Robert, White Sox etsivät terveyttä, pidempään kauden jälkeen

Kuten kaikki muutkin lyhyempiä kevätharjoituksia käsittelevät joukkueet, Chicago White Sox yrittää valmistaa pelaajia kauteen pitäen samalla tarkasti silmällä heidän kuntoaan.

Mutta varmasti kuulostaa siltä, ​​että keskuskenttäpelaaja Luis Robert on valmis lähtemään.

“He juoksivat mukavaa vauhtia, mutta eivät ylijännitystä”, manageri Tony La Russa sanoi sunnuntaina, kun useampi pelaaja ilmoitti leiriytyvänsä Camelback Ranchille. “Valmentajat katsoivat Robertia ja sanoivat hänelle: “Sinun pitäisi mennä melko helposti.” Hän sanoi: “Se oli helppoa.” Hän on kaunis.”

24-vuotias Robert seurasi vahvaa tulokaskautta vuonna 2020 – 11 kotia 56 pelissä ja kultahansikas keskikentällä – viime vuonna vielä paremmalla kaudella huolimatta siitä, että hän oli poissa kolme kuukautta repeytyneen lonkan koukistajan takia.

Palattuaan loukkaantumisestaan ​​Robert osui 0,350:een 12 kotipelillä ja 35 RBI:llä runkosarjan viimeisissä 43 pelissä. Sitten hän löi 0,467 (7 15:stä) joukkueen divisioonasarjan tappion aikana Houston Astrosille.

Edes työsulku ei hidastanut häntä.

“Olin jo valmis kevään harjoituksiin”, Robert sanoi tulkin kautta. ”Vain odottaminen ja yrittäminen valmiina oli haastavaa, mutta on hyvä palata.

“Voin hyvin. Olen terve.”

Chicago voitti AL Centralin mestaruuden viime vuonna huolimatta siitä, että se pelasi ilman Robertia ja toista ulkokenttäpelaajaa Eloy Jiméneziä suuren osan kaudesta. Jiménez repesi vasemman rintajänteensä viime maaliskuussa. Hän sijoittui 10 kotiottelulla ja 37 RBI:llä 55 pelissä.

“Et todellakaan voi hallita vammoja, näitä asioita tapahtuu”, Robert sanoi.

Kahden pudotuspeliesiintymisen jälkeen – ensimmäistä kertaa White Sox on päässyt jatkokaudelle peräkkäisinä kausina – franchising etsii edelleen ensimmäistä kauden jälkeistä sarjavoittoaan vuoden 2005 World Seriesin jälkeen.

“Uskon, että olemme vieläkin innostuneempia kuin viime vuonna”, Robert sanoi. “Tavoitteemme tälle vuodelle on hyvin selvä, vain voittaa ja meidän on tehtävä lujasti töitä.”

La Russa sanoi sunnuntaina, että yksi 99 päivän työsulun vaikeimmista osista oli kommunikointi pelaajiensa kanssa.

“Puhuin muiden managerien ja valmentajien kanssa”, La Russa sanoi. “Olet stressaantunut, koska sinun pitäisi pystyä kysymään heiltä: “Missä olet kipeä?” kun aloitat. Mutta se on okei, koska olemme kaikki saman asian edessä.

“Uskon niitä (terveydestä), mutta sinun täytyy nähdä se täällä. Jokainen valmentaja arvioi, saimme heidän sanoihinsa perustuvan odotuksen heidän ehdoistaan. On pari kaveria, joita aiomme hidastaa sen perusteella, mitä olemme nähneet.”

___

Lisää AP MLB -kattavuutta: https://apnews.com/hub/MLB ja https://twitter.com/AP_Sports

.

Leave a Comment