Andor Health ja Microsoftin kumppani laajentavat virtuaalihoidon kotisairaalaan

ORLANDO, Fla., 15. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Andor Health, yritys, joka hyödyntää kone- ja ihmisälyä hoitotiimien yhteydenpito- ja yhteistyötapojen määrittämiseen ja organisointiin, hyödyntää Microsoftin uusimpia ThinkAndor®-ominaisuuksia. Innovatiivinen yritysalusta, ThinkAndorin yhtenäinen lähestymistapa virtuaaliseen terveyteen yhdistettynä Microsoft Azureen ja Microsoft Teamsiin, joissa on terveydenhuoltomalleja, mahdollistaa terveydenhuoltojärjestelmien luovan kokonaisvaltaisen lähestymistavan virtuaaliseen terveyteen.

ThinkAndor on hyödyntänyt tekoälyä laajentaakseen Microsoft Teamsin kykyjä, jolloin terveydenhuoltojärjestelmät ja niiden potilaat voivat muodostaa yhteyden hoidon jatkuvuuden yli. Concierge-lähestymistavan avulla virtuaaliseen terveyteen ThinkAndor tarjoaa turvallisen, HIPAA-yhteensopivan alustan, jonka avulla hoitotiimit voivat tehdä yhteistyötä ja mahdollistaa myös suurten potilastapahtumien tietojen jakamisen yhteisön tarjoajien ja akuutin jälkeisten hoitoryhmien kanssa.

Andor Health rakentaa tälle menestykselle Microsoft Teamsin kanssa mahdollistaakseen joustavan yhteyden useisiin päätepisteisiin – Windows-pohjaisiin, iOS/iPad-, Android-/tabletti- ja/tai organisaation olemassa oleviin laitteisiin. Andor Health käyttää myös MedTech-palvelua Azure Health Data Services -palveluissa yhteyden muodostamiseen ja tietojen hankkimiseen lääketieteellisistä laitteista ja laiteekosysteemeistä.

“Andor Health hyödyntää Azure Health Data Services -palveluiden tehoa yhdistääkseen lääketieteellisiä tietoja kaikilta laitealustoilta. Kun terveydenhuoltojärjestelmät muuttavat etäterveyden tulevaisuutta, Andor auttaa terveydenhuoltojärjestelmiä määrittämään räätälöityä hoitoa ja parantamaan potilaiden kokemuksia”, selitti. Heather Cartwrightjohtaja, terveys- ja biotieteet, pilvi ja data, Microsoft.

ThinkAndor Virtual Patient Monitoring and Hospital at Home muodostaa nyt yhteyden useisiin laitteisiin potilaan terveydentilan etäseurantaamiseksi. Kliinikot voivat seurata potilaan terveyttä, ja hoitopäälliköt voivat hallita tehokkaasti suuria potilasryhmiä kroonisen sairauden vakavuudesta riippumatta.

Sama alusta voi myös avata useita potilasvalvontaskenaarioita, kuten Virtual Rounding ja Telesitting. Sairaalat ja terveydenhuoltojärjestelmät voivat ottaa käyttöön yhden kattavan alustan valvoakseen ja puuttuakseen tarjotakseen parasta lääketieteellistä hoitoa potilaille sairaalassa tai kotona.

“ThinkAndorin kyky räätälöidä kliinisiä työnkulkuja antaa asiakkaille mahdollisuuden konfiguroida käyttötapauksia, kuten pyöristämistä, etähoitoa ja sairaalahoitoa kotona yhtenäisellä alustalla. Andor Healthin asiakkaat voivat odottaa saavuttavansa noin 40-50 %:n vähennyksen potilaiden kaatumisluvuissa ja 50-60 %:n laskussa. hoitokuluissa ja antelias tulojen kasvu”, Srini Surendranath, tuote- ja strategiajohtaja, Andor Health. “Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Microsoftin kanssa ja laajentaa Microsoft Teamsin ja Azure Health Data Servicesin valmiuksia tukeakseen terveydenhuoltojärjestelmiä heidän pyrkimyksessään tarjota potilaille tasapuoliset mahdollisuudet saada hoitoa.”

Saat lisätietoja vierailemalla Andorra Health at HIMSS 2022 -osastolla 6049.

Tietoja Andor Healthista
Andor Healthin missiona on muuttaa tapaa, jolla hoitotiimit ovat yhteydessä ja tehdä yhteistyötä. Hyödyntämällä kone- ja ihmisälyä, pilvipohjainen alustamme avaa sähköisiin potilaskertomuksiin tallennetun datan ja mahdollistaa reaaliaikaisen toiminnallisen tiedon toimittamiseen hoitotiimeille – sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella. Optimoimalla viestinnän työnkulkuja ratkaisumme nopeuttavat hoitoon kuluvaa aikaa, vähentävät kliinikon työuupumusta ja parantavat potilaiden tuloksia. Lisätietoja saat Andor Healthista tai seuraa meitä LinkedInissä ja Viserrys.

MediaContact

Andor Terveys
Jennifer Skitsko – SVP, markkinointi
Sähköposti: [email protected]

LÄHDEAndor Health

.

Leave a Comment