Paremman Amerikan rakentamiseksi varmista, että kaikki terveydenhuoltoa tarvitsevat voivat saada sen

Viisi vuotta sitten kävelin lääkärin vastaanotolle närästävän yskän kanssa ja kävelin ulos vaiheen 4 syöpädiagnoosin kanssa. Ihmisen vastaus tähän uutiseen on “miten selviän tästä?” Mutta liian monille amerikkalaisille kysymys on “miten voin maksaa tästä?”

Olin onnekas. Pienyrityksen omistajana vakuutukseni on ollut Affordable Care Act -lain kautta vuodesta 2014 lähtien – heti kun olen voinut rekisteröityä. Ennen sitä minulla oli romuvakuutus. Jos minulla olisi vielä roskavakuutus, kun syöpäni todettiin, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että tänään olisin konkurssissa tai kuollut.

TULEE AAMUN OTSIKOINTIIN TOIMITUKSESSA

Olen kaksinkertaisesti onnekas, että minulla on ollut varaa ACA-sairausvakuutukseeni – vaikka en ollut oikeutettu saamaan taloudellista apua. Liian monilla meistä ei ole vakuutettu, joten vuosi sitten kongressin demokraatit hyväksyivät American Rescue Planin tehdäkseen terveyssuunnitelmista edullisempia kuin koskaan. Miljoonat amerikkalaiset ovat saaneet kattavuutta, jota he eivät muuten olisi voineet ostaa, ja lukemattomat amerikkalaiset liittyvät minun kaltaisteni syövästä selviytyneiden joukkoon. Mutta aika on loppumassa tuon taloudellisen avun uusimiseen.

Presidentti Joe Bidenin puheessa unionin tilasta hän esitti uuden Building a Better America -suunnitelman kotimaisen infrastruktuurimme ja huolehtivan taloutemme jälleenrakentamiseksi. Hän leikkaa reseptilääkkeiden, erityisesti insuliinin, kustannuksia. Hän ehdotti tämän tekemistä antamalla Medicarelle mahdollisuuden neuvotella alempia reseptilääkkeiden hintoja, kuten VA jo tekee.

Biden vaati sairausvakuutustukien pidentämistä, jotta useammalla amerikkalaisella on edelleen varaa terveydenhuoltoon: “Amerikkalainen pelastussuunnitelma auttaa miljoonia Affordable Care Act -lain mukaisia ​​perheitä säästämään 2 400 dollaria vuodessa terveydenhuoltomaksuissa. Kurotaan kattavuusvaje ja tehdään näistä säästöistä pysyviä.

Hän vaati myös Medicaidin kattavuusvajeen sulkemista. Työssäkäyvillä amerikkalaisilla, joiden sairausvakuutus ei ole maksettu osavaltioissa, jotka kieltäytyivät laajentamasta Medicaidia, olisi silloin varaa hoitoon.

Kello tikittää ja meidän on siirryttävä sanojen ulkopuolelle.

Biden pyysi kongressia turvaamaan terveydenhuollon amerikkalaisille veteraaneille, jotka ovat altistuneet myrkyille palveluksensa aikana, mukaan lukien myrkyt, jotka vuotivat palokuopasta Irakissa ja Afganistanissa: “Pyydän myös kongressia hyväksymään lain varmistaakseen, että veteraanit, jotka ovat tuhoutuneet myrkyllisille altistuksille Irak ja Afganistan saavat vihdoin ansaitsemansa edut ja kattavan terveydenhuollon.

Parlamentti on nyt hyväksynyt tämän molemminpuolisen lain, ja se siirtyy senaattiin.

Hän vaati terveydenhuollon saatavuuden turvaamista, mukaan lukien lisääntymisterveyshuolto ja naisen oikeus valita abortti. Hän esitti myös uuden vision kansallisen mielenterveyskriisin ratkaisemiseksi, mukaan lukien rahoituksen ja vakuutusturvan pariteetti mielen ja kehon terveydenhuollon välillä.

Ja lopuksi, Biden uudisti Cancer Moonshot -strategiaansa: “Lopetetaan syöpä sellaisena kuin sen tunnemme… Tavoitteemme on leikata syöpäkuolleisuutta vähintään 50 prosentilla seuraavien 25 vuoden aikana, ja uskon, että voimme tehdä sen paremmin , muuttaa enemmän syöpiä kuolemantuomioista hoidettaviksi sairauksiksi.”

Minulle paremman Amerikan rakentaminen tarkoittaa asumista maassa, jossa jokainen terveydenhuoltoa tarvitseva voi saada sen – riippumatta siitä, missä he asuvat, miltä he näyttävät tai kuinka paljon he tienaavat. Meidän on aloitettava uusimalla sairausvakuutusverotuki pienyritysten työntekijöille, itsenäisille ammatinharjoittajille, henkilöille, jotka eivät saa sairausvakuutusta työnsä kautta ja paljon muuta. Meidän on laajennettava sairausvakuutus Medicaidin kautta miljoonille työväenluokan amerikkalaisille osavaltioissa, kuten Floridassa, Georgiassa ja Texasissa, joissa republikaanien lainsäätäjät kieltäytyvät toimimasta konservatiivisesti. Alennamme reseptilääkkeiden kustannuksia, mukaan lukien rajoitamme hengenpelastuslääkkeiden, kuten insuliinin, kustannuksia.

Amerikassa liittovaltiomme on vahva. Mutta kello tikittää ja meidän on siirryttävä sanojen ulkopuolelle. Meidän on saatava lainsäädäntö hyväksytty ja toimeenpanomääräykset allekirjoitettu tänään, kun jatkamme työtä kohti maailmaa, jossa jokainen amerikkalainen voi saada tarvitsemansa terveydenhuollon.

Elämä riippuu siitä.

Leave a Comment