Tom Brady hämmästyttää urheilumaailmaa lopettamalla 40 päivän eläkkeelle jäämisen

Tekijä: Martin Rogers
FOX-urheilukolumnisti

Jotkut urheilun merkittävimmistä paluuista tapahtuvat kuukausien, vuosien tai joskus jopa vuosikymmenien jälkeen.

Tom Bradyn tapauksessa eläkkeelle jääminen kesti kaikki 40 päivää.

Sosiaalisen median viestissä, joka putosi juuri sen jälkeen, kun urheilumaailma oli lopettanut yhteisen päänsä miesten NCAA-turnauksen valintojen ympärille, Brady ilmoitti palaavansa Tampa Bay Buccaneersiin loistavan NFL-uransa 23. kaudeksi.

“Näiden kahden kuukauden aikana olen ymmärtänyt, että paikkani on edelleen kentällä enkä katsomossa”, 44-vuotias pelinrakentaja sanoi Twitterissä ja Instagramissa. “Se aika tulee. Mutta se ei ole nyt.

“Rakastan joukkuetovereitani ja rakastan tukevaa perhettäni. He tekevät kaiken mahdolliseksi. Palaan 23. kauteeni Tampaan.”

Vau. Vau vain. Mitä voit sanoa Bradysta? Ei paljoa, paitsi että minkään ei pitäisi yllättää meitä, ei enää. Jotenkin se kuitenkin tekee.

Tästä oli vihjeitä, ollaan rehellisiä. Eläkkeelle jäämispäätös ei vaikuttanut aivan varauksettomalta ja taaksepäin katsomatta, kun se putosi helmikuussa. 1, alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Bucs hävisi lopulta Super Bowlin mestarille Los Angeles Ramsille NFC-divisioonakierroksella.

Hänen kielellään oli katkelmia, sanoja siellä täällä, jotka saivat vaikutelman siltä, ​​ettei hän ehkä ollut valmis, ei välttämättä. Sitten useat tiedotusvälineet spekuloivat, että hän voisi palata, joko nyt tai vuoden kuluttua, useimpien ennusteiden katsoessa kohti San Francisco 49ersiä mahdollisena tuoreena kohteena.

Ei niin.

Se on taas Bucs, jälleen valmentaja Bruce Arians, vanha (uusi?) jengi takaisin yhteen antaakseen sille uuden mahdollisuuden. Jos Brady, kuten ehdotettiin, oli rakastunut vain toiseen paikkaan, jota hän on kutsunut kodiksi NFL:ssä, se ei kuulostanut siltä hänen viestissään.

Viimeinen yksinkertainen kommentti – “Unfinished business” – tarjoaa kurkistuksen siihen, kuinka Brady toimii eri tasolla kuin kukaan muu, joka on koskaan pelannut peliä. Hänelle 13-4-lukeminen Tampa Bayn kanssa ja Ramsin lyöminen myöhäisessä kenttämaalissa oli ikävä epäonnistuminen, eikä hän voinut olla rauhassa sen kanssa.

Joten, hän on takaisin.

Itse asiassa joka ikinen kerta kun näemme Bradyn astuvan jalkapallokentälle univormussa, meidän pitäisi pudistaa päätämme ja ihmetellä, kuinka tämä kaikki on mahdollista.

Voit jakaa hänen aikansa NFL:ssä neljään eri aikaikkunaan, ja jokainen niistä muodostaisi poikkeuksellisen erinomaisen uran.

Iässä, jolloin useimmat meistä narisevat ja voihkivat yrittäessään nousta sängystä aamulla, hän tekee tahallisen valinnan seisoa siellä, missä valtavat miehet tuskallisin aikein yrittävät murskata hänet maahan.

Hänellä on kymmeniä miljoonia pankissa, supermallivaimo ja perhe, jossa hän täplii, mutta hän on jalkapallomies, ja se on riippuvuus, jota hän ei voi potkaista. Jollain tapaa lämmittää sydäntä, kun kuulet huippu-urheilijoiden sanovan, että elämässä on tärkeämpiä asioita kuin mikä tahansa urheilulaji, jota he harrastavat, mutta se ei vain ole aivan niin Bradylle. Ei oikeastaan.

Hän haluaa voittaa, hän haluaa voittaa, rakastaa voittamista ja on pysynyt niin naurettavan hyvänä, ettei hän vain voi lopettaa yrittämistä.

Ja juuri näin, koko NFL menettää kollektiivisen mielensä uudelleen. Luulitko, että Aaron Rodgersin paluu Green Bayhin tai Denverin vaihto Russell Wilsoniin tulee olemaan vielä nuoren offseasonin suurin tarina? Ei tunnu enää siltä, ​​vai mitä?

Bucsin asemasta, jossa osittainen uudelleenrakentaminen ei olisi voinut olla liian kaukana heidän ajatusprosessistaan, katapultoituvat välittömästi suosikkilistan kärkeen jälleen kerran.

Rob Gronkowski, jota sekä Buffalo Bills että Cincinnati Bengals halusivat mahdollisesti puuttuvana kappaleena nimikkeestä, on edelleen matkalla vapaaseen agentuuriin – mutta kaikki muu kuin tapaaminen Bradyn kanssa olisi nyt suuri shokki.

Ennen kaikkea NFL saa suurimman nimensä ja ikonisimman hahmonsa takaisin kentälle. Uhmaa todennäköisyyksiä, hämmentää ikääntymisen rajoja urheilussa, ravistelee koko liigaa ja turbottaa uutiskiertoa kuusi kuukautta ennen kuin uusi kampanja edes alkaa.

Älä huoli, tämä ei ole tarinan loppu. Se on vasta uusi alku.

Niin monet kysymykset jatkuvat. Aikoiko hän todella koskaan lähteä? Oliko pelissä muita vaihtoehtoja ennen kuin hän päätyi uuteen juoksuun Bucsin kanssa? Alkaako hänen suorituskykynsä koskaan laskemaan? Onko siitä enää yksi vuosi?

Ja tämä vain huvin vuoksi: Voitko voittaa Vuoden paluupelaajan, jos et koskaan mennyt pois?

Martin Rogers on FOX Sportsin kolumnisti ja FOX Sports Insider -uutiskirjeen kirjoittaja. Voit tilata uutiskirjeen tästä.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment