Teini kouluttaa nuoria mielenterveydestä ja itsemurhien ehkäisystä

Marena Beale ylläpitää Reach 1 Teach 1 Love 1 -osastoa paikallisessa tapahtumassa jakaakseen tietoja voittoa tavoittelemattoman järjestön advocate-ohjelmasta./Marena Bealen luvalla

Tapaa Daily Point of Light -palkinnon saanut Marena Beale. Lue hänen tarinansa ja nimeä erinomainen vapaaehtoinen tai perhe valopisteeksi.

Marena Beale tietää omakohtaisesti, miltä tuntuu kamppailla oman mielenterveytesi kanssa, ja hän työskentelee väsymättä varmistaakseen, ettei kenelläkään muulla nuorilla ole koulutusta ja työkaluja omansa hoitamiseen. Vertaishallituksen puheenjohtajana Tavoita 1 Opeta 1 Rakasta 1 (R1T1L1), voittoa tavoittelematon järjestö, joka edistää tietoisuutta mielisairaudista ja itsemurhista, hän auttaa opettamaan kaiken ikäisille lapsille mielenterveyttä eri puolilla New Hampshirea.

Muutaman kerran kuukaudessa Marena matkustaa kouluihin pitämässä luokkahuoneissa opettavaisia ​​puheita mielenterveysaiheista itsemurhien ehkäisystä stressinhallintamekanismeihin. Vertaishallituksen puheenjohtajana Marena auttaa myös varainkeräysten suunnittelussa ja tapahtumien edistämisessä. Lukiolainen suunnittelee valmistuvansa opiskelevansa psykologiaa, jotta hän voi jonain päivänä ryhtyä lastenterapeutiksi ja jatkaa keskustelua nuorten mielenterveydestä.

Kuvaile vapaaehtoisrooliasi Reach 1 Teach 1 Love 1:ssä.

Reach 1 Teach 1 Love 1 on 501(c)(3) täällä New Hampshiressa. He puoltavat mielenterveystietoisuutta ja itsemurhien ehkäisyä. Sen perusti Holly Fenn, kun hän menetti poikansa itsemurhaan. Tällä hetkellä olen vertaishallituksen puheenjohtaja, mikä tarkoittaa, että johdan paljon voittoa tavoittelemattoman järjestön nuorisopuolta. Autan varainkeräysten suunnittelussa, edistän tapahtumia ja järjestän kuukausittaisia ​​kokouksiamme. Tällä hetkellä meillä on työn alla paljon erilaisia ​​projekteja, joita autan valvomaan. Se on superhieno kokemus.

Mikä inspiroi sinua osallistumaan tähän organisaatioon?

Minulla on henkilökohtaisesti ollut ylä- ja alamäkiä mielenterveyteni kanssa. Kun tajusin, että se oli mennyt yhtä pahaksi kuin se meni, huomasin yhden asian, että koulutuksesta oli todella puutetta. Jotain Reach 1:n tehtävää on mennä kouluihin ja varmistaa, että kouluissa on koulutusta, olipa siitä luokka tai jonkinlainen keskustelu. Se todella osui intohimoni. Tykkään nyt käydä kouluissa. Työskentelen paljon koulupiireissä, joita edustan Miss Kingstonin erinomaisena teininä Miss New Hampshire -ohjelmassa, ja myös kouluissa, joissa kävin tai käyn tällä hetkellä, ja varmistan, että niissä puhutaan mielenterveydestä.

Marena Beale toimii vertaishallituksen puheenjohtajana Reach 1 Teach 1 Love 1:ssä, voittoa tavoittelemattomassa järjestössä, joka edistää mielenterveyttä ja itsemurhatietoisuutta./Kohtavuus Marena Beale

Miksi R1T1L1:n viestin jakaminen ja erityisesti kouluympäristössä on niin tärkeää?

Mielestäni se on erittäin tärkeää varsinkin nyt nykyisessä COVID-19-tilanteessamme. Mielenterveys leimataan suuresti, ja minusta se on asia, josta pitää puhua yhtä usein kuin lääkärissä käymisestä. Menet lääkäriin aina, kun sinulla on kurkkukipu. Miksi ihmiset eivät voi mennä puhumaan jonkun kanssa tai käymään terapeutin luona aina, kun he tuntevat olonsa surullisiksi?

Kiinnostaako jokin R1T1L1:n tapahtumista tai ohjelmista sinua erityisesti?

Palatakseni vertaistukeohjelmaamme, korostamme joka kuukausi jonkun, joka on nuoremman puolella. He kertovat tarinansa siitä, mitä vastoinkäymisiä he ovat voineet, ja kuinka valoa tunnelin päässä näkyy ja se paranee. Kun ihmiset vierailevat verkkosivustollamme, he voivat nähdä nuo tarinat ja nähdä, että se paranee. Sinun on vain pysyttävä vahvana ja positiivisena.

Onko sinulla tulevia kumppanuuksia, ohjelmia tai tapahtumia, joista haluat ihmisten tietävän?

Saimme juuri päivämäärän toiselle wiffle palloturnauksellemme, joten pysy ajan tasalla minun sosiaalinen media, Tavoita 1:n sosiaalinen mediaja Nettisivu varmistaaksesi, että voit ilmoittautua ja muodostaa joukkueen. Olemme äskettäin puhuneet siitä, että voisimme tehdä jonkinlaisen asian, jossa haastattelemme ihmisiä joka viikko, jonkin tyyppisestä podcastista tai ohjelmasta, joten toivon saavani sen alkuun melko pian. Meillä on varmasti tulossa paljon asioita, joten pysy ajan tasalla verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa varmistaaksesi, että olet ajan tasalla.

Onko sinulla laajempia tavoitteita, jotka haluaisit saavuttaa R1T1L1:llä?

Haluan ehdottomasti laajentaa opiskelua. Sen jälkeen, kun Reach 1 sai COVIDin, kouluihin käymisestä tuli heille hieman stressaavampaa ja pelottavampaa, joten otin tavallaan sen roolin, että jatkan edelleen tuota opetuksen toteuttamista kouluissa. Tätä haluan jatkaa ja varmistaa, että olipa kyseessä nuoremmat lapset tai lukiolaiset, he ovat tietoisia asioista, jotka voivat auttaa heitä selviytymään mielenterveydestä. Haluan ehdottomasti jatkaa laajentumista koko New Hampshiressä ja toivottavasti myös Yhdysvalloissa.

Marena Beale puhuu Reach 1 Teach 1 Love 1:n ensimmäisessä vuotuisessa wiffle ball turnauksessa, joka on varainkeruu voittoa tavoittelemattoman järjestön vertaishallitukselle./Marena Beale

Mikä on ollut palkitsevin osa työssäsi?

On todella palkitsevaa nähdä yhä useammat ihmiset osallistuvan Reach 1:een ja muihin mielenterveysjärjestöihin. Kilpailin äskettäin Miss New Hampshire’s Outstanding Teen -tapahtumassa helmikuussa. Olin kolmen parhaan Teens in Action -palkinnon finalisti, ja minulla oli tilaisuus keskustella erillisen tuomaripaneelin kanssa sosiaalisten vaikutusten aloitteestani, joka on Reach 1. Keskusteltuani heidän kanssaan joukko näitä teini-ikäisiä tuli esille. minulle ja kertoivat minulle, että he halusivat olla mukana alustassani ja he rakastivat kaikkea mitä sanoin. Se oli niin sydäntä lämmittävä hetki, kun tiesin, että tein vaikutuksen noihin lapsiin.

Miksi mielestäsi on tärkeää, että muut antavat takaisin?

Luulen, että se antaa sinulle myötätuntoa ja todella nöyryyttää jotakuta. Toimin myös vapaaehtoisena New Hampshire Food Bankissa ja monissa muissa järjestöissä. New Hampshire Food Bankin avulla teen paljon heidän liikkuvia ruokakomerojaan. Se on niin sydäntä lämmittävä hetki nähdä ihmisiä, jotka ovat niin kiitollisia ajastanne.

Mitä haluat ihmisten oppivan tarinastasi?

Aloita se keskustelu. Itsemurhasta voi olla epämiellyttävää puhua, mutta jos emme puhu siitä, menetämme yhä enemmän ihmisiä. Keskustele lastesi kanssa. Keskustele vanhempiesi kanssa ja kerro miltä sinusta tuntuu. Terapeutin luona käynti on sama asia kuin lääkärissä käynti, ja mielenterveydestäsi huolehtiminen on yhtä tärkeää kuin fyysinen terveytesi.

Haluatko muuttaa yhteisöäsi, kuten Marena? Etsi paikallisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia.

Leave a Comment