Bindu Madhavilla ei ole ihmisyyttä!

Maanantai on Bigg Boss -talon ehdokkuutta varten ja kolmannen viikon ehdokassegmentti sujui kiihkeästi. Melkein kaikki vangit ottivat käyttöön palotilan nimittääkseen muita. Koska haastajien ja soturien sääntöä ei ole olemassa, kaikki kilpailijat saivat nimetä kaksi muuta talosta.

*Mitran loputtomat ongelmat*
Lähes kaikki talossa vihaavat Mitraa. Useimmat vangeista ovat antaneet hänelle Blackheartin ja Black Rosen aiemmissa jaksoissa. Hänellä näyttää olevan ongelmia suurimman osan haastajatiimistä. Vaikka hän oli keskustellut pitkään ongelmastaan ​​Sivan kanssa, hänet nähdään puhuvan tämän kanssa samoissa aamulla.

*Aamuaktiviteetit*
Aamuaktiviteetin aikana vankien on jaettava viihdyttävällä tavalla Bigg Bossin mielipide tietyistä kotitovereista. Maheshin kuvitteellinen tulkinta Bigg Bossin mielipiteestä Sravanthista sai arvostusta kaikilta.

*Tapaukset*
Soturit ja haastajat saivat nimetä kaksi jäsentä kaikista talon asukkaista.

Tejaswi – Ariyana, RJ Chaitu
Sravanthi – Hamida, Mitra
RJ Chaitu – Tejaswi, Mitra
Mahesh – Ajay, Natraj
Ashu Reddy – Mahesh, Mitra
Siva – Natraj, Akhil
Bindu – Tejaswi, Akhil
Hamida – Sravanthi, Ajay
Ajay – Hamida, Mahesh
Natraj – Siva, Bindu
Sarayu – Sravanthi, Ajay
Anil-Mahesh, Mitra
Ariyana-Tejaswi, Mitra
Mitra – Siva, RJ Chaitu
Akhil – Siva, RJ Chaitu

*argumentit*
– Siva ja Akhil väittelivät ehdokkuuden aikana. Siva mainitsi, että Akhil ei seurustele hänen kanssaan, kun taas Akhil puolusti samaa. Myöhemmin Akhil huomautti, että Siva otti tarpeettomasti hänen nimensä riita-asioissa Sarayun kanssa.

– Bindu Madhavi väitti Tejaswin kanssa, että tämänkin pitäisi tehdä mitä hän saarnaa, ja väitti myös Akhilin kanssa sanoen, että hän teki tarpeettomasti pienestä asiasta suuren. Bindu korosti myös, että Akhilin kommentit loukkasivat ruokaa tarjoiltaessa.

– Natraj Master väitteli Sivan kanssa sanoen, että hänen käytöksensä on erittäin aggressiivista. Mestari myös väitteli Bindun kanssa sanoen, että hän ei näytä ihmisyyttä talossa.

– Mitra matki RJ Chaitua nimittäessään hänet ja molemmat ajattelivat vakavasti Chaitun pyytävän Mitraa kehittämään positiivista asennetta.

*Lopulliset ehdokkaat*
Mitra, Siva, RJ Chaitu, Tejaswi, Ajay, Sravanthi, Akhil, Mahesh, Hamida, Natraj Master, Ariyana ja Bindu Madhavi

Tämän viikon julkaisut OTT:ssä – Tarkista Arviointi-suodatin

Sisällönkirjoittajan palkkaaminen: Etsimme telugu-sisällön kirjoittajaa. Lähetä esimerkkiartikkelisi osoitteeseen [email protected]

Leave a Comment