähdä 2022 March Madnessin hakasulkeet SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLinen edistynyt tietokonemalli murskasi ehdottomasti March Madness -valinnat viime turnauksessa ja voitti yli 92 prosenttia kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmeen vuoteen. Malli naulasi myös mahtavat kolme joukkuetta viime vuonna Final Fourissa.

Hän osaa myös havaita järkyttyneen. Sama malli on tuottanut kiinnikkeitä, jotka ovat saaneet 17 ensimmäisen kierroksen häiriötä kaksinumeroisilla siemenillä. Se aiheutti myös valtavia häiriöitä viime turnauksessa, mukaan lukien Gonzagan ja Baylorin välisen mestaruusottelun ennustaminen ja Houstonin Keskilännen alueen voitto, vaikka Cougars ei ollut ykkönen.

Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä luottaa onneen, kun on olemassa todistettua tekniikkaa, joka auttaa sinua hallitsemaan vuoden 2022 March Madness -valintojasi. Nyt malli on simuloinut kaikkia mahdollisia otteluita vuoden 2022 NCAA-turnauksessa ja paljastanut optimaalisen haarukkansa. Voit nähdä sen vain SportsLinen kautta.

Vuoden 2022 maaliskuun Madnessin suosituimmat haarukat

Yksi joukkue aikoo häiritä vuoden 2022 maaliskuun hulluutta, mallin mukaan: Alabama nro 6 kärsii tappion ensimmäisellä kierroksella länsialueella. Alabama kohtaa joko Rutgersin tai Notre Damen, 11-sijoittajan. Alabama on tunnettu räjähdysmäisestä hyökkäyksestään, sillä Crimson Tide on maan 10. sijalla hyökkäyspisteissä 80,0 pisteellä per peli. Alabama on kuitenkin kamppaillut koko kauden lattian puolustavalla puolella.

Itse asiassa Alabama antaa vastustajilleen pudottaa yli 43,47 prosenttia tämän kauden maaleistaan, mikä sijoittuu 194. sijalle yliopistokoripallossa. The Crimson Tide osallistuu NCAA Tournament 2022 -turnaukseen ja antaa 76,4 pistettä per peli, mikä on 318. sijalla maassa. SportsLinen malli odottaa Alabaman huokoisen puolustuksen olevan syy, miksi Crimson Tide kärsii ensimmäisen kierroksen tappion vuoden 2022 NCAA:ssa.

Toinen joukkue, joka tukee vuoden 2022 NCAA-turnauksen valintojasi: 10. sijalla oleva Davidson Wildcats, joka hämmästytti Michigan Staten sijalla 7 West Regionin ensimmäisellä kierroksella. Davidson sijoittuu 16. sijalle syöttöjen ja liikevaihdon suhteen (1,46), mikä tarkoittaa, että Wildcats osaa jakaa pallon hyökkäyspäässä. Joukkueen kyky löytää jatkuvasti avoin mies on antanut Davidsonille mahdollisuuden pudottaa 48,45 prosenttia tämän kauden maaleistaan, mikä on maan 14. paras arvosana.

Wildcatsia johtaa vartija Foster Loyer, joka tuntee erittäin hyvin Tom Izzon järjestelmän yksityiskohdat. Loyer pelasi urallaan yli 80 ottelua Michigan Statessa ennen siirtymistään Davidsoniin ennen kautta 2021-22. Nuorivartija tekee Wildcatsissa keskimäärin 16,6 pistettä, 3,3 syöttöä ja 3,2 levypalloa, mikä on tärkein syy siihen, miksi SportsLinen malli pitää Davidsonin mahdollisuuksista olla vuoden 2022 NCAA-turnauksen voittaja.

Kuinka tehdä ennusteita vuoden 2022 NCAA-turnauksesta

SportsLinen mallissa on myös yksi alue, jossa nro 5 siemen menee Elite Eightiin ja 14-siemen aiheuttaa järkyttävää järkytystä. Niiden naulaaminen voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa kiinnikkeesi. Koska malli on osoittanut todistetusti hakasulkeisten häiriöiden kutsumisesta, haluat nähdä, mitä tainnutuksia se kutsuu tänä vuonna, ennen kuin lukitsee hakasulkeisiin.

Joten kuka muu menestyy NCAA-turnauksessa 2022? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, millä alueella on Elite Eightin 5. siemen ja 14-siemen, joka tarjoaa massiivisen järkytyksen, sekä näet kuka voittaa jokaisen pelin, kaikki mallista, joka voitti yli 92 prosenttia sarjapelaajista kaksi. viimeiset kolme vuotta.

Leave a Comment