Milford-mies vaeltelee Appalakkien polulla lisätäkseen tietoisuutta mielenterveydestä

MILFORD, Ohio (WXIX) – Milfordin mies aikoo käyttää seuraavat kuusi kuukautta mielenterveystietoisuuden lisäämiseen, kun hän vaeltaa Appalakkien polulla.

Matt Noonan aloittaa vaellusreitin 2194,3 mailin matkan 16. maaliskuuta. Sieltä hänen seuraavat kuusi kuukautta koostuvat asumisesta, hengityksestä ja nukkumisesta polun 14 osavaltion läpi.

Noonan sanoo, että vaellus on jotain, jota hän ei harrasta usein, mutta tällä retkellä on erityinen merkitys.

Noonan kävi vaeltamassa Red River Gorgessa pari vuotta sitten ja sai idean vaeltaa AT:lla. Hän sanoo, että tämä on hänen tapansa levittää tietoisuutta mielenterveydestä ja ulkoilman parantavista ominaisuuksista.

“Joo, tein päätöksen yrittää vaeltaa Appalachian Trailin läpi, koska kaverini riisti henkensä vuonna 2017”, Noonan selitti. ”Ja halusin tavan ilmaista kiitollisuuteni ulkoilusta. Kun pääsin ulos, ja vaikka oloni oli ahdistunut tai levoton, voisin istua joen rannalla ja kuunnella veden virtausta ja se tuo tyyneyttä”, Noonan jatkaa. “Se toisi minulle rauhan. Viestini on, että älä koskaan anna periksi. Meillä on huono päivä [put] yksi jalka toisen edessä ja jos saat mahdollisuuden mennä ulos, mene kirjaimellisesti ulos.”

Noonan vaeltelee kaikki, paitsi ensimmäiset 30 mailia yksin, kun hän aikoo tehdä yhteyksiä matkan varrella.

“Jokainen henkilö, jolle voin puhua, aion puhua sinulle. Jokaista ihmistä, jota voin koskettaa, yritän koskettaa”, Noonan selittää. ”Jos voin saada yhden henkilön olemaan samassa paikassa, jossa olin kaksi vuotta sitten, olen tehnyt työni.”

Hän vaeltaa keskimäärin 11 mailia päivässä, mutta aloittaa pienestä ja lisää kilometrimäärää kehonsa sopeutuessa. Hän toimittaa myös ruokaa eri pudotusalueille polun varrella.

Noonan tietää, että tulee olemaan vaikeita päiviä ja kilometrejä, ja toisinaan hän saattaa haluta lopettaa. Mutta hän sanoo, että silloin hän muistaa oman viestinsä: älä koskaan anna periksi ja muista elämäsi ihmisiä, jotka välittävät sinusta niin paljon.

“Päivinä, jolloin sataa, kun kengät ovat märät, kehosi on märkä, olet väsynyt, olet kylmä, yleensä elämässä ei koskaan anna periksi”, Noonan sanoo, “koska siellä on joku, joka välittää ja minä olen yksi heistä.”

Noonan on saanut paljon apua Milfordin Roads, Rivers and Trailsin ihmisiltä. Varsinkin yrityksen omistaja Bryan Wolf, joka on myös vaeltanut Appalakkien polulla.

Noonan sanoo, että ilman hänen tietämystään ja neuvojaan hän olisi epäedullisessa asemassa.

Noonan julkaisee kuvia ja videoita sosiaalisen median tileilleen niin usein kuin aika ja signaali sallivat. Voit seurata tästä.

Näetkö tarinassamme kirjoitus- tai kielioppivirheen? Liitä mukaan otsikko kun teet Klikkaa tästä ilmoittamaan siitä.

Tekijänoikeus 2022 WXX. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment