2022 Lexus RX350 F Sport AWD tarvitsee hehkua

On aika hankkia uusi Lexus RX. Kompakti luksusmaasturi on yrityksen myydyin, mutta siihen on tehty vain vähän muutoksia sen jälkeen kun neljäs sukupolvi saapui vuonna 2015. Se lähes kaksinkertaistaa pienemmän NX:n myynnin, joka on uusi vuodelle 2022 ja jossa on parannettu infotainment-järjestelmä ja pirteämpi turboahdettu moottori. . Samaan aikaan RX on lähimpien luksuskilpailijoidensa joukossa yksi ainoista turbomoottorittomista ajoneuvoista, jotka kaikki tarjoavat paremman ajokokemuksen kuin täällä testattu RX350 F Sport AWD -malli.

Lexus käyttää vapaasti hengittävää 3,5-litraista V-6:ta RX350:ssä, joka tuottaa 295 hevosvoimaa ja 267 naulajalan vääntömomenttia ja on yhdistetty kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston kanssa. Saatavilla on etu- ja nelivetoisia malleja, samoin kuin RX450h-hybridi, joka yhdistää V-6:n kolmeen sähkömoottoriin teholla 308 hevosvoimaa. Vaikka hybridin EPA-luokitus on yhteensä 30 mpg, tässä testatun kaltaisen nelivetoisen RX350:n on arvioitu olevan 22 mpg. RX350:n vapaasti hengittävästä kuudesta puuttuu sitä kiireellisyyttä, joka löytyy kilpailijoilta, joilla on tehokkaammat turboahdetut moottorit. Eikä F Sport -mallissa ole ylimääräistä murinaa. Testissämme se saavutti 60 mph 6,7 sekunnissa, huomattavasti hitaammin kuin saksalaiset ja korealaiset kilpailijansa. RX tarvitsi myös 5,0 sekuntia kiihtyäkseen 50:stä 70 mph:iin.

Michael SimariAuto ja Kuljettaja

KORKEAT: Mukavat istuimet, hyvä näkyvyys, se myy.

Testiautomme varustettiin F Sport -käsittelypaketilla, johon on lisätty 20-tuumaiset renkaat ja mukautuvat vaimentimet, mutta se kulkee vakiokokoisella kumilla. Lexus sääti RX:n jousitusta mallivuodelle 2020, jäykistäen kallistuksenvaimentimia sekä säätämällä vaimennus- ja jousitaajuudet, mikä johti 0,82 g:n pitoon testiradalla. Möhkäisillä kaksikaistaisilla teillä kuitenkin havaitsimme ajon hieman hämmentäväksi ja huomasimme myös epämiellyttävän korin kiertymisen. Maantiellä meillä ei kuitenkaan ollut valittamista ajon suhteen, joka oli rauhallinen ja rauhallinen, aivan kuten luksuscrossoverilta odotamme. RX tarvitsi myös melko pitkän 178 jalkaa pysähtyäkseen 70 mph:sta.

Michael SimariAuto ja Kuljettaja

RX350:n keskinkertainen suorituskyky ei täytä sen ekstroverttiä ulkonäköä. Tämä pätee erityisesti F Sportiin, joka lisää ainutlaatuisia puskuri- ja säleikkömalleja, mustat peilit ja F Sport -merkinnät, mutta näyttää silti kömpelöltä ja hieman tila-autolta. Ja meidän testimme, koska siinä oli valinnaisia ​​juoksulaudat, jotka olivat häiritseviä. Auton hillitty Nebula Grey Pearl -maali ei herättänyt liikaa huomiota (eloisa Grecian Water Blue on vastikään saatavilla), toisin kuin kirkkaan punainen sisustus, joka tervehtii sinua ovea avattaessa.

Tunnemme ennätyksen rikki, kun pyydämme Lexusta luopumaan kosketuslevystä, joka ohjaa 12,3 tuuman infotainment-näyttöä. Se on poistettu vuoden 2022 NX:stä, joka esitteli Lexuksen uuden Interface Multimedia -järjestelmän, joten odotamme sen poistuvan, kun uusi RX tulee liikkeelle. Toistaiseksi kosketuslevyn käyttäminen Lexus-järjestelmän sekä Apple CarPlayn ja Android Auton valikoissa ja painikkeissa liikkumiseen on kuitenkin vielä kaukana intuitiivisesta. Lexus on kuitenkin tietoinen, koska näytössä on nyt kosketusominaisuus, mutta sen ulkoneminen kojelaudan yläosasta tekee näytön alaosan kuvakkeiden valitsemisesta hankalaa.

Michael SimariAuto ja Kuljettaja

MATALAT: Alivoimainen voimansiirto, jyrkät kosketuslevyt, hankalasti ekstrovertti ulkonäkö.

Lexuksessa on runsaasti takaistuintilaa ja suuri tavaratila verrattuna joihinkin muihin tässä segmentissä. Takaistuimet ylhäällä RX nielee yhdeksän käsimatkatavaralaatikkoa, kaksi enemmän kuin BMW:n X2 ja yhden enemmän kuin Genesis GV70. Jos etsit lisää tavaratilaa, Lexus tarjoaa pidemmän RX350L:n. Sen kolmas istuinrivi ei ole erityisen tilava, koska Lexus ei venytä akseliväliä, mutta C-pilarin lisäpituus takaa lisää muutaman kuutiojalan tavaratilaa vakiomalliin verrattuna.

Lexus hallitsee edelleen kompaktien ja luksusmaasturien segmenttiä RX:n kanssa. Se myy peräti 115 320 yksikköä viime vuonna, mutta kilpailu kuumenee. Uusin lisäys taittoon on Genesiksen uudella GV70:llä. Ne, jotka arvostavat suorituskykyä, voivat jopa päästä perus-Porsche Macaniin halvemmalla RX350 F Sportin testaushinnalla 63 155 dollaria. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettemme odottaisi innolla seuraavan sukupolven RX:ää. Olemme ja toivomme, että nykyaikaisempi RX tarjoaa houkuttelevamman ajokokemuksen.


Auton ystävien yhteisö tarjoaa äärimmäisen pääsyn ja vertaansa vailla olevia kokemuksia. LIITY NYT

Tämä sisältö on kolmannen osapuolen luoma ja ylläpitämä, ja se tuodaan tälle sivulle, jotta käyttäjät voivat ilmoittaa sähköpostiosoitteensa. Saatat löytää lisätietoja tästä ja vastaavasta sisällöstä osoitteessa piano.io

Leave a Comment