Gina McCarthy: Bostonilainen, joka panee ihmiskunnan ilmastonmuutokseen

Pelon lietsominen on ilmastonmuutosaktivistien yleisesti käyttämä taktiikka provosoidakseen ihmisiä tekemään muutoksia ennen kuin on “liian myöhäistä”. Valkoisen talon kansallinen ilmastoneuvonantaja Gina McCarthy on intohimoisesti eri mieltä tästä lähestymistavasta. “Pahinta, mitä luulen, että voit tehdä, on sanoa, että maailma on hajoamassa, enkä voi korjata sitä”, hän sanoi, ja hänen Bostonin aksenttinsa tuli vahvasti esiin ja lausui “erillään” enemmän kuin “apaht”.

McCarthy, hopeatukkainen nainen vaaleansiniset lasit nenässä, puhui Brandeis-yhteisölle 8. maaliskuuta pidetyssä Zoom Q&A -webinarissa, jonka otsikko oli “Kuinka puhua ilmastonmuutoksesta niin, että ihmiset todella kuuntelevat”, jota isännöi Neil Swidey, Journalism. ohjelman johtaja.

Vaikka ilmastonmuutoksen mahdolliset vaikutukset ja vakavuus saattavat tuntua pelottavilta, McCarthy tunnetaan miehensä “talon optimistina”. McCarthy, ylpeä irlantilainen nainen ja syntyperäinen bostonilainen, on työskennellyt julkishallinnon palveluksessa pitkään: ennen työskentelyä “Ilmastotsaarina” hän toimi ympäristönsuojeluviraston johtajana Obaman alaisuudessa, ja hänellä on työhistoriaa. paikallishallinnossa.

Tämän laajan kokemuksen perusteella McCarthy on oppinut, että tapa, jolla kommunikoit muiden kanssa, on avainasemassa valistaessasi heitä ilmastonmuutoksesta. “Olen ymmärtänyt, mihin ihmiset suhtautuvat ja mitä he kuuntelevat ja mikä katkaisee keskustelun nopeasti… jos et voi puhua ihmisille, olet poissa”, hän sanoi. On tärkeää selvittää, mikä näitä ihmisiä motivoi, ja sieltä eteenpäin voidaan auttaa laittamaan asioita perspektiiviin, jotta edistystä voidaan saada.

McCarthy huomautti joitain puutteita ilmastokeskustelussa. Yksi on vaikutelma, että pieni muutos ei koskaan riitä. Toinen on rohkaisevan juhlan puute näiden muutosten ja pienten voittojen jälkeen. “Jos yritän juosta maratonia ja pääsen siitä “Heartbreak Hillille”, ansaitsen innostua siitä ja taputtaa itseäni selkään, vaikka en olisi vielä maaliviivan yli, hän sanoi. Lisäksi pelkotaktiikkojen käyttämisen sijaan tapa, jolla ihmiset voivat kannustaa toimintaan, on “juhlia jokaista pirun askelta… sitten he ihmettelevät mitä seuraavaksi”, hän sanoi.

Meneillään oleva Venäjän ja Ukrainan välinen sota on herättänyt kysymyksiä Yhdysvaltojen energiariippumattomuudesta. Nykyinen väliaikainen ratkaisu on, että “Meidän on lisättävä öljyntuotantoa… joka hetki ei tule olemaan sitä edistystä, jota etsit. Meillä on oltava vakautta, McCarthy sanoi. Tämä tilanne on kuitenkin avannut myös mahdollisuuden nopeuttaa energiavarmuuden edistymistä. “Uskon, että siitä on tulossa yksi suurimmista mahdollisuuksista, joita meillä on saada puhtaan energian puolesta eteenpäin”, hän sanoi.

McCarthy korosti, että on tärkeää saada täydellinen hallituksen vastaus ilmastonmuutokseen. “Nyt vastuu on jaettu jokaisen viraston kesken”, hän sanoi. McCarthy tapaa jokaisen kabinetin ja riippumattoman viraston “saadakseen heidät ottamaan ilmastonmuutoksen huomioon, koska ilmastonmuutosta ei voi nuolla pelkästään puhumalla ympäristökuormituksesta”, hän sanoi.

Ilmastonmuutoksesta on tullut puolueellinen kysymys muutaman viime vuoden aikana, mutta McCarthy on vakuuttunut siitä, että maa on siirtymässä pois tästä puolueellisuudesta. “Juuri nyt, DC:ssä viimeisen vuoden ja vähän enemmän, olen hämmästynyt siitä, että olemme siirtyneet pois ilmaston kieltämisestä, piste”, hän sanoi. Hän väitti, että luonnonkatastrofit saavat ihmiset ymmärtämään, että maailma on vaikeuksissa.

Lisäksi kahden puolueen infrastruktuurilaki on auttanut kaventamaan kuilua. Vaikka ihmiset saattavat edelleen olla eri mieltä tästä laista ja ilmastonmuutokseen liittyvästä politiikasta, “Lopulta ihmiset tekevät sen, mikä on oikein itselleen ja perheilleen. Meidän on vain varmistettava, että kerromme ihmisille, että puhtaan energian ratkaisut ovat juuri sellaisia”, McCarthy sanoi. Yhteisöllisten inhimillisten arvojen käyttäminen perusteluina puhtaan energian tuottamiseksi ja ilmastonmuutoksen edistämiseksi on usein onnistuneempaa kuin ihmisten vakuuttaminen toimimaan planeetan puolesta.

McCarthy käsitteli Build Back Better Frameworkia webinaarin aikana. Hän sai Swideyn esittämän kysymyksen siitä, mitä tehdään sen varmistamiseksi, että sähköajoneuvojen kustannuksista ei tule “eliittikysymystä”. McCarthy totesi, että “tarkastelemme merkittäviä alennuksia sähköauton omistamiselle” ja selitti myös, että esteettömän sähköajoneuvon omistamisessa on kaksi suurta ongelmaa. Yksi on kustannukset, joiden McCarthy uskoo paranevan, kun autoja valmistetaan enemmän. Toinen on latausasemien puute. McCarthyn mukaan aloitteita näiden ongelmien torjumiseksi ehdotettiin Build Back Better Frameworkissa. “Meidän on saatava lisää verohelpotuksia puhtaasta energiasta, [and] meidän on saatava lisää sähköautoja näiden ajoneuvojen myynnistä, jotta voimme tehdä sen haluamallamme tavalla”, hän sanoi.

Toinen Build Back Better Frameworkin tavoite on saada enemmän nuoria mukaan ilmastonmuutokseen. “Meillä on ehdotus siviili-ilmastojoukoksi, joka on todella jännittävä ja opportunistinen, koska voimme yhdistää sen kanssa paljon työtä, joka meidän on tehtävä eri puolilla maata kestävyyden parantamiseksi”, McCarthy selitti.

Opiskelija kysyi, mitä toimia he voivat tehdä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ensinnäkin McCarthy uskoo, että “puhtaan energian alalla tulee olemaan valtava määrä työmahdollisuuksia”. Hän kuitenkin selitti, että häntä kiinnostaa eniten ihmisten saaminen ulkopuolelle “alueille, joilla he voivat auttaa” esimerkiksi metsänhoidossa ja maataloudessa, hän sanoi. Nämä ovat myös mahdollisuuksia, joissa nuoret voivat oppia taitoja työskennellessään. Lisäksi joissakin yhteisön korkeakouluissa on nyt ohjelmia, joissa opiskelijat voivat oppia korjaamaan sähköajoneuvoja ja lämpöpumppuja, jotka molemmat ovat olennainen osa ilmastonmuutoksen hillitsemistä. “Uskon, että suuri osa tekemästämme työstä tulee olemaan todella muovannut nämä puhtaaseen energiaan ja luontoon perustuvat ratkaisut enemmän kuin koskaan ennen”, McCarthy sanoi.

McCarthyn mukaan verohyvitysmahdollisuudet ovat Build Back Better Frameworkin ratkaiseva osa. Toinen painopiste on kahden puolueen infrastruktuurilain 1,2 biljoonan dollarin käyttäminen “tavalla, joka on täysin sopusoinnussa kestävyyden ja sopeutumisen sekä eteenpäin vievien älykkäiden ilmastotoimien kanssa” ja sen käyttäminen investoimiseen “jäljelle jääneisiin” yhteisöihin, McCarthy sanoi.

Hän myös käyttää näitä sijoituksia pieniin yhteisöihin vastatakseen “kyllä” yleiseen kysymykseen “tekeekö hallitus ihmisten hyväksi vai ei”.

Vaikka ilmastonmuutoksen aihe on “eräänlainen masentava”, kuten Swidey sanoi, McCarthy, aina optimisti, korosti, että “ihmiset innostuvat, kun he ovat toiveikkaita, [but] pelolla on hyvin erilainen reaktio.” Hän päätti webinaarin toteamalla: “Ole toiveikas, olkaa hyvä… Minä tulen jahtaamaan sinua ja jäljitän sinut.”

Leave a Comment