Harmaat tytöt vetäytyvät Scarletista, 78-58 | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Henkilökunnan kuva / Neel Madhavan. Jackson-Miltonin Carla Blancafort (keskellä) ajaa puolustajaparin väliin maanantain MVAC All-Star -ottelussa.

COLUMBIANA — Tyttöjen lukion koripallokauden ajan pelaajat laaksossa kilpailivat toisiaan vastaan. Maanantaina Mahoning Valleyn urheilukonferenssin koulujen parhailla eläkeläisillä oli mahdollisuus yhdistää voimansa MVAC All-Star Classicissa.

“Eläkeläiset pelaavat viimeistä hurraaansa lukiossa, joten haluamme yleensä heidän vain lähtevän ulos pitämään hauskaa.” sanoi Gray-joukkueen ja Libertyn valmentaja Deidre Watson. ”Mutta samalla haluamme edistää heidän kilpailuhenkeään. Ilmeisesti kaikki haluavat silti voittaa.”

Koko kauden MVAC:n Grey Tier osoittautui yhdeksi alueen syvimmistä ja vahvimmista konferensseista. Liberty, Champion, Garfield ja Brookfield sijoittuivat sijoituksen kärkeen ja olivat niin hallitsevia muita joukkueita vastaan ​​loppukaudella, että he kohtasivat toisensa myös piirin finaalissa.

Tämä dominointi jatkui maanantaina All-Star Classicissa, kun Grey-joukkue juoksi karkuun voittamalla Scarlet-joukkueen 78-58.

Kuitenkin kilpailun ilmapiirissäkin pelaajat nauttivat kokemuksesta, että he saivat pelata samojen pelaajien kanssa, joita vastaan ​​he olivat taistelleet koko vuoden.

“Se on jotenkin katkeransuloinen, koska olette niin tottuneet kilpailemaan toisianne vastaan.” sanoi Scarlet-tiimi ja Jackson-Miltonin vanhempi Chelsea Williams. “Olemme kaikki iäkkäitä, joten olemme kaikki tunteneet toisemme kaikki neljä vuotta.”

Garfieldin kaksikko, Sarah Seaman ja Jenna Smith, kantoivat Gray-joukkuetta koko pelin ajan. Seaman osui neljä kolmosta ulkopuolelta ensimmäisellä puoliajalla, kun taas Smith teki vahinkoa käyttämällä kokoaan sisällä.

Smith johti kaikkia maalintekijöitä 22 pisteellä, joista 16 yksin toisella puoliajalla. Merimies sijoittui 16.

“Se on vain kemiaa – olemme pelanneet yhdessä viidennestä ja kuudennesta luokasta lähtien, ja minä ja Sarah olemme kasvaneet yhdessä, joten olimme aina ulkona ampumassa yhdessä.” Smith sanoi. “Tiedämme vain, missä kukin olemme lattialla.”

Brookfieldin Anna Reichart ja mestarin Ava Howell osallistuivat myös maalintekotoimintaan ja olivat Grey-joukkueen kaksi muuta pelaajaa, jotka tekivät kaksinumeroisia maalin. Reichartilla oli 13 ja Howellilla 10.

Huolimatta Grey-joukkueen huomattavasta edusta suurimman osan pelistä, Jackson-Miltonin trio Williams, Kylie Wilson ja Carla Blancafort yritti herättää jotain Scarlet-joukkueelle toisella puoliajalla, mutta lopulta Smithin 16 toisen puoliajan pistettä osoittautuivat liian suureksi.

“Näimme, että olimme hieman alhaalla” Williams sanoi. “Sanoimme, että voisimme yrittää tehdä paluun, koska meillä on se tunnelma yhdessä, koska olemme soittaneet yhdessä, joten yritimme vain käyttää sitä palataksemme takaisin.”

Wilson sijoittui 14 pisteellä Scarlet-joukkueen johtoon, kun taas Lowellvillen Samantha Moore oli toinen Scarlet-pelaaja, joka teki kaksinumeroisia maalinsa ja sai 10 pistettä.

Joukkueet pelasivat kaksi 20 minuutin puoliaikaa juoksevalla kellolla, ja viiden minuutin välein oli tehtävä vaihtoja, jotta jokainen valittu pelaaja sai riittävästi peliaikaa. Pelin jälkeen käytiin myös 3 pisteen kilpailu, jonka Wilson voitti välierän jälkeen.

Harmaa 78, Scarlet 58

Scarlet 25 33-58

Harmaa 39 39-78

Scarlet: Chelsea Williams 2, Kylie Wilson 14, Lea Gabrelak 2, Delaney Reggi 2, Samantha Moore 10, Maliyah Hedrich 6, Devyn Reggi 7, Carla Blancafort 5, Grace Ventrella 5, Emily Wiley 2. TEAM YHTEENSÄ.

Gray: Audrey Reardon 4, Anna Reichart 13, Ava Howell 10, Sarah Seaman 16, Caitlin Lutz 4, Jenna Smith 22, Jordan Banks 5, Lorinda Dodrill 4. RYHMÄ YHTEENSÄ: 78.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment