Ihmiskunnan pelastaminen vaatii enemmän kuin päällikkö

|

Enää kymmenen päivää aikaa, ennen kuin maailma saa mahdollisuuden nähdä Pablo Schreiber (Amerikkalaiset jumalat) lahja Master Chiefin kypärä ja panssari, Paramount+ & 343 Industriesin live-action HALO -sarja teki melkoisen suosion viikonloppuna SXSW:ssä (tosin emme ole varmoja, kuinka kaikki Austinissa suhtautuivat drone-parveen… mutta se näytti melko siistiltä). Mutta suoratoistosarja ei ollut valmis uutisoimaan, sillä toinen virallinen traileri julkaistiin tänä iltana.

Kuva: Paramount+

Sarjan on määrä saapua suoratoistonäytöille 24. maaliskuuta, joten tässä on katsaus Paramount+:n uusimpaan traileriin HALO:

Schreiber puhui äskettäin THR:n kanssa tarjotakseen ajatuksia siitä, mitä katsojat voivat odottaa – odotuksista, joita niin tunnetun hahmon näytteleminen tuo mukanaan, ja alkuperäisestä pidättyväisyydestä, jota hän tarvitsi roolissa, jos Disney+:ssa. Mandalorialainen näkemällä näytöt ennen HALO tekee asioista vaikeampaa:

Tällaisen laajalti tunnetun ja rakastetun hahmon pelaamisen paineesta: “Tämä odotus on olemassa, koska suuri osa yleisöstä on pelannut peliä uskoen olevansa päällikkö. Ja nyt olen tässä, yritän pelata sitä.” Mikä tarkoittaa, että toisin kuin roolit Amerikkalaiset jumalat ja Oranssi on uusi musta jossa hän pystyi venyttämään luovia siipiään määritelläkseen niin laajoja hahmoja, Schreiberillä oli paljon pienempi hiekkalaatikko pelatakseen hahmon aloittaessa itsensä löytämisen (ja taistelevan hyvää taistelua matkan varrella): “Tämä on 180 Se on erittäin tiukka laatikko, varsinkin sarjan alkuvaiheessa, yrittää löytää hillityksen suloisen pisteen ja selvittää tämän kaverin sisäistä elämää.”

Jos tuo toinen “sankari-kypärä” -tapahtuma Disney+:ssa tekee ruuhkaisen kentän: “Ajattelin, että “OK, hienoa, ennakkotapaus on olemassa ja ihmiset ovat nälkäisiä tälle genrelle ja materiaalille – koska siellä on ehdottomasti päällekkäisyyttä – ja heidän menestys lupaa meille hyvää.” Myös “Mandalorian” on aina kypärällinen ja sen on pysyttävä sellaisena. “Halossa” spartalaiset ottavat kypäränsä pois tonnin – se on vain Master Chiefin kasvot, joita et ole ennen nähnyt.”

Master Chief’s Bodysuit Armorin haasteista: “Se on 50 kiloa muovia ja puvun on tarkoitus tehdä sinusta yli-ihminen – se kymmenkertaistaa spartalaisen suorituskyvyn. Todellisuudessa asia on päinvastoin. On haaste manipuloida raskasta pukua ja löytää tapoja ampua se niin näytät olevan superkykyinen.”

Sarjasta Moving Beyond Genre Tags, menossa kaudelle 2: “On niin paljon mahdollisuuksia ylittää scifi-ohjelma, supersankariohjelma tai videopeliohjelma ja olla oikeutetusti loistava televisio, joka sattuu tutkimaan näitä genrejä.”

Halo tähdet Pablo Schreiber (Amerikkalaiset jumalat) päällikkönä, Spartan-117; Natascha McElhone (Kaliforniassa) tohtori Halseyna, loistavana, ristiriitaisena ja käsittämättömänä spartalaisten supersotilaiden luojana; ja Jen Taylor (“Halo”-pelisarja, RWBY) Cortana, ihmiskunnan historian edistynein tekoäly ja mahdollisesti avain ihmiskunnan selviytymiseen. Muita tähtiä ovat mm Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Antaa potkut), Natasha Culzac (Witcher), Oliivinharmaa (Half Moon -tutkimukset), Yerin Ha (riutta tauko), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate kennedy (Katastrofi), Charlie Murphy (Peaky Blinders), ja Danny Sapani (Penny Dreadful). Liittyy myös näyttelijöihin alkuperäisinä hahmoina Ryan McParland (6 astetta), Polta Gorman (Laajuus), ja Fiona O’Shaughnessy (Nina Ikuisesti).

halo
Halo-kausi 1, suoratoistona Paramount+ 2022 -palvelussa. Kuva: Paramount+

Paramount+ on tuottanut yhteistyössä 343 Industriesin kanssa Steven SpielbergAmblin-televisio, Halo on Executive-tuottaja Steven KaneSpielbergin rinnalla Darryl Frankja justin falvey Amblin Televisionille yhteistyössä 343 Industriesin kanssa, johtaja Otto Bathurst ja Toby Leslie One Big Pictureille ja Kyle Killen ja Scott Pennington luvulle yksitoista. Kiki Wolfkill, Frank O’Connor, ja Bonnie Ross toimivat 343 Industriesin johtavina tuottajina. Sarjaa jakelee kansainvälisesti ViacomCBS Global Distribution Group.

Lähetetty: Esikatselu, Suoratoisto, Traileri, TV | Tagged: halo, Master Chief, pablo Schreiber, paramount, esikatselu, traileri

Nautitko tästä? Ole hyvä ja jaa sosiaalisessa mediassa!

Leave a Comment