Jasper Health liittyy syöpää käsittelevän pyöreän pöydän toimitusjohtajaan

Jasper Healthista tulee ensimmäinen psykososiaaliseen digitaaliseen onkologiaan keskittyvä alusta, joka liittyy CEO Roundtable on Canceriin

EAGLE, Idaho, 15. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Jasper Health, ensimmäinen laatuaan syövänhoidon navigointi- ja kokemusalustailmoitti tänään liittyvänsä organisaatioon Toimitusjohtaja pyöreä pöytä syövästä. CEO Roundtable on Cancerin tehtävänä on edistää jatkuvaa edistystä kohti syövän poistamista henkilökohtaisena sairautena ja kansanterveysongelmana aloitteilla, jotka vähentävät syövän riskiä, ​​mahdollistavat varhaisen diagnoosin, helpottavat hoidon saatavuutta ja nopeuttavat tehokkaiden hoitomuotojen löytämistä.

“Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Jasper Healthin kaltaisen potilaskeskeisen yrityksen kanssa toteuttaaksemme tehtävämme”, sanoi MaryLisabeth Rich, toimitusjohtaja Roundtable on Cancer. “Yhdessä voimme tehdä paljon työskennellessämme saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset kaikille syöpäpotilaille, heidän perheilleen, ystävilleen ja yhteisöilleen.”

Pyöreä pöytä julkaisee Cancer Gold Standardinohjata työnantajia tarjoamaan työntekijöille syöpään liittyviä palveluita, jotka kuvastavat kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa terveyteen ja hyvinvointiin korostaen entistä enemmän syöpään selviytymistä, hyvinvointia ja terveyteen liittyvää tasapuolisuutta. Gold Standard kattaa nyt lähes 7,5 miljoonaa työntekijää 215 yrityksessä. Jasper Healthin alusta on suoraan linjassa Gold Standardin peruspilareiden kanssa ja tarjoaa digitaalisen viitekehyksen, joka auttaa työnantajia toteuttamaan CEO Roundtable on Cancerin vision.

“Jasper Health uskoo vahvasti, että kumppanuus CEO Roundtable on Cancerin kanssa voi nopeasti nopeuttaa Gold Standardin vaatimuksia työnantajille ja auttaa tarjoamaan työntekijöille kokonaisvaltaisen lähestymistavan syövän tukemiseen ja parhaiden käytäntöjen navigointiin”, sanoi Adam Pellegrini, Jasper Healthin perustaja ja toimitusjohtaja. “Jasper Health työskentelee toimitusjohtajan pyöreän pöydän jäsenten kanssa saavuttaakseen organisaation tehtävän ja edistääkseen todellisia terveystuloksia työnantajille.”

Jasper Health ilmoittaa myös uuden yrityssivustonsa käynnistämisestä, joka tarjoaa resursseja maksajille ja terveydenhuoltojärjestelmille samalla, kun kuluttajat voivat rekisteröityä ja käyttää Jasper Cancer Care Companion -kokemusta maksutta. Tutustu uuteen Jasper Health -sivustoon osoitteessa www.hellojasper.com.

Tietoja Jasper Healthista
Jasperin terveys on digitaalinen opastus-, navigointi- ja osallistumiskokemus, joka parantaa syöpää sairastavien, suuressa syöpäriskissä olevien ihmisten ja heidän hoitajiensa elämää. Sen all-in-one onkologia-alusta tarjoaa psykososiaalisia tukitoimenpiteitä ja mahdollistaa samalla hoidon laajemman terveydenhuoltojärjestelmän kanssa. Tiimiimme kuuluu kokeneita johtajia, joilla on vuosikymmenten kokemus digitaalisesta terveydenhuollosta, kliinisestä hoidosta, datatieteestä ja kuluttajien sitoutumisesta. Redesign Healthiin, terveydenhuollon innovaatioita kehittävään yritykseen perustettu, uskomme, että tehokas teknologia ja intohimoiset ihmiset voivat lievittää hoidon järjestämisen aiheuttamaa stressiä. Lisätietoja on osoitteessa www.hellojasper.com.

Ottaa yhteyttä
Kati Hevoset
[email protected]

LÄHDE Jasper Health

.

Leave a Comment