CofC-opiskelija puhuu ihmisyydestä, maahanmuutosta TEDxCharlestonissa

Jody BellKoulutusmatka ei ole ollut lineaarinen. Ujosta opiskelijasta, joka ei nostanut kättään lukiossa, opiskelijaksi, joka valmistautuu puhumaan TEDx-tapahtumassa, hänen polkunsa muistuttaa enemmän matriisia.

Vaikka Bell tiesi haluavansa opiskella kauppaa, hän vaihtoi pääaineenaan viisi kertaa ennen kuin päätyi rahoitukseen. Juniori sanoo, että hän ei olisi voinut osallistua Collegeen, vielä vähemmän hänellä olisi ollut vapaus seurata älyllistä uteliaisuuttaan ja tutkia monenlaisia ​​​​opintoja kauppakorkeakoulussa ilman Guy E. Beatty -stipendiä – joka vuodesta lähtien 1997, on myönnetty 100 saapuvalle fuksille, jotka aikovat pääaineenaan kauppakorkeakoulussa.

Filantropia on Bellille tärkeää. Tästä syystä kun hän tuli CofC:hen, hän oli syvästi sitoutunut ICOD: In Case of Deportation -hyväntekeväisyyteen, jonka hän perusti lukiossa kouluttaakseen ja valmentaakseen laittomien vanhempien lapsia. Hän tiesi, että korkeakoulun liiketalouden pääaineena hän oppii perustaitoja laajentaakseen intohimoaan yrittäjyyteen tuolloin herättäneen ICOD:n kanssa.

“Tavoitteeni ICOD:n kanssa oli aina aloittaa keskustelu”, Bell sanoo. ”Tarinan kertominen ystävästäni, joka eli pelossa, koska hänen vanhempansa olivat paperittomia, asetti maahanmuuttoasioihin ihmiskasvot. Karkottaminen on tullut niin poliittiseksi, ja ihmiset unohtavat ihmiset, joiden elämään se vaikuttaa. Jokainen karkotettu henkilö jättää perheenjäsenensä taakse.”

Ensimmäisen vuoden Beatty Scholarina Bell kutsuttiin puhumaan vuoden 2020 TEDxCharlestonissa ihmisyydestä maahanmuuton takana, mutta COVID-pandemia iski kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kampus suljettiin, ja kaikki mikä vaikutti varmalta tulevaisuudesta oli epävarmaa. Bell muutti kotiin isoäitinsä luo ja turhautui yhä enemmän. Hän tunsi itsensä avuttomaksi, ja pandemian eristäminen sai hänet kyseenalaistamaan uratavoitteensa. Tänä aikana hän huomasi, että hänen motivaationsa tuli ihmisten auttamisesta. Bell on “korjaaja”, ja sitä tarvitaan töihin pääsemiseksi.

“Palasin kampukselle ja kävin mielijohteesta sijoittamisen kurssin”, Bell sanoo. “Se oli yksi opintosuoritus tunnilta maanantai-iltaisin, ja siellä tapasin Jason Brittonprofessori, joka muutti elämäni.”

Tällä tunnilla hän tutustui kestävään sijoittamiseen, lähestymistapaan, joka tukee teknologiaa ja investoivia yrityksiä kehitykseen ja tunnistaa maailman suurimpia haasteita ratkaisevien yritysten taloudellisen arvon.

“Jody on yksi niistä opiskelijoista, joka oli yhtä paljon intohimoa ja uteliaisuutta”, sanoo Britton, vaikuttavuussijoittamisen dosentti johtamisen ja markkinoinnin laitokselta. ”Siitä hetkestä lähtien, kun hän astui minun vaikuttajasijoitusluokkaani, hän alkoi miettiä tapoja hyödyntää rahoitusta tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Hän tuli Collegeen innokkaana nuori yrittäjä, joka oli aloittanut oman hyväntekeväisyysyrityksen jo lukiossa opiskelijoiden sijoitusrahastomme ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintoanalyytikkoksi. … Jody on esimerkki siitä, mitä muutokseen syvästi sitoutunut voi saada aikaan. En malta odottaa, että näen, minne hän menee seuraavaksi.”

23. maaliskuuta 2022 Bell on menossa TEDxCharleston-lavalle, jossa hän liittyy muiden puhujien joukkoon, jotka jakavat tarinoitaan tunnetussa tapahtumassa. Hän on harjoitellut puhettaan ja odottaa innolla mahdollisuutta aloittaa uusi keskustelu maahanmuutosta.

Kauan poissa on 15-vuotias tyttö, joka istuu luokkahuoneen takaosassa ja pelkää nostaa kätensä – hän on siirtynyt eteenpäin. Ja valmistuttuaan vuonna 2023 Bell aikoo jättää ICOD:n hyviin käsiin.

“Haluan organisaation kasvavan ihmisten kanssa, joilla on paremmat valmiudet käsitellä maahanmuuttoa”, Bell sanoo. “Maksoin sen arvon, mitä voin antaa tälle ohjelmalle, ja on aika siirtyä eteenpäin.”

Toisin sanoen hän seuraa uteliaisuuttaan seuraavaan numeroon – ja on osa ratkaisua.

Leave a Comment