Artikkelit for Humanity nimittää uudet johtajat

CAMBRIDGE, Mass., 15. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Particles for Humanity, biotieteiden yritys, joka muuttaa varhaisen vaiheen teknologioita tuotteiksi ihmisille vähäresursseissa, on nimittänyt tohtori Amadoun Alfa-sali ja AndrewJack sen hallitukselle.

Dr. Sall on Institut Pasteur de:n toimitusjohtaja Dakar sisään Senegal. Hänet nimesi Onni yhtenä maailman 25 pandemian sankarista hänen työstään COVID-19-testauskapasiteetin laajentamiseksi kehittämällä hoitopistelaitteen, joka tuottaa tuloksia 10 minuutissa, maksaa vain $1ja se on valmistettu vuonna Senegal. Hän on virologi ja epidemioiden ja globaalin turvallisuuden asiantuntija, joka on työskennellyt ympäri maailmaa taistelemalla epidemioita Ebolasta Zikaan COVID-19:ään. Hänelle myönnettiin tasavallan presidentin Grand Prix Senegal tieteille vuonna 2011 ja Unescon biotieteiden palkinnolle vuonna 2015 tutkimuksestaan. Tohtori Sall on useissa tieteellisissä johtokunnissa, mukaan lukien Foundation for Innovative New Diagnostics in Genevelääketieteellisen tutkimuksen yksikkö Gambiaja African Society of Medical Laboratories.

AndrewJack on työskennellyt toimittajana FinancialTimes vuodesta 1990, tällä hetkellä globaalikasvatustoimittajana. Hän johti Financial Times kattavuus, joka voitti American Society of Tropical Medicine and Hygiene -järjestön viestintäpalkinnon vuonna 2011. Hän sai Euroopan harvinaisten sairauksien järjestön 2013 mediapalkinnon; Ensimmäinen palkinto Stop TB -palkinnossa erinomaisesta raportoinnista vuonna 2010; ja Kaiser Family Foundation -apuraha maailmanlaajuisessa terveysraportoinnissa vuonna 2008. Hän on ollut kunniaapulaisprofessori London School of Hygiene and Tropical Medicine -koulussa sekä vieraileva tutkija Reuters Institute for the Study of Journalismissa Oxfordissa. Hän on Innovatiivisen uuden diagnostiikan säätiön hallituksessa, joka kehittää kohtuuhintaista diagnostiikkaa alhaisen tulotason maiden sairauksiin.

“Meillä on ilo toivottaa tohtori Amadou tervetulleeksi Alfa-sali ja AndrewJack hallitukselle”, sanoi Mark Kessel, Hallituksen puheenjohtaja. “Heidän kokemuksensa, asiantuntemuksensa ja sitoutumisensa ihmisten tarpeisiin vähäresursseissa palvelevat Particles for Humanityä hyvin sen tuotevalikoiman edistämisessä.”

Hiukkasia ihmiskunnalle muuttaa varhaisen vaiheen lääketieteellisen teknologian tuotteiksi ihmisille, jotka asuvat vähäresursseissa. Se kehittää Bill & Melinda Gates -säätiön rahoituksella tuotevalikoimaa, jolla voi olla laajamittainen vaikutus ihmisten terveyteen. Sen tiukka tuotekehitysprosessi perustuu loppukäyttäjien panokseen ja keskittyy taloudellisesti kestäviin tuotemahdollisuuksiin. Lisätietoja saat yhtiön verkkosivuilta www.particlesfh.com.

Ottaa yhteyttä: [email protected]

LÄHDE Artikkelit ihmiskunnalle

.

Leave a Comment