OSHA mainitsee “vakavan” työpaikan terveysaltistuksen Pittsfieldin roskienpolttolaitoksessa | Berkshiresin keskustaCommunity Eco Power (kopio)

Liittovaltion työturvallisuus- ja työterveyshallinto on viitannut yhteisön Eco Poweriin Pittsfieldissä, koska se on rikkonut työterveysongelmia koskien testejä, joiden mukaan työntekijät olivat alttiina kadmiumille, lyijylle ja epäorgaaniselle arseenille. 5,8 hehtaarin Hubbard Avenuen tehtaan omistajat haastavat 26 107 dollarin sakkoja.PITTSFIELD – Pittsfieldin jätteenkäsittelylaitoksen työntekijät ovat vaarassa hengittää arseenia, kadmiumia ja lyijyä sisältävää savua, liittovaltion hallituksen mukaan havainto vahvistaa muita konkurssiin menneen tehtaan vaaroja.

Liittovaltion työturvallisuus- ja työterveyshallinto on määrännyt Pittsfieldin Community Eco Power LLC:n vastaamaan helmikuun 4. päivään mennessä rikkomuksiinsa. 15 Hubbard Avenuen tehdasta vastaan, kun se määräsi 26 107 dollaria sakkoja.

Viime kesäkuussa konkurssisuojaa hakenut yritys kiistää sakot. Samaan aikaan kirjeenvaihto osoittaa, että se neuvottelee ympäristöongelmista osavaltion ympäristönsuojeluministeriön kanssa Yhdysvaltain konkurssituomioistuimen tietojen mukaan.

Kaksi entistä tehtaan työntekijää kertovat The Eaglelle, että sen jälkeen, kun Community Eco Power osti laitoksen vuonna 2019, sen ylin johtaja ei toistuvasti onnistunut ylläpitämään laitosta asianmukaisesti ja suojelemaan työntekijöitä ja ympäröivää aluetta vaarallisilta päästöiltä. Voimalaitos käyttää roskaa polttoaineena sähkön ja höyryn tuottamiseen, jotka molemmat se myy.

“Se on myrkyllisin ympäristö, jonka olen koskaan kokenut”, yksi työntekijöistä sanoi. “Se on epäterveellistä. Siellä on tarpeeksi vaikea työskennellä lämpötilojen kanssa.”

Työntekijät sanoivat, että heidän oli allekirjoitettava salassapitosopimukset ja he puhuivat nimettömänä.

Osavaltion DEP asensi näytöt tehdasrakennukseen saatuaan videotodisteita sopimattomista savunpäästöistä 9. heinäkuuta 2021. The Eaglen hankkimissa videoissa näkyy savua, joka kumpuaa laitoksen alueella sijaitsevasta rakenteesta Hubbard Avenuen itäpuolella noin 300 metrin päässä Wendyn ravintola. Pilvet nousevat rakennuksesta, eivät savupiipuista.

Entiset työntekijät sanoivat, että videolle tallennetut päästöt näyttävät johtuneen siitä, että laitoksen polttojärjestelmästä ei saatu kunnolla poistettua niin sanottua “lentotuhkaa”. Tämä tuhka muistuttaa ruskeaa hiekkaa ja on sivutuote jätteestä energiaksi. Se poistetaan tavallisesti ja viedään kaatopaikalle, kun se on jäähtynyt tarpeeksi, jotta se voidaan siirtää kontteihin.

Tässä tapauksessa työntekijöiden mukaan uskotaan, että tuhka siirrettiin ennen kuin se oli jäähtynyt kunnolla sammutuksen aikana, mikä johti säiliöpussin palamiseen, kun tuhka työnnettiin tyhjiöprosessin läpi, mikä johti päästöihin ilmakehään.

“He sylkivät sen ilmaan kuin 60 jalkaa”, työntekijä sanoi. Yhden työntekijän mukaan DEP:lle tehty raportti johti viraston lähettämään hätävalvontaryhmän.

“Johto oli täysin huolimaton”, työntekijä sanoi. “Tämä kaikki johtuu huonosta hallinnosta.”

“Sinä puhallat [out] kadmiumia ja lyijyä”, toinen työntekijä sanoi.

Sunnuntaina The Eagle lähetti sähköpostia tehtaan toimitusjohtajalle Richard Fishille sekä sen ympäristöpäällikölle, joka halusi kommentoida yhtiön ympäristöasioiden käsittelyä. Vastausta ei saatu.Uuden omistajan tavoite Pittsfieldin jäteenergialaitokselle: laajentaa sen

Community Eco Power LLC, Black Mountain, NC, haki viime kesäkuussa konkurssisuojaa ja toivoo myyvänsä Pittsfieldin jätteestä energiaa käyttävän laitoksensa yritykselle, joka poistaisi laitoksen käytöstä ja käyttäisi maata jätteensiirtoasemana. Osavaltion ympäristönsuojeluministeriö on neuvotellut Eco Powerin kanssa päästöihin liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.
DEP keräsi myöhemmin ilmanäytteitä tehtaan katolta lahden ovien ja tuuletusaukkojen läheltä, analysoi ne ja luovutti sitten tulokset OSHA:lle. Tämä virasto teki viime kuussa kahdeksan rikkomusta, jotka se luokiteltiin “vakavaksi”. Sen lisäksi, että virasto mainitsi työpaikan altistumisen lyijylle, kadmiumille ja epäorgaaniselle arseenille, virasto moitti Eco Poweria siitä, ettei se kommunikoi työntekijöiden kanssa kunnolla vaaroista.

Eva V. Tor, DEP:n ilmatoimiston apulaisaluejohtaja, DEP sijoitti erikseen monitorit tehtaan tontin reunaan aidan viereen arvioidakseen myrkyllisten aineiden laajempaa vapautumista naapuruston “ilmaan”. & Jäte.

Tammikuussa Berkshire Environmental Action Teamille (BEAT) lähettämässään sähköpostissa Tor sanoi, että DEP:n loka- ja marraskuussa havaitsemat päästöt videolle tallennetun heinäkuun tapauksen jälkeen olivat ”hajapäästöjä”, joita hän luonnehti vuodoiksi. laitosta on yritetty korjata.”

Päästöt katsotaan “hajautuneiksi”, koska kaikki palamisesta syntyvät kaasut on tarkoitus ohjata ilmansaastelaitteiden läpi prosessiin perehtyneiden ihmisten mukaan ja ylös laitoksen pinosta.

Sitä edellyttää laitoksen DEP-lupa, jossa vaaditaan saasteiden talteenottoa ja piippuun tulevien kaasujen valvontaa luvan mukaisesti. Lokakuusta lähtien pinopäästöt olivat vaatimusten mukaisia, Tor sanoi tammikuun sähköpostissaan.

Laitoksen huoltotyöt sisälsivät polttojärjestelmän tiivisteiden ja aukkojen korjauksia sekä savukaasuja kuljettavien kanavien paikat.

ulkopuolista apua

The Eaglen tarkastamat hakemukset Yhdysvaltain konkurssituomioistuimessa osoittavat, että yritys haki lupaa palkata kalifornialaisen Deltaway Energy International Inc.:n auttamaan sitä ratkaisemaan päästöongelmat. Peter M. Kendrigan, yhtiön toimitusjohtaja, sanoi tuomioistuimelle lähetetyssä kirjeessä, että tämä yritys auttaisi Eco Poweria ratkaisemaan DEP:n kanssa ongelmia “savun vähentämiseksi”.

Konkurssihakemus ei estä omistajaa käyttämästä jätelaitosta Pittsfieldissä

Tammikuussa BEATille lähettämässään sähköpostissa Tor sanoi, että laitos oli edistynyt “hajapäästöjen” vähentämisessä. Suurimmat päästöt havaittiin lokakuussa.

BEATin toiminnanjohtaja Jane Winn sanoi, ettei hän ole vielä saanut havaintoja DEP:n ilmanäytteenotosta yhtiön aidan varrella.

“Se menee ilmaan. Heidän pitäisi olla huolissaan”, hän sanoi viitaten DEP:n päätökseen testata kiinteistön reunalla. ”Lyijy on ongelma kaikilla tasoilla. Jos lyijy oli ilmassa, se oli varmasti pudonnut maahan. Mitään niistä ei pitänyt olla siellä.”

Lyhyellä aikavälillä korkean kadmiumpitoisuuden hengittäminen voi aiheuttaa flunssan kaltaisia ​​oireita ja vaurioittaa keuhkoja, OSHA:n terveysvaroitus toteaa.

Epäorgaanisen arseenin hengittäminen voi aiheuttaa keuhkosyöpää ja ärsyttää ihoa OSHA:n mukaan. Virasto kutsuu lyijyä “voimakkaaksi, systeemiseksi myrkkyksi”. DEP-tarkkailu 16. lokakuuta ja 5., 11. ja 18. marraskuuta havaitsi myös elohopean, kromin, koboltin, nikkelin, seleenin ja mangaanin päästöjä.

Winn sanoi, että 500 Hubbard Avenuen saastumisen laajuuden määrittämiseksi pitäisi tehdä testejä. kiinteistön ennen ehdotettua myyntiä Casella Waste Management of Massachusettsille. “Siihen on puututtava ennen kuin kukaan muu käyttää sivustoa”, Winn sanoi, “nähdäkseen saastumisen tasot. Tämä sivusto on korjattava.”

DEP:tä konkurssimenettelyssä edustaa oikeuskansleri. Tämän valvonnan tarkoituksena on “varmistaa, että laitos täyttää vaatimukset ja että hajapäästöt loppuvat”, Torin mukaan. Hän sanoi, että DEP jatkaa arvioimista, täyttääkö laitos ilmanlaatustandardit.

Kuten äskettäin ilmoitettiin, Eco Power hakee konkurssituomioistuimelta lupaa myydä kiinteistön Casellalle miljoonalla dollarilla. Ostaja poistaisi jätevoimalan käytöstä ja käyttäisi paikkaa siirtoasemana, joka kuljettaisi jätteet kaukaisille kaatopaikoille. Laitoksen lupa antaa mahdollisuuden polttaa 84 000 tonnia jätettä vuodessa, mikä tarkoittaa noin 240 tonnia päivässä. Vain noin viidesosa tästä polttoaineesta on peräisin Eco Powerin sopimuksesta Pittsfieldin kaupungin kanssa. Loput kuljetetaan muista lähteistä.

Jos Pittsfieldin jätteenpolttolaitoksen myynti menee läpi, se sulkeutuu, mikä saattaa tarkoittaa, että maksat enemmän roskien hävittämisestä

Pittsfieldin pormestari Linda Tyer tapasi viime viikon lopulla kaupungin viranomaisten kanssa keskustellakseen vireillä olevasta myynnistä ja sen vaikutuksista siihen, miten kaupunki hävittää jätteensä. Konkurssihakemuksen jättöhetkellä Tyerille kerrottiin, että yhtiö pyrki vain järjestämään velkansa uudelleen, ei jättämään liiketoimintaa.

Vuonna 2016 laitoksen entinen omistaja, Covanta Energy Corp., sanoi, että se suljetaan vuonna 2017 korkeiden ylläpitokustannusten vuoksi. Kaupunki suostui ohjaamaan 562 000 dollaria Pittsfield Economic Development Authorityn varoja laitokseen päivityksiä varten, mikä lykkää sulkemista. Covanta myi tehtaan Eco Powerille vuonna 2019.

Elokuussa Pittsfield teki uuden kolmivuotisen sopimuksen Eco Powerin kanssa, minkä jälkeen sen konkurssimenettely oli kaksi kuukautta. Tyer sanoi, että sopimukseen sisältyi määräys, jonka mukaan Eco Powerin on ilmoitettava kaupungille vuoden irtisanomisajalla, jos sen palvelu päättyy.

“Ja nyt tässä ollaan”, Tyer sanoi mahdollisen sulkemisen lähestyessä, toimenpiteen, jonka odotetaan lisäävän kaupungin roskien hävityskustannuksia. ”Tällaiset tilat ovat menneisyyttä. Ympäristön kannalta tämä on parempi pitkällä aikavälillä.

.

Leave a Comment