NCAA:n ennusteet: Malli paljastaa yllättävät March Madness 2022 -turnausvalinnat

Vuoden 2022 NCAA-turnaussarja paljastettiin sunnuntaina, ja miljoonat fanit ovat tekemässä vuoden 2022 March Madness -valintansa. Viime kaudella kolme ykkössijaa pääsi neljänteen finaaliin. Tämän vuoden ykköset NCAA:n sarjassa 2022 ovat Gonzaga, Arizona, Baylor ja Kansas. Bulldogs and Bears pelasi kansallismestaruudesta vuosi sitten, joten molemmat joukkueet voivat olla suosittuja vaihtoehtoja mennä jälleen syvälle NCAA Tournament 2022 -sarjassa.

Kuitenkin kaikki neljä ykkössijaa ovat päässeet Final Fouriin vain kerran March Madnessin historiassa (2008), ja kaksinumeroinen siemen on ollut Final Fourissa kolmessa viimeisestä viidestä NCAA Tournament -turnauksen sarjasta, ja siitä on tullut äärimmäinen sarjaerä. Mitkä joukkueet ovat valmiita juoksemaan ja mitkä parhaat siemenet sinun tulisi jättää pois tehdessäsi vuoden 2022 NCAA-turnausennusteitasi? Ennen kuin teet vuoden 2022 March Madness -sarjan ennusteita, muista tarkistaa vuoden 2022 NCAA-turnaussarjat SportsLinen todistetusta tietokonemallista.

SportsLinen projektiomalli simuloi koko vuoden 2022 NCAA-turnauksen 10 000 kertaa. Se murskasi ehdottomasti March Madness -valintansa viime vuonna, päihittäen yli 92 prosenttia kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmessa turnauksessa. Malli naulasi myös mahtavat kolme joukkuetta viime vuonna Final Fourissa.

Hän osaa myös havaita järkyttyneen. Sama malli on tuottanut kiinnikkeitä, jotka ovat saaneet 17 ensimmäisen kierroksen häiriötä kaksinumeroisilla siemenillä. Se aiheutti myös valtavia häiriöitä viime turnauksessa, mukaan lukien Gonzagan ja Baylorin välisen mestaruusottelun ennustaminen ja Houstonin Keskilännen alueen voitto, vaikka Cougars ei ollut ykkönen.

Ei yksinkertaisesti ole mitään syytä luottaa onneen, kun on olemassa todistettua tekniikkaa, joka auttaa sinua hallitsemaan vuoden 2022 March Madness -valintojasi. Nyt, kun vuoden 2022 NCAA-haarukka on paljastettu, malli simuloi otteluita ja sen tulokset ovat näkyvissä. Voit nähdä sen vain SportsLinen kautta.

Kolme 2022 March Madness -sarjapeliä katsottavaksi

Yksi 2022 March Madness -ottelu, jota kannattaa pitää silmällä: Boise State vs. Memphis länsialueella. Molemmat joukkueet pääsivät mestaruusotteluun omissa konferenssiturnauksissaan, jolloin Boise State voitti San Diego Staten ja voitti Mountain Westin, kun taas Memphis hävisi Houstonille AAC-mestaruusottelussa. Molemmat joukkueet ovat myös päättämässä pitkiä poissaoloja NCAA-turnauksesta, sillä Boise State pääsee mukaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015, kun taas Memphis esiintyy ensimmäistä kertaa vuoden 2014 jälkeen.

Myös lännessä nro 5 Connecticut kohtaa nro 12 New Mexico Staten. Villanova pudotti Dan Hurleyn joukkueen Big East Tournamentissa lukemin 63-60, ja Hurley pyytää paljon kuuden pelaajan ydinkiertoa. Samaan aikaan Chris Jansin joukkue meni 10:een WAC Tournamentin mestaruusottelussa, joka voitti Abilene Christianin lauantaina. New Mexico State on jättänyt väliin NCAA-turnauksen vain kerran sen jälkeen, kun Jans on ottanut ohjelman haltuunsa.

Kolmas katsottava ottelu on myös West Regionalissa, kun Michiganin osavaltio on 7. sijalla 10. Davidson. Tom Izzo ja Bob McKillop ovat kaksi korkeakoulukoripallon menestyneimmistä valmentajista. Izzo on voittanut 665 voittoa ja osallistunut 24. NCAA-turnaukseen, kun taas McKillopilla on 634 voittoa ja hän esiintyy 10. NCAA-turnauksessa. Molemmat joukkueet voivat ampua hyvin, kun Davidson osui 38,8 prosenttia hänen kolmen pisteen yrityksistä (seitsemäs kansakunnan), kun taas Michigan State ampuu 37,8 prosenttia kaaren takaa (22.). Näet mallien valinnat näihin ja kaikkiin muihin peleihin täältä.

Kuinka tehdä 2022 NCAA:n ennusteita

Kuka voittaa jokaisen turnauksen ratkaisevan ottelun? Ja mitkä joukkueet tekevät yllättäviä juoksuja vuoden 2022 NCAA-turnaussarjan läpi? Koska malli on saavuttanut haarukoita häiritseviä häiriöitä, haluat nähdä, keitä hämmästyttäjiä se kutsuu tänä vuonna, ennen kuin lukitsee vuoden 2022 NCAA:n hakasulkuja.

Mikä sitten on optimaalinen NCAA Tournament 2022 -turnaus? Ja mitkä NCAA Tournament Cinderella -joukkueet järkyttävät korkeakoulukoripalloa? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, mitkä kaksinumeroiset siemenet voit palauttaa luottavaisin mielin, kaikki mallista, jota kutsutaan kaksinumeroisten siementen 17 häiriöksi.

Leave a Comment