NYC:n rokotevaltuutus pelasti ihmishenkiä, tohtori Dave Chokshi sanoo

V: Meidän on aina löydettävä tasapaino. Toisaalta on edelleen välttämätöntä ottaa Covid erittäin vakavasti. Tämä Covid-aalto saattaa olla hiipumassa, mutta se ei tarkoita, että pandemia on päättymässä. Joten meidän on varmistettava, että emme heitä vauvaa ulos kylpyveden mukana, jotta säilytetään asiat, jotka ovat auttaneet meitä suojelemaan, erityisesti ne toimeksiannot, joihin olet viitannut ja joita New York City on johtanut. kansakunta: julkisen sektorin mandaatissa sekä yksityisen sektorin mandaatissa.

Toisaalta meidän on tunnustettava, että asiat ovat muuttuneet todellisella tavalla. Lähetystasomme on alhaisempi kuin se on ollut moneen kuukauteen, ja se on alle sen kynnyksen, jonka CDC piti aiemmin merkittävän ja kohtalaisen leviämisen välisenä rajana. Nämä ovat siis todellisia voittoja. Ja kun laitamme kaiken yhteen, meidän on tunnustettava, että ihmiset ovat ottamassa vastaan ​​pandemian uutta vaihetta. Ja meidän vastuullamme on varmistaa, että jatkamme ihmisten suojelemista, vaikka ymmärrämme, että ihmiset tekevät asioita eri tavalla, koska kokonaisriski on pienempi.

K: Kuulostaa siltä, ​​että pormestari Eric Adams on erittäin avoin Covid-19-rokotusvaatimukseen syyskuussa julkisten koululaisten ja joidenkin valitut virkamiehet ovat vaatineet sitä. Luuletko, että pormestarin pitäisi harkita sitä?

V: Kyllä, se ansaitsee varmasti vakavan harkinnan. Se on tehtävä järjestelmällisesti ja harkiten tavalla, joka tunnustaa, että niin monien vanhempien ja perheiden on edelleen keskusteltava ihmisten kanssa, joihin he luottavat, olipa kyseessä lastenlääkäreitä tai muita, päästäkseen paikkaan, jossa he tuntevat olonsa mukavammaksi rokottaa. lapsi. Mutta lasten rokotuksen edut ovat yksiselitteiset. Meillä on rokotevaatimukset niin moniin muihin lasten rokotuksiin.

K: Jotkut vammaiset tai immuunipuutteiset ihmiset tuntevat jäävänsä jälkeen. Mitä sanoisit niille, joiden mielestä tilanne ei ole vielä palannut normaaliksi?

V: No, ymmärrän ja tunnen myötätuntoa. Tämä on asia, jonka olen kuullut myös monilta omista potilaistani. Että tuntuu, että muu maailma siirtyy tavallaan eteenpäin, vaikka heidän riskinsä on edelleen todellinen. Ja tämä on asia, jota meidän on korostettava osana keskusteluamme ja kyettävä puhumaan vivahteista, että jokaisen riskitaso on erilainen.

Tästä näkökulmasta katsottuna se tarkoittaa, että koko yhteiskunnan on viihdyttävä esimerkiksi ihmisten kanssa, jotka jatkavat maskien käyttöä, vaikka ne olisivat vapaaehtoisia. Ja sitten politiikan tai hallituksen näkökulmasta meidän on keskitettävä vammaiset, immuunipuutteiset ihmiset, ihmiset, joilla on suurempi riski useista muista syistä, mukaan lukien syrjäytyminen, ja varmistettava, että politiikkamme vastaavat heidän kokemaansa. .

K: Mitä sinulle tapahtuu seuraavaksi?

V: Aion hoitaa joitain asioita, jotka ovat minulle rakkaimpia ja joihin minulla ei ole viimeisen kahden vuoden aikana ollut niin paljon aikaa kuin olisin halunnut. Joten esimerkiksi nouto- ja palautusmatkat ja kenttämatkat pienen tyttäreni kanssa, ja minulla on muutama sata illallista, jotka olen velkaa ja joudun kokkaamaan vaimolleni, koska hän on tukenut minua tämän toimikauden aikana. Jatkan myös potilaideni hoitamista Bellevuen sairaalassa ja teen myös kirjoittamista ja opettamista.

Leave a Comment