Mariners-Reds -kauppa: Seattle ostaa Jesse Winkerin ja Eugenio Suárezin mahdollisesta paketista

Seattle Mariners teki sopimuksen Cincinnati Redsin kanssa, jonka mukaan he saavat All Star -ulkokentän Jesse Winkerin ja kolmannen peruspelaajan Eugenio Suárezin. Punaiset saavat vastineeksi prospektipaketin, jossa on neljä pelaajaa. Joukkueet ilmoittivat sopimuksesta maanantai-iltapäivällä.

Tässä sopimuksen yksityiskohdat:

Merimiehet saavat

  • Jesse Winkeristä
  • 3B Eugenio Suarez

Punaiset saavat

  • HRP Justin Dunn
  • LHP Brandon Williamson
  • Jake Fraleysta
  • Pelaaja nimetään myöhemmin tai käteisellä

28-vuotias Winker pelasi ensimmäisen All Star -ottelunsa viime kaudella. Hän löi .305/.394/.556 (140 OPS+) uransa huipulla 24 kotijuoksulla. Kaudella 2020 lähtien hän on nyt julkaissut 140 OPS+:n ja käynnistänyt 36 kotijuoksua viimeisten 668 pelin aikana. Baseball-Referencen laskelmien mukaan nämä panokset ovat olleet arviolta neljän voiton arvoisia korvaamisen yläpuolella.

Winkerin pitäisi sijoittua Seattlen kokoonpanoon hänen eniten päiviä jättäneenä kenttäpelaajana seuraavien kahden kauden aikana. Hänen viime kauden ennätyksensä yksi puute oli, että hän jäi pelaamattomaksi vasenkätistä heittoa vastaan. Winkerillä on urallaan 0,600 OPS Southpaws OPS:ää vastaan ​​rightiesia vastaan. Marinersin on sijoitettava hänet oikeakätisellä hyökkääjällä, ja sisäisiä suosikkeja ovat joko Dylan Moore tai Taylor Trammell.

Suárez, 30, on aloittamassa kauhistuttavaa kampanjaa. Hän osui vain 0,198/.286/.428 (80 OPS+) kotimatkasta huolimatta 31 kertaa. Suárez oli ollut keskimääräinen tai parempi hyökkääjä edellisten neljän kauden aikana, ja Mariners pyrkii todennäköisesti palautumaan sen perusteella, kuinka hänen poistumisnopeusnsa ja oheislaitteet olivat suurelta osin muuttumattomia vuodesta toiseen. Suárezin sopimus kestää kauden 2024 ja näkee hänen keräävän yli 35 miljoonaa dollaria.

Winker ja Suárez liittyvät Wade Mileyn, Tucker Barnhartin ja Sonny Grayn kaltaisiin punaisiin, jotka ovat lähteneet joukkueesta tänä talvena Cincinnatin siivuissa palkkalistoilla.

Dunn, 26, pelasi Marinersissa 25 ottelua viimeisen kolmen kauden aikana. Hän keräsi 3,94 ERA (108 ERA+) ja 1,33 yliviivaus-kävelysuhteen. Hän on taistellut tarpeeksi komentonsa ja vasenkätisten lyöjien kanssa, jotta hänet voitaisiin jossain vaiheessa siirtää härkäkarsinaan. Dunnin arsenaali, joka on raskas 94 km/h nopeilla palloilla ja kurvipalloilla, voisi jopa olla helpotus, mikä saattaa antaa hänelle tulevaisuuden suuren vipuvaikutuksen roolissa.

Fraley, 26, osui .201/.352/.369 (104 OPS+) yhdeksään kotijuoksulla ja 10 varastetulla alustalla 265 levyn esiintymisessä. Hän on vasenkätinen hyökkääjä, joka, kuten Winker, on osoittanut huomattavan joukkueen jakautumisen, vaikkakin hieman yli 300 levyesiintymisessä. Fraleya voidaan pitää Winkerin henkisenä seuraajana Cincinnatin ulkokentällä.

Williamson, 24. huhtikuuta, oli Seattlen toisen kierroksen valinta vuonna 2019. Hän on pitkä vasenkätinen, joka jakoi viime kaudella High- ja Double-A:n. Kaiken kaikkiaan hän julkaisi ERA:n 3,39 ja yliviivaus-kävelysuhteen 4,64. Williamson pääsee ylemmälle 90-luvulle pikapallollaan ja täydentää sitä hyvällä murtopallolla. Hän näkee olevansa mahdollinen keskikierroksen aloittelija, ja hänen pitäisi päästä pääsarjaan tällä kaudella.

Leave a Comment