Twins, Yankees ovat saaneet päätökseen kaupan lähettääkseen Gary Sánchezin Minnesotaan ja Josh Donaldsonin New Yorkiin

Minnesota Twins ja New York Yankees ovat sopineet merkittävästä monen pelaajan kaupasta, joka sisältää kaksi All-Star-pelaajaa. Molemmat joukkueet ovat julistaneet sopimuksen viralliseksi. Tässä se on:

Kaksoset saavat:

Jenkit saavat:

Tämä on suuri. Urshela on ollut Yankeesin aloittava kolmas pelaaja suurimman osan kolmesta viimeisestä kaudesta ollessaan terve. Sánchez näytti tulevalta supertähdeltä aloittelijana vuonna 2016 ja oli All-Star vuonna 2017, sitten taas vuonna 2019, mutta siitä ei ole tullut hirviötä, jonka monet luulivat olevansa lautasella.

Suurin nimi täällä on Donaldson. Kolminkertainen All-Star voitti vuoden 2015 AL:n MVP:n ja sillä on kaksi muuta viiden parhaan sijoitusta MVP-äänestyksessä. Hän saavutti .247/.352/.475 (127 OPS+) 26 tuplauksella, 26 kotipelillä, 72 RBI:llä, 73 juoksulla ja 3,2 WAR:lla Twinsin 135 pelissä viime kaudella. Häntä ovat haitanneet vammat useiden viime vuosien aikana, eikä hän lyö enää korkealla keskiarvolla, mutta hän on silti vaikuttava keskitason voimanlyöjä. Hän saattoi osua Aaron Judgen ja Giancarlo Stantonin väliin tai heti molempien jälkeen.

Donaldson on edelleen velkaa 50 miljoonaa dollaria vuoteen 2023 asti, ja jenkit ottavat sen kaiken omakseen. Joel Sherman New York Post.

Kiner-Falefan mukaan ottaminen tarkoittaa todennäköisesti sitä, että jenkit siirtävät Gleyber Torresin takaisin toiselle – missä hänen pitäisi olla – ja DJ LeMahieun ensimmäiseen tukikohtaan, vaikka siellä on tilaa liikkua säännöllisesti LaMahieun kyvyn ansiosta. useita sisäkenttäkohtia. Luke Voit on kuvassa ensimmäisissä tukikohdissa ja DH-at-batissa, kun taas Stanton ilmeisesti täyttää DH-paikan hyvän osan ajasta.

Yankees etsii edelleen vasenkätistä svengaavaa ykköstä, Asiasta kertoo The Athleticin Ken RosenthalFreddie Freemanin (vapaa agentti), Anthony Rizzon (vapaa agentti) ja Matt Olsonin (täytyisi käydä kauppaa A:n kanssa) nimeäminen ovat mahdollisuuksia.

Rortvedt, 24, saavutti 0,169/.229/.281 Twinsin 98 ottelussa viime kaudella. Hänet näyttää olevan ainakin toistaiseksi valittu jenkkien varmuussyöttäjäksi. Sanchezin vaihdon myötä Kyle Higashioka siirtyy aloitussyöttäjärooliin Bronxissa.

Twinsin puolella Sánchez siirtyy välittömästi aloitussyöttäjärooliin, jonka Mitch Garver oli täytynyt osa-aikaisesti kolmen viime kauden aikana. Hänet vaihdettiin Rangersille kaupassa, joka sai Twins Kiner-Falefan.

Sanchez, 29, saavutti 0,204/.307/.423 23 kotipelillä ja 54 RBI:llä 440 ottelussa viime kaudella. Hän pystyy pelaamaan 40 kotijoukkuetta, jos hän koskaan saa kaiken käyntiin kerralla. Ehkä maiseman vaihto avaa jotain. Huomioitavaa: Hänen puolustusmittarinsa ovat melko huonot.

Urshela, 30, saavutti .267/.301/.419 (96 OPS+) 14 kotipelillä ja 49 RBI:llä viime kaudella. Vuosina 2019–2020 Yankeesin kanssa Urshela leikkasi yhteisarvoa .310/.359/.523 (134 OPS+), joten Twins toivoo saavansa kyseisen version.

Leave a Comment