Draymond Green sanoo, että Warriors “voittaa mestaruuden” Stephen Curryn pudotettua 47 pistettä paluullaan

SAN FRANCISCO — Paras lahja, jonka Stephen Curry sai 34-vuotispäivänä, ei ollut timanttikoru, huippuluokan elektroniikkalaitteet tai design-vaatteet. Se oli jotain, jonka hän oli kärsivällisesti odottanut saavansa melkein kolme vuotta.

Maanantai-illan 126–112-voitossa Washington Wizardsista Golden State Warriorsin ydin, Curry, Draymond Green ja Klay Thompson, pelasivat yhdessä NBA-ottelussa ensimmäistä kertaa 1 005 päivään.

“Se on äärimmäisen erikoista pelata taas noiden kavereiden kanssa”, sanoi Green, joka oli aktiivinen ensimmäistä kertaa tammikuun jälkeen. 5 selän ja pohkeen vammojen vuoksi. “Kun emme ole kaikki kolme siellä, siellä on edelleen tyhjyys. Se on edelleen tyhjä. Ainakin tiedän tunteneeni sen viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana.”

Green ei haaskannut aikaa tehdäkseen vaikutuksensa tuntuvan. Hän oli kentällä vain 11 sekuntia ennen kuin hän ruokki Currylle laitakolmiosoitinta heidän kuuluisan jakopelinsä jälkeen. Green sanoi, että Curry oli kutsunut pelin heti, kun hän tuli peliin.

Molemmat pelaajat hymyilivät ja nyökkäsivät päätään lenkkeillen takaisin puolustukseen. Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun Green ja Curry olivat yhdistäneet kolmikon. Se ei varmasti jää viimeiseksi.

“Shakkilauta muuttuu Draymondin kanssa Stephin kanssa. Kaikki näyttää ja tuntuu hieman erilaiselta, ja vastustajallemme on vaikeampaa navigoida puolustuksessa”, Warriorsin valmentaja Steve Kerr sanoi pelin jälkeen. “Enkä ole edes maininnut hänen puolustustaan ​​vielä. Draymond muuttaa kaiken puolestamme.”

Greenin paluu ei olisi voinut tulla parempaan aikaan Warriorsille, sillä he pitivät voittosarjaansa neljään peliin samalla kun he halusivat varmistaa läntisen konferenssin toiseksi sijan pudotuspeleihin. Golden Staten fanit näkivät kuinka joukkue kamppaili pitkiä jaksoja ilman Greeniä, joten he olivat enemmän kuin armollisia, kun hän otti puheenvuoron ensimmäistä kertaa maanantai-iltana 31 pelin poissaolon jälkeen.

Curry oli myös siro, ja hän teki 47 pistettä – eniten, mitä hän on tehnyt sen jälkeen, kun hän pudotti 50 marraskuun alussa – 16/25, mukaan lukien 7/14 kolmen pisteen etäisyydestä. Hän veti ylös syvältä. Hän huusi. Hän kimalteli. Ja suuri osa siitä oli Greenin ansiota, joka löysi pitkäaikaisen kumppaninsa aikaisin ja usein.

“Kaipaan sitä paljon. Kun en ole siellä ja katson, näen asioita, jotka voidaan tehdä ja jotka voivat auttaa häntä”, Green sanoi Curryn rinnalla pelaamisesta. “Hän on paras ampuja, jonka olemme koskaan nähneet, mutta sinun täytyy silti seuloa, ja sinun on silti löydettävä hänet hyvistä paikoista ja varmistettava, että hän saa laukauksia ja helppoja katseita, toisin kuin kovia katseita koko ajan.”

Green teki kuusi pistettä, seitsemän levypalloa, kuusi syöttöä ja oli pelien ennätys plus-24 20 minuutissa. Lähes virheetön paluu, jota seurasi tavaramerkkiluottamus.

“Olemmepa 2. tai 3. siemen, aiomme voittaa mestaruuden”, Green kertoi NBC Sports Bay Arealle Pelin jälkeen. “Ei oikeastaan ​​väliä. Soitin sille kuukausia sitten.”

Greenin maanantain 20 minuutin aikana ei todellakaan ollut näkyviä haittavaikutuksia, sillä hän näytti raikkaalta, energiseltä ja pirteältä. Ohitus, jonka hän sanoi olevan “kuin pyörällä ajamista”, oli ilmiömäinen, ja hänen kykynsä lukea puolustusta ja suoraa liikennettä oli kohdallaan. Katso tästä, kuinka hän alkaa ohjata Thompsonia kohti koria ennen kuin pujottaa neulaan pomppimissyötön siirtymäasettelua varten.

Mutta enemmän kuin mikään Greenin molemmissa päissä tarjoama taito, hänen säteilemä energia, röyhkeys ja itseluottamus saavat tämän Warriors-joukkueen napsauttamaan.

“Se on kliininen sen suhteen, miten vaikutat peliin, vaikka et olisikaan se, joka saa laukauksia”, Curry sanoi Greenistä pelin jälkeen. “Näet kuinka tarttuvaa energia on.”

Maanantain voitolla Warriors parani lukemiin 29-6, kun Green pelaa tällä kaudella, joten hänen vaikutuksensa on selvä. Hän on ankkuri, joka oli liigan paras puolustus silloin, kun hän loukkaantui, ja Golden State toivoo voivansa palata tälle tasolle pudotuspelien aikana. Sekoita tämä täysin ladattuihin hyökkäykseen Curryn, Thompsonin ja Jordan Poolen takakenttätrion kanssa, ja Greenin mestaruustakuu ei yhtäkkiä vaikuta kaukaa haetulta.

“Olen liian suuri kilpailija istumaan täällä ja epäilemään joukkuettamme tai antamaan toiselle joukkueelle nyökätä meille”, Thompson sanoi maanantain pelin jälkeen. “Ei onnea.”

Leave a Comment