Sooners 2. Athlon Sportsin kevään teholuokissa

Oklahoma Sooners kohtaa luultavasti eniten siirtymäkauden kaudelle 2022 tulevassa konferenssissa. Totta kai, siirtymistä ja vaihtuvuutta tapahtuu jossain määrin jokaisessa joukkueessa, Sooners kohtasivat muutoksia ohjelman tärkeimmissä paikoissa.

Ne ovat yksi kolmesta koulusta, jotka tuovat uusia päävalmentajia TCU:n ja Texas Techin ohella. Oklahoma on ainoa koulu, jolla on vaihtuvuutta pelinrakentajan asemassa sekä päävalmentajana.

Sooners toi kiistatta parhaan puolustuskoordinaattorin korkeakoulujalkapalloon viime vuosikymmenen aikana ja ehkä parhaan valmentajan, joka ei ole koskaan ollut päävalmentaja johtamaan ohjelmaa tulevaisuuteen. He ratkaisivat pelinrakentajan ongelman ottamalla mukaan yhden siirtoportaalin parhaista nimistä, Dillon Gabrielin.

Vaikka Brent Venablesin puolustuskyky puhuu puolestaan, pallon toisella puolella menetettyjen pelaajien määrä luo kysymyksiä, joihin on vastattava tänä keväänä. Mutta koska heillä on siivillä odottava lahjakkuus, ei ehkä ole niin paljon pudotuksia, joissa he menettivät aloittajia kuin voisi luulla.

Mutta kansalliset analyytikot ovat huolissaan Oklahoman kyvystä hypätä takaisin kiistaan ​​siirtymä ja puolustusalan liikevaihto. Athlon Sports julkaisi kevään pallovoimasijoituksensa ja Oklahoma Sooners on toisella sijalla puolustavan Big 12 -mestari Baylor Bearsin takana.

Teoksessa, joka on loistava erittely siitä, mitä kannattaa katsoa tänä keväänä jokaisen konferenssin joukkueen kanssa, Athlon Sportsin kirjoittaja Steve Lassan viittasi uuteen rikokseen ja puolustukseen menetettyjen aloittajien määrään, mitä kannattaa katsoa Oklahoma Soonersille.

Tämä kevät on siirtymävaiheessa. Soonersilla on uusi soittaja Jeff Lebbyssä, mutta pelinrakentaja Dillon Gabriel on jo perehtynyt järjestelmään Lebbyn kanssa UCF:ssä. Yleisen siirtymän lisäksi Oklahoman on vahvistettava hyökkäyslinjaansa ja täytettävä aseet vastaanottimeen.

Uusi valmentaja Brent Venables oli kiistatta maan paras puolustuskoordinaattori Clemsonissa, ja hänen vaikutuksensa pitäisi tuntua heti. Sooners palauttaa vain neljä aloittajaa puolustukseen, mutta vahva siirtoluokka auttaa heti. –Lassan, Athlon Sports

Athlon Sportsin mukaan Big 12 sijoittuu näin, ja odotamme innolla tämän kevään katsomista.

1

Baylorin karhut

4. joulukuuta 2021; Arlington, TX, USA; Baylor Bearsin juoksija Abram Smith (7) torjuu Oklahoma State Cowboysin puolustava taklauksen Israel Antwinea (95) Big 12 Conferencen mestaruusottelun ensimmäisellä puoliskolla AT&T Stadiumilla. Kevin Jairaj-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Pystyykö Baylor Bears luomaan hyökkäyksensä uudelleen, kun Abram Smith on matkalla NFL:ään?

2

Oklahoma Sooners

24. lokakuuta 2020; Fort Worth, TX, USA; Oklahoma Soonersin laitahyökkääjä Marvin Mims (17) nappaa syötön ja tekee touchdownin TCU Horned Frogsin kulmapuolustajan Kee’yon Stewartin (2) ohi toisella puoliajalla Amon G. Carter -stadionilla. Kevin Jairaj-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Kuinka nopeasti rikos synkronoituu ja onko Marvin Mims enemmän mukana?

3

Oklahoma State Cowboys

16. lokakuuta 2021; Austin, TX, USA; Oklahoma State Cowboysin pelinrakentaja Spencer Sanders (3) juoksee maalialueelle maaliin toisella puoliajalla Texas Longhornsia vastaan ​​Darrell K Royal-Texas Memorial -stadionilla. Scott Wachter-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Pystyykö Spencer Sanders rakentamaan kauden huikean lopputuloksen, joka näki hänet erinomaisen pelin Notre Damea vastaan ​​munittuaan munan Bayloria vastaan?

4

Texas Longhorns

2. lokakuuta 2021; Fort Worth, TX, USA; Texas Longhornsin juoksija Bijan Robinson (5) juoksee touchdowniin TCU Horned Frogsin kulmapuolustajan Tre’Vius Hodges-Tomlinsonin (1) ohi ensimmäisen neljänneksen aikana Amon G. Carter -stadionilla. Kevin Jairaj-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Pystyykö Texasin puolustus ottamaan askeleen eteenpäin auttaakseen hyökkäystä vuonna 2022?

5

Kansas State Wildcats

Scott Sewell-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Voiko Adrian Martinez oppia suojelemaan jalkapalloa?

6

Iowan osavaltion syklonit

29. joulukuuta 2021; Orlando, Florida, USA; Iowa State Cyclones -laajavastaanotin Xavier Hutchinson (8) reagoi Clemson Tigersiä vastaan ​​Camping World Stadiumilla vuoden 2021 Cheez-It Bowlin ensimmäisen puoliskon aikana. Jasen Vinlove-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Miten Iowan osavaltio korvaa Breece Hallin, Charlie Kolarin ja Brock Purdyn tuotannon?

7

TCU sarvilliset sammakot

11. syyskuuta 2021; Fort Worth, TX, USA; TCU Horned Frogs -pelinrakentaja Max Duggan (15) sukeltaa maalialueelle, jotta hän pääsee maaliin California Golden Bearsia vastaan ​​pelin toisella puoliskolla Amon G. Carter -stadionilla. Jerome Miron-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Pääseekö Max Duggan tai Chandler Morris kevätpallosta johtoon pelinrakentajakilpailussaan?

8

Texas Tech Red Raiders

Kuva: John E. Moore III/Getty Images

Mitä katsomme tänä keväänä:

Pystyykö Donovan Smith rakentamaan kauden 2021 huikeaa maaliaan ja pysymään pelinrakentajan töissä?

9

Länsi-Virginia vuorikiipeilijät

20. marraskuuta 2021; Morgantown, Länsi-Virginia, Yhdysvallat; Länsi-Virginia Mountaineersin laaja vastaanotin Winston Wright Jr. (1) nappaa syötön toisella neljänneksellä Texas Longhornsia vastaan ​​Mountaineer Fieldillä Milan Puskar -stadionilla. Ben Queen-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Voisiko Mountaineers olla tämän vuoden Big 12 -joukkue, joka yllättää puolustuskykyistään?

10

Kansas Jayhawks

23. lokakuuta 2021; Lawrence, Kansas, USA; Kansas Jayhawksin päävalmentaja Lance Leipold johtaa joukkueen kentälle ennen ottelua Oklahoma Soonersia vastaan ​​David Booth Kansas Memorial Stadiumilla. Jay Biggerstaff-USA TODAY Urheilu

Mitä katsomme tänä keväänä:

Tuoko Kansasin suhteellinen menestys vuonna 2021 uutta energiaa Jayhawksin jalkapalloon vuonna 2022?

.

Leave a Comment