Ropes & Grayn terveydenhuollon käytäntö kasvaa David Aultin saapuessa

Käytännöt: terveydenhuolto, biotieteet, säännösten täytäntöönpano ja siviilioikeudenkäynnit, hallittu hoito

Ropes & Grayn markkinoiden johtava terveydenhuollon käytäntö on jälleen kasvussa David Aault neuvonantajana Washington DC:ssä David liittyy maan parhaiden terveydenhuollon asianajajien joukkoon, joka toimii terveydenhuollon asiakkaiden liikeneuvonantajina kaikissa sopimus-, sääntely-, vaatimustenmukaisuus-, hallinto-, riita- ja täytäntöönpanokysymyksissä.

David, joka on aiemmin työskennellyt asianajajana Centers for Medicare & Medicaid Servicesissä (CMS) ja johtajana Center for Medicare and Medicaid Innovationissa (CMMI), vertaa sisäpiiriläisten ymmärrystä näistä organisaatioista kaupallisella lähestymistavalla asiakkaidensa neuvonnassa. .

Hän neuvoo monimutkaisia ​​terveydenhuoltojärjestelmiä, terveydenhuollon tarjoajia ja maksajia sairausvakuutuksen sääntelyyn, sopimuksiin, vaatimustenmukaisuuteen ja riita-asioihin liittyvissä asioissa. Hän myös neuvoo asiakkaita valtion sairausvakuutusmallien ja -säännösten analyyttisista perusteista, näitä järjestelmiä kehittävien sääntelyelinten sisäisestä toiminnasta sekä sairausvakuutuksen sidosryhmien kohtaamista vaatimustenmukaisuushaasteista ja oikeudenkäyntiriskeistä.

“Davidin syvä ymmärrys CMS-maksumallien koko elinkaaresta täydentää johtavaa sääntely- ja korvausasioihin keskittyvää käytäntöämme”, sanoi Deborah Gersh, Ropes & Grayn terveydenhuollon käytännön kumppani ja puheenjohtaja. “Jatkamme monimutkaisissa maksumalleissa neuvovan tiimin kasvattamista, varsinkin kun arvopohjainen hoito jatkaa nousuaan keskeisenä taloudellisena tekijänä.”

Saavutuksistaan ​​​​David toimi useissa tehtävissä Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriössä. Se sisälsi toimimisen CMS:n johtavana neuvonantajana ensivaikutelmatapauksissa liittovaltion tuomioistuimissa, mukaan lukien Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa. Hän riitautti lukuisia Affordable Care Act -tapauksia, jotka haastoivat innovatiivisia aloitteita hoidon maksamisesta ja toimittamisesta. Hän toimi Special Assistant US Attorneyna Yhdysvaltain piirioikeudessa Columbian piirissä.

Davidista tuli Senior Advisor CMMI:ssä, joka neuvoi maksu- ja toimitusmalleissa sekä arvopohjaiseen hoitoon vaikuttavissa aloitteissa. David toimi myös CMMI:n rahoitusriskien osaston johtajana. Hän kehitti useita uusia maksumalleja Medicare-ohjelmassa.

“Ropes & Gray on menestyksekkäästi neuvonut suuria terveydenhuollon asiakkaita kriittisissä strategisissa, toiminnallisissa, monimutkaisissa sääntely- ja arvopohjaisissa hoitoasioissa auttaakseen heitä kasvamaan ja menestymään”, David sanoi. “En voisi liittyä parempaan joukkueeseen.”

Leave a Comment