TERVEYDENHUOLTOTIEDOTUS: Covid-kulutuskeskustelu jatkuu kompensaatioina

Edustajainhuoneen jäsenten tavoitteena on hyväksyä 15,6 miljardin dollarin koronaviruslisä tällä viikolla, mutta lisää neuvotteluja tarvitaan, jotta tie selviää senaatin läpi.

Bidenin hallinto on sanonut tarvitsevansa varoja Covid-19:n varhaiseen hoitoon, mutta lainsäätäjät ovat kompastuneet erimielisyyksiin siitä, kuinka laskun kustannukset kompensoidaan. Edustajainhuoneen demokraattien johtajat vetivät erilaisen version 15,6 miljardin dollarin setelistä laajemmasta 1,5 biljoonan dollarin valtion rahoituspaketista sen jälkeen, kun heidän jäsenensä vastustivat suunnitelmaa vetää takaisin 7 miljardia dollaria osavaltioilta ja paikallishallinnoilta maaliskuun 2021 elvytystoimen yhteydessä.

Lisämenot sisältävät 9,9 miljardia dollaria Biomedical Advanced Research and Development Authoritylle suun kautta otettavien viruslääkkeiden, monoklonaalisten vasta-aineiden, altistumista edeltävän ennaltaehkäisyn ja rokotteiden ostamiseen. Se antaisi myös 750 miljoonaa dollaria uusien rokotteiden kehittämiseen; 4,5 miljardia dollaria maailmanlaajuisiin terveystoimiin, mukaan lukien rokotteet; ja 500 miljoonaa dollaria humanitaarisiin tarpeisiin, mukaan lukien katastrofi- ja muuttoliikeapu.

Demokraattiset johtajat ovat valmiita lisäämään vielä enemmän resursseja odottaen, että lopulta niitä tarvitaan lisää, puhemies Nancy Pelosi (D-Calif.) sanoi perjantaina. “Se mitä presidentti vaati lainsäädännöstä, oli hyvä alku”, Pelosi sanoi lehdistötilaisuudessa. “Se ei ollut kaikki. Joten meidän olisi pitänyt tehdä enemmän joka tapauksessa. Ja me teemme.”

Demokraattien viimeisin versio lakiehdotuksesta sisältää 8,6 miljardin dollarin korvauksia sen jälkeen, kun he poistivat säännöksen 7 miljardin dollarin elvytysvarojen peruuttamisesta. Se ei ehkä riitä joillekin keskeisille republikaaneille. Senaatin määrärahat varapuheenjohtaja Richard Shelby (R-Ala.) kertoi toimittajille viime viikolla, että hän haluaa hallitukselta lisätietoja siitä, mitä tarvitaan ja kuinka paljon aiemmin varattua rahaa on käyttämättä.

“En edes tiedä, tarvitsevatko he lisää”, Shelby sanoi. “Puhdasta kirjanpitoa ei ole ollut. Jos he osoittavat, että he todella tarvitsivat rahaa, meidän pitäisi tehdä se, mutta siinä on paljon epäselvyyttä ja epämääräisyyttä.” Lue lisää Jack Fitzpatrickilta.

Tapahtuu myös mäellä

“Seuraava pandemian” kahden puolueen lakiesitys asetettu komitean tarkasteluun: Laaja pandemiavalmiuslaki menee senaatin terveysvaliokunnan käsittelyyn tiistaina, Jeannie Baumann raportoi. Aistit. Patty Murray (D-Wash.) ja Richard Burr (RN.C.) esitteli viime viikolla PREVENT Pandemics Actin, jonka tarkoituksena on hyödyntää Covid-19-vastauksesta saatuja kokemuksia parantaakseen kansanterveysinfrastruktuuria ja varustaakseen kansakuntaa paremmin tautipesäkkeitä vastaan. Kaksipuolinen kaksikko toimii senaatin terveys-, koulutus-, työ- ja eläkekomitean puheenjohtajana ja jäsenenä.

Senaattori painostaa AbbVieä Humiran myynnistä: AbbVie, huippuluokan nivelreumalääkkeen Humira valmistaja, käyttää Bermudan ja Puerto Ricon yksiköitä pienentääkseen verolaskuaan, vaikka yritys tuottaa suurimman osan myynnistään Yhdysvalloissa, senaatin rahoitusjohtaja Ron Wyden (D-Ore.) sanoi. Wyden vaati perjantaina Illinoisissa toimivaa lääkevalmistajaa selittämään verovaikutukset, jotka aiheutuvat Bermudan yksikön omistamisesta maailman myydyimmälle lääkkeelle Humiralle. Bermudalla ei tapahdu Humiran valmistusta tai pakkaamista, hän sanoi. David Voreacosilla on enemmän.

Terveyssäästötilien telelääketieteen kustannuksia kevennetty: Työnantajat voivat jatkaa etäterveyden kattamista työntekijöille, joilla on terveyssäästötilit, ennen kuin potilaat maksavat kalliit vuotuiset omavastuut kongressin hyväksymän kokonaismenolain säännöksen ansiosta. Työnantajaryhmät ovat vaatineet kongressia jatkamaan ja tekemään pysyviä koronaviruksen aikaisia ​​säännöksiä, jotka päättyivät 2021 lopussa, ja jotka mahdollistivat niiden kattavuuden ennen kuin vuosittaiset omavastuut täyttyvät etäterveyden osalta työntekijöille, joilla on veroetuinen terveyssäästötili. Lue lisää Sara Hansardilta.

Terveydenhuolto, yritykset kohtaavat uuden kyberraportointilain: Useiden yritysten olisi tehostettava kyberturvallisuustoimintojaan noudattaakseen kyberturvallisuusraportointisääntöjen mukaisia ​​hakkerointivaatimuksia, jotka hyväksyttiin valtion rahoituslakiehdotuksessa (HR 2471) 10. maaliskuuta. Säännöt kattaisivat laajan valikoiman yrityksiä 16 kriittisen infrastruktuurin alalla . Yrityksillä olisi 72 tuntia aikaa ilmoittaa hakkeroinnista ja 24 tuntia ilmoittaa ransomware-maksusta hallitukselle, kun säännöt ovat voimassa.

Tiukasti säänneltyjen yritysten, kuten rahoituspalvelujen ja terveydenhuollon, yritykset pystyvät paremmin käsittelemään uusia sääntöjä, kyberammattilaiset sanoivat. Lue lisää Maria Curilta.

Texasin translapsia koskeva käytäntö estetty toistaiseksi

Texasin kuvernööri Greg Abbottin Tuomari totesi, että Abbott (R) ylitti valtuuksiensa, estäisi tilapäisesti useimpien transsukupuolisten lasten terveydenhuoltokäytäntöjen antamisen. Abbottin helmikuuta Teksasin perhe- ja suojelupalvelujen ministeriölle annettu 22 direktiivi pitää sukupuoleen vahvistavaa alaikäisten hoitoa “lasten hyväksikäyttönä” rikkoo vallanjakoa, koska sillä on vaikutusta uuteen lakiin “ilman uutta lainsäädäntöä”, tuomari Amy Clark Meachum sanoi. Perjantaina Austinissa.

Tuomari antoi päivän kestäneen kuulemisen päätteeksi väliaikaisen kiellon, joka kieltää osavaltiota tutkimasta perheitä, joiden transsukupuoliset lapset saavat lääketieteellistä hoitoa oikeudenkäynnin edetessä – mikä on suuri takaisku Abbottille hänen viimeisimmässä kulttuurisotataistelussaan. Oikeudenkäynti määrättiin 11. heinäkuuta. “Olemme helpottuneet Texasin perheille, joita tämä laiton direktiivi on terrorisoinut”, Camilla Taylor, yhden kanteen nostaneista ryhmistä, Lambda Legalin oikeudenkäyntijohtaja, sanoi puhelussa. “Se oli syvästi traumaattinen sekä vanhemmille että lapsille.”

Abbottin direktiivi sai aikaan myrskyn kriitikoilta, jotka sanoivat Texasin luovan vaiheen perheiden hajoamiselle sukupuolidysforiasta kärsivien lasten hoitoon. Lisensoidut ammattilaiset, kuten opettajat, lääkärit ja sairaanhoitajat, olivat myös vaarassa joutua vastuuseen, koska he eivät ilmoittaneet tällaisesta hoidosta. Lue lisää Erik Larsonilta.

  • Kuulemisen aikana valtion perhepalveluviraston työntekijä kertoi tuomarille eroavansa pikemminkin kuin auttavansa Abbottin määräyksen täytäntöönpanossa. Lastensuojelupalvelun tutkija Randa Mulanax sanoi, että osasto tutkii todellista lasten hyväksikäyttöä. Lue lisää Erik Larsonilta.
  • Kymmenet suuret yritykset, mukaan lukien Apple ja Google, kehottivat Texasia kumoamaan Abbottin määräyksen sukupuolen vahvistavasta terveydenhuollosta. 65 yritystä, joihin kuuluvat myös Microsoft, Salesforce ja Capital One, allekirjoittivat perjantaina Dallas Morning Newsissa koko sivun mainoksen, jossa sanotaan lihavoituina: “Syrjintä on haitallista yrityksille.” Yritykset sanoivat, että politiikka ei ole vain väärin, sillä se vaikuttaa työntekijöihimme, asiakkaisiimme, perheihimme ja työhönmme, Michael Smith, Nico Grant ja Dina Bass raportoivat.

Mitä muuta tänään tiedettävä

Texasin korkein oikeus estää aborttikiellon: Texasin korkein oikeus päätti osavaltion rajoittavan aborttilain oikeudellisen haasteen sanomalla, että klinikat ja naisten oikeuksien puolestapuhujat eivät voi haastaa osavaltion lääketieteellisiä lupaviranomaisia ​​oikeuteen, koska he eivät valvo lakia. , jonka avulla yksilöt voivat haastaa oikeuteen kenen tahansa aborttiin “puolustaja” sen jälkeen, kun sydämen toiminta on havaittu, yleensä noin kuuden viikon kuluttua. Oikeus sanoi, että valtion virkamiehet olivat immuuneja, koska laki perustuu yksinomaan yksityisten kansalaisten kanteisiin. Lue lisää Laurel Calkinsilta.

SCOTUS kehotti kieltämään tarkastelun hoitokodin oikeuksia koskevassa asiassa: Yhdysvaltain korkeimman oikeuden pitäisi kieltäytyä tutkimasta Seventh Circuit -päätöstä, joka salli vanhainkodin asukkaan nostaa kanteen, jossa väitetään, että laitos loukkasi hänen oikeuttaan olla vapaa tarpeettomista lääkkeistä, asukkaan edustaja kertoi korkeimmalle oikeudelle perjantaina. Hovioikeus katsoi oikein, että liittovaltion hoitokodin uudistuslaki antaa ihmisille yksityisen oikeuden haastaa oikeuteen oikeuksia loukkaamisesta, jonka se heille nimenomaan myöntää, Gorgi Talevskin edustaja Ivanka Talevski sanoi. Lue lisää Mary Anne Pazanowskilta.

Pfizerin Covid-pilleri ei todennäköisesti tavoita suurta osaa maailmasta vuodeksi: Sopimukset Pfizerin erittäin tehokkaan Covid-19-hoidon maailmanlaajuisen saatavuuden laajentamiseksi julkistetaan pian, mutta osissa maailmaa saattaa odottaa lääkettä vuoden tuotanto- ja sääntelyesteiden vuoksi. YK:n tukema lääkepatenttipool aikoo nimetä geneeristen lääkkeiden valmistajat, jotka aikovat valmistaa pillereitä ensi viikolla, neljä kuukautta sen jälkeen, kun Pfizerin kanssa on tehty lupasopimus. Genevessä toimivan konsernin mukaan lääkeyhtiöt voivat olla valmiita toimittamaan ensimmäiset Paxlovid-pillerit joulukuuhun mennessä. Suuremmat määrät voivat tulla markkinoille vasta toukokuussa 2023, analytiikkayritys Airfinity. arvioita. Lue lisää James Patonilta.

Työnantajat kääntyvät “tehokkaiden” lääkäreiden puoleen kustannussäästöjen vuoksi: Jotkut Wisconsinin suurimmista yrityksistä toivovat säästävänsä rahaa terveydenhuollossa tänä vuonna perustamalla vakuutussuunnitelmia, jotka ohjaavat työntekijät perusterveydenhuollon lääkäreille, jotka tarjoavat korkealaatuista hoitoa pienemmällä rahalla. Puolen tusinan työnantajan Itä-Wisconsinissa odotetaan säästävän yli 15 prosenttia 12 000 dollarista työntekijää kohden vuotuisissa hoitokuluissa – noin 10 miljoonaa dollaria tänä vuonna 5 000 suunnitelmiin ilmoittautuneen työntekijän osalta, Dave Ostendorf, suunnitelman hallinnoijan Centivon pääaktuaari, sanoi. Lue lisää Sara Hansardilta.

Lisää otsikoita:

Ota yhteyttä toimittajaan tästä jutusta: Brandon Lee Washingtonissa klo blee@bgov.com

Ota yhteyttä tästä tarinasta vastaaviin toimittajiin: Giuseppe Macri teki gmacri@bgov.com; Michaela Ross teki mross@bgov.com

Leave a Comment